Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
hanati64
tag
-
hanati64
tag
Sziasztok!
Egy jól használható naptár:
[link] -
hanati64
tag
Azt hiszem ez még nem volt:Mindent konvertáló
[link] -
hanati64
tag
A reggeli borotválkozáshoz egy eszköz

http://www.androlib.com/android.application.mk-electricshaver-jwx.aspx -
hanati64
tag
válasz
RandomGosu
üzenetére
Nekem egy HTC HERO-m van gyári rommal, és nagyon jó.
Kb. 16 éve van mobilom, végig éltem az op.rendszerek fejlődését de legjobban ez az android rendszer nyűgözött le. Úgy alakítod ahogy neked tetszik, az alkalmazások garmadáját tudod rátenni. Amit kigondolsz azt már valaki megírta alkalmazásba és már töltheted is. Én ajánlom ha nem csak telefonálsz a mobiloddal.
Aktív témák
- Egyedi PC építés Neked, stílusra és teljesítményre szabva
- Apple iPhone 13 Pro 128GB Akku: 86%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Silverblue 6.9 120 Hz Dynamic AMOLED, 200 MP kamera, S Pen,
- Samsung Galaxy Z Fold7 Blue Shadow-12/512 GB Használt, karcmentes Garancia 2028. 09. 03-ig
- Samsung Galaxy Z Fold7 Silver Shadow-karcmentes 100% akku / 34 ciklus Garancia 2028.09. 27-ig
- 16 GB-os Quadro RTX5000 HP
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad 1 15AMN7! AMD 7120U / 4GB / 128 SSD
- Eladó Redmi A3 3/64GB / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB GDDR6 Zalman T4 Plus ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest