- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- bambano: Bambanő háza tája
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
Foose
addikt
válasz
atillaahun #27953 üzenetére
Már csak a Swiftkey x van fent,(meg az alap android)de az "alap android" bill-t nem tudom törölni. A helyzet ma még változatlan volt reggel,megint kiválasztani,stb.
-
St3ven
addikt
válasz
Az lett a vége.
-
xSide
őstag
válasz
A hálózati helymegosztást be kell kapcsolni, az akksi így jobban merülhet, viszont nem annyira mint a bekapcsolva hagyott wifi
Az ellenőrzést 20 percenként végzi és 1 másodpercet kap rá jelenleg!
A lokalizációt a térkép kiegészitőt letöltve és törölve pár cellát, szűkiteni lehet...
Én a wifit épp azért adtam meg, ha lekapcsolódik már kapcsolja is ki.
Az a veszély pedig nem áll fenn ha hazaérek, hogy visszakapcsolja, mert azt a kiválasztott cellákhoz kötöttem!
Kicsit bonyolultnak tűnhet, de egyszerű.
Korábban én sem hittem ezekben, egy hetet kap. Ha nem merül az aksim jobban, marad!
A profilokkal állitható a csengőhang, rezgés, maga a hang, ébresztés, alkalmazás indítható.
Délutántól nem volt vele időm foglalkozni, hagytam tanulni -
TRob1
veterán
válasz
Na pont ugyanígy voltam eddig bárkinek bármilyen listájával.
Ezért is mondtam, hogy nincs ilyen legjobb lista, nem kivitelezhető.
Látod, hiába van a listámon pl. a világ legnépszerűbb launcsere, te nem azt használod (és persze én se azért, mert mikor nem az volt, már akkor is ezt favorizáltam), de vehetnénk bármelyik appot, hisz a maguk nemében szinte kivétel nélkül mind jók és népszerűek is(nálam mindenképp
)
Te pl. mit használsz képnézésre vagy mondjuk wifi-s adatátvitelre? (csak kiváncsiság, semmi egyéb) Sőt, ha gondolod, írhatsz egy kis listát te is, és mindenki más is, hadd tudjuk már meg ömlesztve, hogy kinek mi a legjobb...
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Medence topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hardcore café
- Xbox Classic / Xbox 360
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Trollok komolyan
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged