- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
Aktív témák
-
xSide
őstag
Lopás, elhagyás kereső progit még nem használtam. Nem tudom mi alapján működnek, de ha imei szám alapján akkor érdemes megvenni főleg, ha térképen látható a készülék helyzete!
Ha lopják az akksit kiveszik és simet eldobják, a kártyát meg én tiltatom le szerintem...
Sms már nem küldhető így rá!
A llama eseményei aktiválhatóak naptári eseményhez kötve is, ha a tolvaj nem csinál gyári visszaállitást marad minden progi és a gmail fiók szinkron a saját nevünkkel bármilyen simmel
Ebből kiindulva pl csinálsz egy új naptárat google calendarban mondjuk llama néven, szinkronizálod a telóval hogy megjelenjen rajta, beállitod a llamaban, hogy kulcsszó szerinti naptári esemény alapján mit csináljon (lokalizáció).
Konkrét példa:
- llama új feltétel, naptári esemény, kulcsszó 'holvagyok', művelet hozzáadok minden helyalapú meghatározó lehetőséget wifi be, mobiladat be, gps be, szinkronizáció be, inditsa a térképet* stb.
- ha eltünik a teló a gmail naptár webes részén beírok egy új eseményt egész napra és minden napraEzáltal, amint bekapcsolják a telót a llama ezen opciója aktiválódik, amint lefut a szinkronizáció!
Hogy találom meg így?
- ha használod a google térképet a www.google.com/latitude oldalon be kell állitani az elérhetőséget utca szintre, így látható lesz még a teló mozgása is időpontonként
- előzőleg a telón google térképben is be kell állitani milyen a pontossággal mutassa a helyzetetEzek beállitása 2 perc lenne!
Használata pedig két link a böngészőben
Nemsokára csinálok egy videót róla, hogy gyakorlatban miként müködik!A llama helymeghatározása mobil adótornyok háromszögelésén alapul, ani 10-15 méter pontos is lehet!
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest