- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- weiss: Pant* rant
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Aktív témák
-
TRob1
veterán
válasz
RootRulez #7043 üzenetére
Nekem utoljára kb. 5-6 napja volt bekapcsolva, most kipróbáltam, arra gondoltam hogy mérem neked az időt. Lementem ház elé, bekapcsoltam gps-t, elindítottam igo-t, és kb. 10-15mp múlva volt hold. (mikor először bekapcsoltam kb 2 hete, akkor volt sztem 1-2 perc is)
Fontos itt megjegyezni, hogy (ahogy zeorsdfd is mondta), függ egyrészt az előző használat idejétől, illetve attól is, hogy hol kapcsolod ki és hol be (helyileg). Meg persze ne menet közben kerestess holdat, hanem álló helyzetben. Ha mész közbe, akkor tovább tart neki, mivel a műholdak is mozognak, így nehezebb pozícionálni.
Én itthon kapcsoltam ki, és most újra itthon is kapcsoltam be. Ha pl. Pécsen használod, és kikapcsolod, de legközelebb mondjuk Pesten bekapcsolod, akkor több idő neki holdat találni, mintha újra Pécsen kapcsolnád be.
-
zeorsdfd
senior tag
válasz
RootRulez #7043 üzenetére
Minél gyakrabban használod annál gyorsabban. Ha egy órára kikapcsolom akkor mondjuk 10mp alatt, ha pár napig nem használom akkor pár perc, néha még több talán 5 perc volt a max eddig. (optimus one) AGPS-el kicsit gyorsabban, bár nem vagyok meggyőződve róla, hogy pl. az igo használja az agpst, egyáltalán. Valaki okosabb kideríthetné.
Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- Csere- Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest