- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZaXXoN
tag
válasz
Bagira01 #10850 üzenetére
Ez fokozottan furcsa. A többieknek minden kifogástalan, neked meg egyik hiba a másik után. Mint amikor a szervízbe visszavitt hibás alkatrészeket összerakják és megpróbálják újra eladni.
Amikor én vettem, fehéret nem is lehetett választani, fixen csak fekete volt, örültem is neki, hogy akkor biztos nem tévesztik el. Most nézem az oldalukat, a képek továbbra is a fekete (szürke) készüléket mutatják, a feliratban meg már white szerepel. Az 1GB ramot viszont kijavították 512MB-ra. Vicces, mert alul a kommenteknél még látszik, hogy valaki érdeklődött, hogy tényleg 1GB-e az az 1GB, és bizonygatta, hogy igen, csak lefoglal belőle az oprendszer...
Őszinte részvétem, ez a kínából rendelés "varázsa". Én biztos visszaküldeném, hogy vagy a pénzt adják vissza, vagy egy teljesen újat kérek helyette, mert rossz. Ha nincs fehér, és neked az kell, akkor nem is ezt a modellt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó iPhone 14 Pro 128GB Black Karcmentes
- iPhone 14 Pro 1TB Deep Purple Hatalmas tárhely, 100% akku!
- Realme GT2(használt, független, 128 GB, 8 GB RAM, szürke)
- Samsung Galaxy S24 128GB Onyx Black Megkímélt állapot, 100% akku!
- Honor X6a 4/128GB, Újszer, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 7 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
- BESZÁMÍTÁS! Asus PRIME B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB AeroCool Quantum Mesh V3 400W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest