Keresés

Aktív témák

• xSide

őstag

válasz zarew #28197 üzenetére

Lopás, elhagyás kereső progit még nem használtam. Nem tudom mi alapján működnek, de ha imei szám alapján akkor érdemes megvenni főleg, ha térképen látható a készülék helyzete!

Ha lopják az akksit kiveszik és simet eldobják, a kártyát meg én tiltatom le szerintem...
    Sms már nem küldhető így rá!
    A llama eseményei aktiválhatóak naptári eseményhez kötve is, ha a tolvaj nem csinál gyári visszaállitást marad minden progi és a gmail fiók szinkron a saját nevünkkel bármilyen simmel:)
    Ebből kiindulva pl csinálsz egy új naptárat google calendarban mondjuk llama néven, szinkronizálod a telóval hogy megjelenjen rajta, beállitod a llamaban, hogy kulcsszó szerinti naptári esemény alapján mit csináljon (lokalizáció).
    Konkrét példa:
    - llama új feltétel, naptári esemény, kulcsszó 'holvagyok', művelet hozzáadok minden helyalapú meghatározó lehetőséget wifi be, mobiladat be, gps be, szinkronizáció be, inditsa a térképet* stb.
    - ha eltünik a teló a gmail naptár webes részén beírok egy új eseményt egész napra és minden napra

Ezáltal, amint bekapcsolják a telót a llama ezen opciója aktiválódik, amint lefut a szinkronizáció!

Hogy találom meg így?
    - ha használod a google térképet a www.google.com/latitude oldalon be kell állitani az elérhetőséget utca szintre, így látható lesz még a teló mozgása is időpontonként
    - előzőleg a telón google térképben is be kell állitani milyen a pontossággal mutassa a helyzetet

Ezek beállitása 2 perc lenne!
    Használata pedig két link a böngészőben:)
    Nemsokára csinálok egy videót róla, hogy gyakorlatban miként müködik!

A llama helymeghatározása mobil adótornyok háromszögelésén alapul, ani 10-15 méter pontos is lehet!

Aktív témák