- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Indavideo te bánat.
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Milyen mosógépet vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- R.I.P. Aláírások
- A KOReader ebook olvasó program
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
Aktív témák
-
mszl
aktív tag
-
chab7
addikt
válasz
volvoguy #18091 üzenetére
Normális, bár nem tudom miért. Elb@szott dolog ez is minálunk magyarhonban,hogy a balra dúőlő ékezetesek számítanak egy karakter egységnek, a jobbra dőlőt pedig csak többől tudja továbbküldeni. Na de mindegy. Vagy írd balra dőlővel, vagy Handcent SMS appal, és akkor a jobbra dőlővel is írhatod, az app küldéshez már lecseréli balra dőlőre.
Valaki amúgy elmondhatná miért van "szabványosítva" ez így minálunk. Akkor talán letennék az elméletemről hogy a.) direkt, kib@szásból (több sms) vagy b.) balfékek voltak és ezt is elcseszték mint oly sok mindent magyar szokás szerint. -
vlevi
nagyúr
válasz
volvoguy #14423 üzenetére
Nem tudom, neked milyen 100megás neted van, de az, ami nekem van, abban nincs túlforgalmazási díj, csak a sávszélességet korlátozzák 32k-ra. De azt sem mindent, mert az emailezést és a normál http forgalmat nem korlátozzák akkor sem, ha túlléptem a 100M korlátot.
Neked nem ez a klikk csomag van? -
sssz
őstag
válasz
volvoguy #12846 üzenetére
hát ez nem egészen igaz, marad szemét, mind telepítéskor mind uninstallkor, maradhat az sd-n, maradhat az internalba is.
az viszont igaz, hogy ahhoz hogy újra fel tudd telepíteni törlés után, nem kell "takarítanod".
viszont érdemes mindentől függetlenül néha takarítanod, mert rengeteg helyed szabadulhat fel így.ajánlom pl a 1 click clean-t.
-
aggleány
addikt
válasz
volvoguy #8328 üzenetére
Ha nem a Marketből telepíted, akkor általában le kell törölni a régit, de biztosan lesz, aki tutit is tud mondani. Én ilyen esetben mindig leszedem az előzőt, hogy még véletlenül se kavarjon be a régi verzió.
Kari1 régebben futólag említett itt egy progit, FileBro a neve, Marketről tölthető. Ez egy fájlkezelő, nagyon klassz
Tudja a szokásos dolgokat, plusz akár könyvtárat, akár egy doksit vagy más fájlt ki lehet vele tenni shortcutnak az asztalra. Nekem nagyon hasznos, hátha másnak is jó lesz valamire
-
vétó
aktív tag
válasz
volvoguy #6928 üzenetére
adatkommunikáció (internet) 2G-n is van, tehát ha azért fizetned kell, akkor fizetned kell.
úgy tudom van valami ingyen f@szbúkos csomag a magentásoknál, de ahhoz élő adatkapcsolat kell. ha pedig az él, akkor semmi garancia arra, hogy más - mobil adatkapcsolatot igénylő - alkalmazások nem kezdenek el neked plusz forgalmat generálni.
-
r0by
addikt
-
Saccco
nagyúr
-
lzoli78
csendes tag
válasz
volvoguy #5596 üzenetére
Az ok, hanem amikor kiakarom rakni a widgetet(hosszan nyomom a kijelzöt) kijön hogy launcher widgetek , widgeteket, gyorsgomb stb rakhatok ki.. Rányomok a widgetekre és kevesebb van közötte mint TW-nél, pl. program monitor, feeds and update,napi tájékoztató hiányzik a lehetőségek között... Pedig menüböl el tudom inditani... Ugy tünik nekem hogy a samsung widgeteket nem hozza ott fel.
Illetve mégegy Gmailes leveleket nem frissiti rendesen launcherpronál twnél igen..
Eredeti, vásárolt program pedig. Tetszik, nagyon jobb mint az alap.. Csak ezek hiányoznak nekem.. Remélem valahogy be lehet állitani és csak én vagyok figyelmetlen..
Valaki ötlet? -
deino
csendes tag
válasz
volvoguy #5546 üzenetére
Ha csak egy-egy (külföldi) szám kell, akkor szerintem a [Music Junk] jó választás. Esetleg még a Tunee Music, én ezeket próbáltam.
-
doc
nagyúr
válasz
volvoguy #5376 üzenetére
mitol fogyna el annyira? olyan program nincs (remelhetoleg) ami az osszes ramot felzabalna
ha meg a hatterben fut valami, azt kiloheti ha kell a memoria (a widgetek nem tartoznak ezek koze)
raadasul ha mar semmi mast nem lehet kiloni, csak a widgeteket, akkor az mar regen vesztett helyzet, le kell torolni a *csaba a memleakes vackot[ Szerkesztve ]
-
hodostamas
addikt
válasz
volvoguy #5368 üzenetére
Taskkillerről egy kis olvasmány.
De amúgy igen, felülbírálja, az mindig ki fogja lőni az ignore listán kívüli programokat.
Ha jól működik a telód, felesleges rá... -
ERPY
őstag
válasz
volvoguy #4973 üzenetére
Ilyen alkalmazás engem is érdekelne. A WeFi-t használom én is, ami jól is végzi a dolgát, de csak akkor hajlandó új ingyenes hálózathoz csatlakozni, ha aktív a képernyő, a háttérben sajnos nem. Beállításokat nemigen találtam erre. Szal nekem már ez is jó lenne, ha kikapcsolt képernyő mellett is tenné a dolgát.
[ Szerkesztve ]
-
VD
őstag
válasz
volvoguy #4594 üzenetére
Normális.
Ezért is hülyeség a task manager, mert csak a paranoiát erősíti!Más:
Youlu Address Book-ot használ valaki huzamosabb ideje?
Én ma találtam rá és egyenlőre egész használhatónak tűnik. Egy hülyeséget viszont nem értek benne. A Sense által a Facebokkal összelinkelt kontaktoknál, van egy krix-krax txt bejegyzés, ami nem csinál semmit, csak a szépérzékemet bántja. Ezzel lehet valamit kezdeni? -
-
petipetya
nagyúr
-
llaszlo
veterán
válasz
volvoguy #4523 üzenetére
Van több féle. Jobbakat nagyon nem lehet találni. Van még egy ami free és több funkciója van (de sajnos most nem találtam meg, pedig kerestem), meg van még fizetősben is ami jobban konfigolható. De én nem láttam benne fantáziát így nem vettem meg. Én a gyárit használom egyedi háttérrel plusz még a Curve fish-nek két widgetjét.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen házat vegyek?
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Milyen NAS-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro és AMD FirePro kártyák - számla, 6 hó gar.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- SONY WF-1000XM5 Truly Wireless zajszűrős bluetooth fülhallgató fekete
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 7600/RTX 3070 Ti 8Gb/16Gb DDR5/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari (27% ÁFÁ-s)