- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os Sata SSD teszt. (Blue)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
TRob1
veterán
válasz
Narxis #48235 üzenetére
Persze az is igaz hogy eddig csak a Playen terjedő fertőzött alkalmazásokról olvastam (nem is egyszer), ezen kívül egyről sem.
Sőt, vmi olyan is volt anno hogy google törölt egy alkalmazást a telefonokról!!! mert szintén fertőzött volt 8nem kell ide szinkronizáció hogy lássa amit akar
)
(#48236) csongi:
Sose járj úgy mint pl. sokak mellett Én is, hogy elhagyod a telefonod és mentésed meg csak x hónappal azelőtti volt.(Akkor még nem droidom volt, manapság ez ugye már nem fenyeget hogy bukom a kontaktjaim)
Taskkiller: Sztem (meg sokak szerint) felesleges, de vannak akik használnak. Mindenesetre ha használsz, ne auto killre állítsd...
Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged