- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh - Újabb tapasztalatok - fogyasztás és hatótáv
- sziku69: Szólánc.
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
fatal`
titán
válasz
TazLeacher #24847 üzenetére
De ez hitelkártya, nem bankkártya.
-
baalco
tag
válasz
TazLeacher #24058 üzenetére
Ha jól tudom, a QuickPic képnézőben be lehet állítani, hogy mely mappákat jelenítsen csak meg.
-
hodostamas
addikt
válasz
TazLeacher #23582 üzenetére
azt hogy durvább dolgok vannak benne mint a sima verzióban. több vér stb.. gondolom én
-
fatal`
titán
válasz
TazLeacher #23528 üzenetére
Visszamásolod az SDre, amit letöltött és kész.
Abból nem tudsz apk-t csinálni.
-
fatal`
titán
válasz
TazLeacher #23511 üzenetére
Azok többnyire a már youtubera feltöltött adásvideók (flash).
-
gyuszmó
őstag
válasz
TazLeacher #23511 üzenetére
Tudtok v.mi jó memória fejlesztő játékot,ami nem túl gyerekes?
köszi -
fatal`
titán
válasz
TazLeacher #23503 üzenetére
Telefonon nem tudod megnézni, nincs SL semmilyen mobil készülékre.
-
F-ECT$
titán
válasz
TazLeacher #23503 üzenetére
Szerintem az, hgy azt a videót nem fogod a telefonon megnézni
-
xSide
őstag
válasz
TazLeacher #23356 üzenetére
A launcher pro-val átméretezhető szinte minden widget, de úgy tudom az adw is képes erre...
A launcher pro-val egymást fedni is tudják (pl időjárás+névnap) és esetemben gmail, fb lett nagyítva 5x6-os ikon elosztáshoz teljes kijelzőre, alapból 4x4 lett volna csak elérhető... -
nggabi
félisten
válasz
TazLeacher #23364 üzenetére
jah de azért ésszel
könnyen bootloop lehet ha rosszra böksz...
-
nggabi
félisten
válasz
TazLeacher #23361 üzenetére
igen, nem törli ki csak lefagyasztja. tehát nem látható a rendszerben. csak ráböksz az appra a titániumban és megint használható...
-
petipetya
nagyúr
válasz
TazLeacher #23352 üzenetére
HTC Hub / widgetek / feljegyzések.
-
sssz
őstag
válasz
whiteboard vagy whiteboard pro
-
Mercutio_
félisten
válasz
Colornote
-
keszo
őstag
válasz
TazLeacher #23338 üzenetére
Az értesítések között is ott van:
kiírja hogy "A letöltés kész"
pedig már uninstall-áltam -
TRob1
veterán
válasz
TazLeacher #23313 üzenetére
Jah, és nem mellesleg van ott egy ilyen szöveg (nem a Root változatnál, hanem amit próbáltál ill. válasznak kaptad):
"NOTE: Data/setting of applications can only be supported if you have a rooted phone, or if the application integrates with us."
-
TRob1
veterán
válasz
TazLeacher #23311 üzenetére
Szvsz csak a root verzióval tudsz adatokat menteni. Ha anélkül is lehetne, gondolom az összes többi appot is úgy készítenék, elvégre mégiscsak többen használnák/használhatnák azokat...
(#23313) jer1cho:
Tudom. Csak mint tudjuk, nem minden válasz helyes.Lehet hogy pont az enyém nem az, én csak logikázok. De van egy olyan változata, hogy MyBackup Root - Akk ez minek is kellene, ha lehet backupolni root nélkül is mindent? Akk vmi itt hibádzik.
-
baandii
senior tag
válasz
TazLeacher #23302 üzenetére
MyBackup/MyBackup Pro. Root nélkül is megy bár a nem Pro verzió csak 30 napig használható.
-
vlevi
nagyúr
válasz
TazLeacher #23049 üzenetére
Valószínű, ráadásul ez már 4-es Android, ebből arra tippelek, hogy nem is sima live wallpaper.
-
aggleány
addikt
válasz
TazLeacher #22112 üzenetére
Jóvanna, nem kell megtámadni a kisebbet. Nem fogok többet ilyesmiket írni.
Egyébként tényleg érdekes, hogy mennyi különböző leírás van. Nekem elég hitelesnek tűnt az a cikk, amit ide linkelt valaki, úgyhogy én úgy csinálom, és még soha nem volt bajom az akksikkal.
domerator
Olyat nem tudok, 8% után magától kikapcsol. Ez csak egyszer fordult elő véletlenül.
-
nexusking
aktív tag
válasz
TazLeacher #22112 üzenetére
Én úgytudom, hogy amikor kiveszed a dobozból, fullra kell tölteni, és utána jóság van.
-
aggleány
addikt
válasz
TazLeacher #22102 üzenetére
Sajnos nem tudok linkelni, de nemrég olvastam valahol ilyet hivatalos oldalon, elég hosszan magyarázták, hogy mit miért és hogyan. Valami akksitesztelő írta a cikket, itt linkelték az egyik topikban, de már nem emlékszem, hogy hol volt. Írtak a nikkel akksikról, a Li-ról és a Li-Polimerről is. Akkor elolvastam, az infót elraktároztam.
hunfatal
Ezt nem tudom, én már olyan 30% körül töltöm, mert nem akarom, hogy lemerüljön útközben. Nálam ráadásul egyes funkciók (fényképezés, net, könyvolvasás stb.) már nem is működnek 15% alatt.
-
porse
őstag
válasz
TazLeacher #21992 üzenetére
Igen és nem.
Tehát igen, nincs lapozás, és nem nincs háttércsere...petipetya
Egy gmail címhez van csak hozzárendelve a market, az alapértelmezetthez amit először adsz meg a telefonnak szerintem. Tévedek?!
-
porse
őstag
válasz
TazLeacher #21988 üzenetére
launcherproban csak gorgetni lehet.
masikat nem ertem, az appdrawerben a fekete hatteret, vagy egy adott programban a fekete hatteret?!
-
domerator
veterán
válasz
TazLeacher #21752 üzenetére
Opera Mobile böngésző settingsben van egy olyan menüpont, hogy exit gomb megjelenítése... lehet, hogy el van dugva, de van, én használom!
Ki lehet belőle lépni teljesen!
(megelőztek, nem olvastam feljebb)
-
fatal`
titán
válasz
A mobileban be lehet állítani a kilépést.
De egyébként, ha rövid időn belül újra elindítod akkor ugyanott áll, mint előtte. Ha nem, akkor meg bezárja az android, ha nincs használatban.
A Dolphin HD elvileg kémkedik, engem az jobban zavarna.
-
pethYeti
addikt
válasz
Opera Mobile-ban be lehet állítani a kilépés gombot, a Mini sajna még nem tudja.
-
hodostamas
addikt
válasz
sajnos csak úgy lehet
-
transmission
tag
válasz
TazLeacher #21697 üzenetére
Hát azt gondoltam hogy nem egy erőmű.. :/
És valami erre a telefonra megfelelő játék?
-
chab7
addikt
válasz
TazLeacher #21691 üzenetére
Most már a Defy-ra is azt írja, de mégis megy rajta
(csak máshonnan).
-
chab7
addikt
válasz
TazLeacher #21688 üzenetére
Hmmmm, nálam még egy hónapja:
"This item cannot be installed in your device's country."most viszont itt is:
"This item is not compatible with your device."Ennek ellenére máshonnan beszerezve felment és fut is szépen, (akár csak a Google Earth, mert az is: "This item cannot be installed in your device's country.")
-
fatal`
titán
válasz
TazLeacher #21605 üzenetére
lol
-
bigsee
addikt
válasz
TazLeacher #21030 üzenetére
Haha, pont kolléga Galaxy S-én agyaltunk, hogy ez miért ilyen... A Samsung kérlek szépen átírta a gyári ébresztőt sajátra és ha nem figyelsz, akkor simán a következő ébresztést (függetlenül, hogy a másnapra állítod be, vagy sem) egy hét eltolással regisztrálja... Fasság, de ez ilyen. A gyári nagyon jó ebből a szempontból, mivel automatice a következő aktuális időpontra állítja.
-
petipetya
nagyúr
válasz
TazLeacher #21045 üzenetére
-
jozsi252
veterán
válasz
TazLeacher #21033 üzenetére
Teljesen sima ébresztést állítok be, ismétlődés nélkül, és nem a legközelebbi 5:40 kor ébreszt. Szóval S-nél így van. De akkor legalább mostmár érted hogy ez a problema, de felraktam amit dokee78 linkelt az úgy ébreszt ahogy kell.
-
aggleány
addikt
válasz
TazLeacher #21034 üzenetére
Az ébresztőórákon általában nincs szundi.
Nekem a felkelés hosszú folyamat, ha nem magamtól, hanem kényszerből kelek. Magamtól kb. 10 körül ébredek, úgyhogy hétközben marad a kényszerébresztés.
Egyébként ha éjjel felkelek, muszáj villanyt kapcsolnom, ha elindulok valamerre, és akkor már látom az órát is, ami a csuklómon van.
-
aggleány
addikt
válasz
TazLeacher #21022 üzenetére
Én azért szeretem azt, amit dokee78 javasolt, mert a szundi gombja majdnem az egész kijelzőt elfoglalja, tehát amikor félálomban tapogatok, hogy hallgasson még egy kicsit, akkor nem fogom végleg lelőni. Nálam reggel kb. 5-6 szundi kell, ezek 5 percenként szólnak. Utána már valahogy nagy nehezen képes vagyok kikászálódni az ágyból.
-
jozsi252
veterán
válasz
TazLeacher #21030 üzenetére
Előző romnál ami volt fent, beállítottam hogy 5:40 és egyből ébresztett másnap reggel. itt beállítom hogy 5:40 akkor még bekell állítanom hogy holnap ébresszen 5:40 kor. Tehát autómatán nem állítja be magának hogy az 5:40 az a legközelebbi 5:40 es időpont legyen.
-
jozsi252
veterán
válasz
TazLeacher #21028 üzenetére
Beállítom hogy ébresszen 5:40 kor akkor 1 hét múlva ébreszt 5:40 kor azon a napon amelyik épp a beállítás időpontjába van.
Tehát most 19:33 kor beállítom hogy 5:40 kor ébresszen akkor nem a következő reggel ébresezt 5:40kor hanem 1 hét múlva pénteken 5:40 kor.
-
jozsi252
veterán
válasz
Rettentő módon zavar hogy a beépítettbe külön bekell állítani hogy melyik nap ébresszen. Tehát tegyük fel most beállítom hogy reggel ébresszen pl 5:40 akkor ha nem állítom be a szombatot akkor 1 hét múlva 5:40 kor ébreszt. ez nagyon zavaró.
-
mokus1
addikt
válasz
Biztos csúnya szeretne valami csilicsárét
-
PaFec
aktív tag
válasz
TazLeacher #19384 üzenetére
Olyan lehetősség van benne, hogy pl 3 ember elérjen, a többit meg átirányítsa egy másik számra, de nekem jelezze azokat is valamilyen formában? Akár nem fogadott hivásnak, vagy akár a program jelezze?
-
Jessus81
tag
válasz
TazLeacher #19350 üzenetére
van benne whitelist, az arra jó, ha jól tudom
-
sssz
őstag
válasz
TazLeacher #19190 üzenetére
az adw-ben is van mappa, csak ott nem mappának hívják hanem katalógusnak. gyakorlatilag olyan mintha minden csoportodnak külön app drawerje lenne. tudsz köztük váltogatni, lépegetni.
-
sssz
őstag
válasz
TazLeacher #19178 üzenetére
nekem a legszembetűnőbb különbség az app drawer gyorsasága és a kezdő képernyők görgetési sebessége és a visszapattanás szabályozhatósága.
TRob1: azt hiszem már 2.58-nál tartanak.
-
sssz
őstag
válasz
TazLeacher #19174 üzenetére
de most ugye az EX verzióról beszélsz mindkettőnél? mert a sima adw tényleg elég vacak.
-
TayRol
nagyúr
válasz
TazLeacher #19170 üzenetére
en is, azert kerdem. a go szerintem jobban testreszabhato. szerintem.
#19172: asszem fel kell tennem megint, hogy alaposabban megnézzem a kulonbségeket.
-
aggleány
addikt
válasz
TazLeacher #17944 üzenetére
Még mindig nem jött meg a progim. Már több, mint egy órája kifizettem. Próbaképpen letöltöttem egy ingyenest is a számítógépen keresztül, az két perc alatt itt volt.
-
porse
őstag
válasz
TazLeacher #17944 üzenetére
Ez hasonló, csak jobb [link]
és ingyenes.
Kingfisher1 Nekem is ott van nem gáz.
-
aggleány
addikt
válasz
TazLeacher #17942 üzenetére
Köszi, megnyugodtam.
Te ilyen hátteret töltöttél le??? Cukiságot?
Jól megy? Elég rossz véleményeket is írtak róla, de én bátor vagyok.
-
rum-cajsz
őstag
válasz
TazLeacher #17924 üzenetére
nyomva tartod rajta az ujjad, és akkor törölheted.
-
Breki
veterán
válasz
TazLeacher #17735 üzenetére
Nem az enyém, de szerintem így megtalálod
SGS2 Windmills wallpaper
-
petipetya
nagyúr
válasz
TazLeacher #17594 üzenetére
Ha egy név többször van benne. Arra tippelek, hogy a telefonon xy fent van alapból is, illetve a teló leszedte a facebookról is. Te beállítottad a telefon névjegyén a rábökésre sms-t, de mivel a fecebookról leszedett név is ott van, így a teló nem érzékeli.
Persze ez csak tipp.
-
Istv@n
aktív tag
válasz
TazLeacher #17585 üzenetére
-
petipetya
nagyúr
válasz
TazLeacher #17588 üzenetére
A névjegyek között egyesítve vannak az ugyanolyan névjegyek? Ha igen, akkor a gyári widgetben meg kellene jegyeznie az általad beállított módot.
Lesd meg, hogy ha a telefonkönyv / adott névjegy / alapértelmezett művelet beállítása menüpontban tényleg az van-e kiválasztva, amit te szeretnél.
-
petipetya
nagyúr
válasz
Régebben volt a Marketen egy people widget nevezetű cucc, az tudott ilyet.
-
TRob1
veterán
válasz
Ha pl. Go Launcher-t használsz, ahhoz van a ContactsGoWidget, és az tud ilyet.
Ki lehet választani a kontaktoknál, hogy rögtön hívja, rögtön sms, adatok, vagy egy kis ikonsor és választasz ezek közül.Ha nem GoLauncher-t használsz, akkor.... nemtudom.
-
chab7
addikt
válasz
TazLeacher #16965 üzenetére
Amúgy meg a google csodákra képes ezügyben is.
-
dokee78
félisten
válasz
TazLeacher #16128 üzenetére
A Mini Pro bizony hogy 1GHz.
X10 Mini Pro 600MHz
Mini Pro 1GHzaggleány Cikk?
Olyan appról tudtok amivel több Androidos teló tud WIFIN keresztül komunikálni PC nélkül?
-
aggleány
addikt
válasz
Mióta gyártják.
-
Mr X
veterán
válasz
-
r4z
nagyúr
válasz
TazLeacher #14539 üzenetére
Rosszul tudod. Az App2SD az az Android natív scriptje, az ext partíciós megoldás pedig az A2SD(+).
-
róland
veterán
válasz
TazLeacher #14167 üzenetére
Accuweather Quick - s annyi widgetet teszel ki a képernyőre, ahány várost szeretnél látni.
-
r4z
nagyúr
válasz
TazLeacher #14167 üzenetére
Csak olyat ismerek, ahol scrollozni kell, ha várost váltasz. Kb mindegyik ilyen (én a Go Weathert használom)
-
válasz
TazLeacher #13835 üzenetére
Menti a Titanium Backup saját könyvtárába. Romolás után újra felrakod a TB-t, magától megtalálja a mentést, és a TB-n belülről feltelepítheted az alkalmazást és közben visszaállíthatod a játékállást is. Cut the Rope-pal is tökéletesen működik.
-
Viper26
nagyúr
válasz
TazLeacher #13835 üzenetére
SD-re ment minden backup-ot a program nevével rendelkező mappába.TB-n belül az alkalmazásra "kattintva" feljön egy kis ablak, és ha adatokkal együtt kell, akkor "restore app+data".Előtte persze backup nem árt, hogy legyen mit visszaállítani.
-
Viper26
nagyúr
válasz
TazLeacher #13829 üzenetére
TB lementi gond nélkül, nekem be van állítva minden éjjel lefut egy backup az összes user app-ról, az a biztos.
-
sgergi
veterán
válasz
Titanium backup le tudja menti az alkalmazást és annak az adatait. Valószínűleg le tudja menteni ezt is, de ennél a játéknál még nem próbáltam.
-
hudyfiu
senior tag
válasz
TazLeacher #13831 üzenetére
Én a mybeckup-al szoktam a data részét menteni.
-
Psychonaut
veterán
válasz
Ezen mar en is gondolkodtam - elso ot box megvolt harom csillagosra.
Szoval pluszegy a kerdesre. -
sssz
őstag
válasz
TazLeacher #13756 üzenetére
van amiből nincsen csak free verzió. pl az angry birdsnél is megy a reklám.
Sh@dowMAN007: kapcsold ki a netet addig, akkor nem jelenik meg a reklám sem.
szerk: ja, hogy közben böngésznél
akkor sajna csak az van amit te linkeltél, de ahhoz tényleg root kell
-
Sh@dowMAN007
tag
válasz
TazLeacher #13756 üzenetére
Valszeg félreértetted a kérdést.
Pl a böngészőben lévő reklámcsikot.
Az a progi amit linkletem FREE, de mégha + is lehetne vásárolni akkor is CSAK rootolt telón menne. -
canniball
nagyúr
válasz
TazLeacher #13313 üzenetére
Gondolom, mert ott én sem találtam.
-
Psychonaut
veterán
válasz
TazLeacher #13313 üzenetére
Sajnos csak az Amazon Appstore arulja, ami meg csak amerikaiaknak elerheto. Pedig szivesen fizetnek erte, Steamen is megvettem.
-
canniball
nagyúr
válasz
TazLeacher #13311 üzenetére
-
Kakumix
senior tag
válasz
TazLeacher #13216 üzenetére
Ha net-en van a teló, akkor mire kézbe veszed, már rajta is lesz
-
Breki
veterán
válasz
TazLeacher #13010 üzenetére
Ő tisztán is tartja :-)
-
aggleány
addikt
válasz
TazLeacher #13006 üzenetére
Nézz szét itt, szerintem érdemes végiglapozni. Hogy van-e pont olyan, amilyet keresel, nem tudom, de hátha van.
-
Drachoo
senior tag
válasz
TazLeacher #13006 üzenetére
-
bok92
addikt
válasz
TazLeacher #12980 üzenetére
Hát csak az a gond, hogy az nálam valamiért nem működik...
-
válasz
TazLeacher #12652 üzenetére
Ja azt tudom, csak ajánlottam neki.
-
kaller1
veterán
válasz
TazLeacher #12417 üzenetére
Billentyűzetre: Big buttons Van belőle fizetős is, nem néztem, hogy mivel nyújt többet, mint a free.
-
canniball
nagyúr
válasz
Ha felrakod az AnysoftKeyboard-ot abban állítható a betűk mérete, ha mellé rakod a magyar kiegészítést akkor pedig magyar kiosztás is lesz.
A LauncherPro Plus-ban állítható az ikonok/widgetek mérete (fizetős, ~6-700Ft). -
hodostamas
addikt
válasz
lcd density progival bármelyik telón meg tudod növelni a betűk, meg mindennek a nagyságát
Mondjuk még növelni nem próbáltam, nézd meg, hátha.
-
sssz
őstag
válasz
TazLeacher #11510 üzenetére
mármint a simple calendar???
ne mondjátok már! nekem az van a telón és magyar nyelvű teljesen.
csak át kell állítani magyarra.
-
Z0C!
őstag
válasz
TazLeacher #11506 üzenetére
én a házikót eltüntettem...
a back gombbal visszalépsz..nekem a házikó ne zavarjon -
sssz
őstag
válasz
TazLeacher #11506 üzenetére
sehogy, max ha magában a laucher pro app-ba belenyúlva ki tudod cserélni az ikont talán.
-
sssz
őstag
válasz
TazLeacher #10364 üzenetére
látod, mondtam hogy megéri
ha javasolhatok valamit, próbáld ki az ui settings/drawer setting/appdrawer style-nál a horizontal fling beállítást. én ezért az "élményért" ragaszkodom az adw ex-hez.
még látványra is gyönyörű milyen gyors
-
sssz
őstag
válasz
TazLeacher #10361 üzenetére
menü gomb, edit, ott pedig az x-el tudod törölni
-
sssz
őstag
válasz
TazLeacher #10340 üzenetére
Nekem személy szerint sokkal gördülékenyebbnek hat mint bármelyik másik home launcher. testreszabható szinte minden szempontból.
sajnos azt szerintem pont nem lehet megcsinálni amit te szeretnél, mármint az app drawerben átrendezni az ikonokat másképp.
de küldtem egy pü-t, az abban leírtak segítségedre lesznek szerintem
-
sssz
őstag
válasz
TazLeacher #10337 üzenetére
1. igen!
2. igen!Csak hosszan rá kell nyomni és ki tudod cserélni az ikont. -
sssz
őstag
válasz
TazLeacher #10327 üzenetére
csak türelem...pár nap kell a fejlesztőknek hogy engedélyezzék az appokat minden új országra is.
Egyre bővül a lista, szerintem kb 1 hét és talán mindent láhatunk -
flash-
veterán
válasz
TazLeacher #8176 üzenetére
a where is my droid jó elgondolás,
a lényege hogy a programban egy tetszőleges szót meg lehet adni arra az esetre ha le van némítva a telefon.
ilyenkor annyi a teendő hogy egy másik mobilról smst kell küldeni arra a számra (kártyára)amely az elveszettnek hitt mobilban van.ezután hiába néma csörögni,rezegni fog az általunk megadott ideig.
Ez nagyon hasznos rengetegszer kerestem már itthon a telefont mert némán volt stb,és nem találtam,ezt ezzel tökéletesen meg lehet oldani.A másik funkciója pedig ugyancsak hasonloan működik,ha egy szót küldünk a telefonra (amit ugyancsak be lehet állitani)akkor pár perc mulva elküldi a gps poziciókat.
DE!! Csak akkor tudja ezt megtenni ha a telefonban a gps be van kapcsolva.
Igazából nem értem mért ilyen nagy technikai kihívás olyan android programot írni amely automatikusan bekapcsolja a gps-t.....aszt hiszem olyan program is van amely nem a szolgáltató hálózatán keresztül hanem interneten keresztül mondja meg hol van a telefon így az se baj ha más kártyával használják a telefont.
sőt webfelületről kérhetjük hogy a telefon kameraképet csináljon -
petipetya
nagyúr
válasz
TazLeacher #7885 üzenetére
Persze. Vásároltam már paypal-os fizetéssel, illetve market enablerrel is - ez utóbbi csak teszt volt egy nálunk nem elérhető, 200Ft-os alkalmazással.
-
Luissimo
veterán
válasz
TazLeacher #7897 üzenetére
márhogynetudna.
ellopták az Ótlukból.nyugodtan töltsd ki a naptáradat a PC-n, (nemte, hanem az érintett kolléga) és utána mikor szinkronizál a Gmail-el a Bléd, akkor blédtölti majd a sok elfoglaltsági bejegyzést.
-
r4z
nagyúr
válasz
TazLeacher #7885 üzenetére
Ha ugyanazzal a google account-tal használod az új ROM-ot is, akkor visszarakhatod ingyen.
-
llaszlo
veterán
válasz
TazLeacher #7799 üzenetére
A leírásból nem is derül ki.
-
llaszlo
veterán
válasz
TazLeacher #7794 üzenetére
De ha jól tudom ezzel nem lehet egyedi romokat tesztelni csak a gyári google romokat.
-
dokee78
félisten
válasz
TazLeacher #7655 üzenetére
Nem, nem...erre van a letilt gomb.
Hol van itt letilt gomb?
Aktív témák
- Simbin topic (GTR, Race07, GTR Evolution, RaceRoom Racing Experience, stb.)
- Napelem
- Milyen autót vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Formula-1
- További aktív témák...
- CONTAX ZEISS AUTOFÓKUSZOS OBJEKTÍVEK SoNY E vázakhoz
- PRÉMIUM switchek - billentyűzet kapcsolók - TÖBBFÉLE (linear, tactile, silent, clicky)
- Honor Pad X8a 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- MakulátlanGaranciális MSI Cyborg GAMER 15,6"144Hz!i5 13420H(12X4,6Ghz)RTX 4050 6GB VGA,16GB DDR5 RAM
- LG OLED evo C2 65 4K TV Media Markt Garancia
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest