Hirdetés
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Aktív témák
-
bigsee
addikt
Az a baj, hogy az APNDroid gazdája nem adja ingyen már az APN On/Off widgetet, csak a teljesben van ez benne, megszűnt önálló, ingyenes Market-es proginak lenni...
Én megvettem és a widgetje jól működik.
(Azért arra figyelj - én már szívtam meg - hogy mielőtt elindítanád akármelyik on/off widgetes progit, előtte legyen bekapcsolva a mobilnet, hogy legyen mit letiltania, mert ha nem így van, akkor igen meg tudja zavarni az embert...
)
-
bigsee
addikt
válasz
jozsi252 #21063 üzenetére
Nem lehet, próbáltuk mi is, az appot újra lehet indítani, de a gyári clock nincsen benne... szerk.: sztem root/root explorer és meg is van oldva
biztos kering valahol a neten gyári clock/alarm...
Jericho #21064: Nem tudom, de kollega nemrég frissítetett 2.2-re. majd megkérdezem, de mintha már az alap (2.1) is ilyen lett volna
-
bigsee
addikt
válasz
TazLeacher #21030 üzenetére
Haha, pont kolléga Galaxy S-én agyaltunk, hogy ez miért ilyen... A Samsung kérlek szépen átírta a gyári ébresztőt sajátra és ha nem figyelsz, akkor simán a következő ébresztést (függetlenül, hogy a másnapra állítod be, vagy sem) egy hét eltolással regisztrálja... Fasság, de ez ilyen. A gyári nagyon jó ebből a szempontból, mivel automatice a következő aktuális időpontra állítja.
-
bigsee
addikt
Főoldal, második nagy képes cikk:
gigabyte_gsmart_g1345_ez_mar_osszejott -
bigsee
addikt
Sziasztok!
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy tudtok-e olyan naptár programról, ami - a Windows Mobile-ban lévőhöz hasonlóan* - nem csak megadott értesítési időt tartalmaz, hanem pl. két hétnél hosszabb intervallumot is meg lehet adni ahhoz, hogy riasszon? Teszem azt, van egy határidő, amit el kell végezni x napon és előtte nekem az kellene, hogy 10-15-20 nappal értesítsen arról, hogy ennyi (10-15-20) nap múlva lejár a határidő (mivel a határidő előtt tennivalóm lenne az ügyben).
* a WM utáni időkben (Android és WP7) csak 15 perc-től két hétig terjedő időszakot lehet megadni "Reminder"-ként.
Aktív témák
- TP-LINK routerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Tőzsde és gazdaság
- Kuponkunyeráló
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple Watch
- OLED TV topic
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- AMD Baszó Gép 9800x3d/9070XT
- Latitude 3450 14" FHD IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5530 15.6" FHD IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple Watch Ultra 3 - Titán Natúr / Titán Black 49 mm több szíjjal- bontatlan, 1 év Apple garancia
- Predator Helios Neo 16" QHD+ IPS i9-13900HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3311
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3125, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest