Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
szakmaster
tag
válasz volvoguy #29772 üzenetére
Igen lehet benne valami, ugyanis ha rajtad kívül még más routerek is vannak a közelben azon a csatornán, az zavarhatja a WIFI kapcsolatod, csökkentheti a maximális átviteli sebességet stb... Úgy tudom, hogy az újabb routerek már rendelkeznek olyan technológiával, ami megpróbálja automatikusan belőni a megfelelő csatornát.
Én is használom ezt az appot, és most derült ki, hogy a szomszéd routere ugyanazon a csatornán van mint az enyém. Át is állítottam másikra, és határozottan jobb lett a jelerősségem bizonyos helyeken a lakásba.
-
atillaahun
veterán
válasz volvoguy #29789 üzenetére
Én anyámnak se adnám meg a bankkártya adataimat, nem hogy a neten. Természetesen a főkártyára értem, ha van netes kártyád, amiről csak annyit vonhatnak amit ráteszel, azzal mehet. Én is úgy vásárolok már régóta. Mondjuk nem pont a Marketen, mert ott elsőre behúztak picit.
(#29782) Probert75
De attól még ott marad alul meg felül is a 2 nagy üres hely ami elég bénán néz ki, hogy nem lehet vele csinálni semmit. Meg az is gáz, hogy a dokkon lévő ikonok számát se lehet állítani.[ Szerkesztve ]
-
TRob1
veterán
válasz volvoguy #31417 üzenetére
Nem élek ilyesmivel, de a FriendCaster-t szoktam még "hallani".
¤ R'n'R ¤
-
RootRulez
félisten
válasz volvoguy #31813 üzenetére
Én is kedvelem a File Manager-t, de az ES File Explorert használom és az Astro sem rossz (nem véletlen, hogy ez a legnépszerűbb fájlkezelő)
═════════════════════════════════════════
-
Mano_01
aktív tag
válasz volvoguy #32661 üzenetére
"Mindannyian keresünk valakit, azt a különleges személyt, aki majd megadja azt, ami hiányzik az életünkből. Valakit, aki képes társaságot nyújtani, vagy segítséget, vagy biztonságot, és néha, ha nagyon keressük, megtaláljuk azt, aki képes mindhármat nyújtani. Igen, mindannyian keresünk valakit, és h
-
xSide
őstag
válasz volvoguy #34636 üzenetére
Effektive pont a TubeMate a leghasználhatóbb letöltésre mindenféle bonyolitás nélkül és választható minőséggel...
Egy klikk megkeresem ami kell, aztán csak a letöltés következikOperához, a telód nem a rom-tól lassul hanem a ram-tól függ, a task killer is ram-ból lövi ki a futó alkalmazásokat és persze indítja újra!
-
Dusee
őstag
válasz volvoguy #34710 üzenetére
én feleslegesnek tartom, eddig egyszer hallottam vírus balhéról androidon, és nekem nem hiányzik, hogy lassítsa a telót.
de ez egyedi dolog, attól függ mennyire félsz az ilyen dolgoktól (szerintem).(#34703) (jan): dropbox-nál tényleg jobb, tetszik a streamelés
csak az a kérdés, hogy a stream akkor is megy ha a gép ki van kapcsolva?
mert nekem nagyon gyorsan feltöltötte a 1,5 gigányi zenét[ Szerkesztve ]
-
Johnesz
csendes tag
válasz volvoguy #35266 üzenetére
Próbáltam a GPS Status & Toolbox progit. Az A-GPS adatokat wifiről frissítettem, önmagában nem tartalmazza ezeket. Elég jól működött, de a háttérben fölöslegesen hajtotta a procit, így lecseréltem erre: GPS Monitor Premium [link].
A kirakható widget segítségével pár másodperc alatt lehúzza wifiről a friss adatbázist, ennek segítségével a GPS kb. 25 másodperc alatt 6-8 fix holdat talál. Enélkül mindez 4-5 perc alatt sikerült.
Másik nagy előnye, hogy szinte nulla az erőforrás igénye, szerintem megéri az árát.[ Szerkesztve ]
-
junkpod
veterán
válasz volvoguy #35266 üzenetére
ez picit félreértés lesz, adatkapcsolat nélkül a semmi közepén kb minden GPS eszköz képes a világon, olyan is amire még programot sem tudsz letölteni...
Az AGPS az Assisted GPS-t jelenti, azaz olyan helyen ahol NINCS GPS jel (pl házak között, beltérben, de van GSM és/vagy wifi jel, azt az infót is érzékeli, elküldi neten a térkép szolgáltatónak és annak az adatbázisából tudja GPS nélkül is hol vagy. PL google maps is működik GPS kikapcsolva is, csak pontatlanabb.
Amit te keresel az a GPS műholdak aktív adatbázisa, amit ha letöltesz közvetlen a GPS térkép használata előtt, akkor nagyon gyorsan tudja értelmezni a befogott műholdakat a GPS-program, ennek hiányában meg kell várni míg annyi holdat lát elég ideig amivel már tud matekozni és kiszámolni a műholdak elméleti helyét. Ugye a GPS azon alapul, hogy tudja progi hogy elméletileg hol kell lennie a műholdnak és összehasonlítja a befogott jelét, ezzel kiszámolja milyen távolságban vagy tőle, ez 4 holddal már viszonylag ponts helyet ad a 3D térben.
Box's don't touch!
-
rtzmp
aktív tag
válasz volvoguy #37390 üzenetére
ilyesmire gondoltál? Lode Runner X
Törekedjünk olyasmikre, amik elősegítik a békét, és amik egymás épülésére vannak. (Róma 14:19)
-
Probert75
addikt
válasz volvoguy #38183 üzenetére
Timeriffic. Tud magyarul. Nekem nappal 25%, 18 óra után 22 óráig 15% és onnantól reggel 8-ig 0%.
-
Probert75
addikt
válasz volvoguy #38838 üzenetére
Timeriffic-kel lehet időzíteni, hogy napszakonként milyennel használja kijelzőt. Magad tudod beállítani.
-
-
Kakumix
senior tag
válasz volvoguy #39742 üzenetére
Mindenhol van kockázata! Én sehova sem regisztrálom a bankkártyáimat. Mindig egy ál bankkártyát (webkártya) regisztrálok. Érdemes utána nézned, hogy a bankod milyet kínál és mennyiért. Egy ilyen internetes bankkártya mögé általában egy elkülönített számlát csapnak, amire annyi pénzt teszel, amennyit éppen el akarsz költeni, így nem tudnak annál többet lenyúlni róla. Ismétlem, még soha nem adtam ki egyik bankkártyám adatait sem (interneten) és nem is ajánlom senkinek!
Legyen szép napod!
-
-
spiritex
veterán
válasz volvoguy #39875 üzenetére
Sajnos én is így jártam a Budapest Bank-kal. Úgyhogy én annyit csináltam, hogy egyrészt kértem sms-értesítést minden pénzmozgás után, másrészt internetbankon keresztül kb. fél perc a limitmódosítás, úgyhogy azt szoktam állítgatni, persze csak akkor ha tudom, hogy valami nagyobb összegű dolgot szeretnék vele kifizetni. Ja, és sms-ben is lehet limitet módosítani.
(#39873) GrandeP
Nem tudom mikor szeretnél erősebb hangot, mondjuk telefonálás közben is, vagy csak zenehallgatáskor, mindenesetre ha az utóbbi, akkor a Power Amp-ban van ilyen, nekem is használni kell kb. 3-5%-nyi erősítést.[ Szerkesztve ]
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
spiritex
veterán
válasz volvoguy #39877 üzenetére
Ja még az jutott eszembe, hogy én minden Market-es vásárlás után kitörlöm a bankkártyám adatait a Wallet-ből. Mivel általában csak néha-néha vásárolgat az ember a Market-en, szerintem annyit megér a + biztonság, hogy ilyen esetekben újra meg kell neki adni a kártya adatait..
[ Szerkesztve ]
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
chab7
addikt
válasz volvoguy #39976 üzenetére
Már egyszer megmondták neked hogy ha 15 percen belül uninstallálod az appot akkor azt fogja nézni. Természetesen a pénz nem azonnal utalódik vissza, a banki tranzakciók nem így működnek.
A boltban is azonnal lekapja ha fizetsz vele de ha utalsz rá az több idő.
Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)
Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 4
- Politika
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- SSD kibeszélő
- PlayStation 5
- Magisk
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest