Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Aktív témák
-
bigsee
addikt
Az a baj, hogy az APNDroid gazdája nem adja ingyen már az APN On/Off widgetet, csak a teljesben van ez benne, megszűnt önálló, ingyenes Market-es proginak lenni...
Én megvettem és a widgetje jól működik.(Azért arra figyelj - én már szívtam meg - hogy mielőtt elindítanád akármelyik on/off widgetes progit, előtte legyen bekapcsolva a mobilnet, hogy legyen mit letiltania, mert ha nem így van, akkor igen meg tudja zavarni az embert...
) -
bigsee
addikt
válasz
jozsi252
üzenetére
Nem lehet, próbáltuk mi is, az appot újra lehet indítani, de a gyári clock nincsen benne... szerk.: sztem root/root explorer és meg is van oldva
biztos kering valahol a neten gyári clock/alarm...Jericho #21064: Nem tudom, de kollega nemrég frissítetett 2.2-re. majd megkérdezem, de mintha már az alap (2.1) is ilyen lett volna
-
bigsee
addikt
válasz
TazLeacher
üzenetére
Haha, pont kolléga Galaxy S-én agyaltunk, hogy ez miért ilyen... A Samsung kérlek szépen átírta a gyári ébresztőt sajátra és ha nem figyelsz, akkor simán a következő ébresztést (függetlenül, hogy a másnapra állítod be, vagy sem) egy hét eltolással regisztrálja... Fasság, de ez ilyen. A gyári nagyon jó ebből a szempontból, mivel automatice a következő aktuális időpontra állítja.
-
bigsee
addikt
Főoldal, második nagy képes cikk:
gigabyte_gsmart_g1345_ez_mar_osszejott -
bigsee
addikt
Sziasztok!
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy tudtok-e olyan naptár programról, ami - a Windows Mobile-ban lévőhöz hasonlóan* - nem csak megadott értesítési időt tartalmaz, hanem pl. két hétnél hosszabb intervallumot is meg lehet adni ahhoz, hogy riasszon? Teszem azt, van egy határidő, amit el kell végezni x napon és előtte nekem az kellene, hogy 10-15-20 nappal értesítsen arról, hogy ennyi (10-15-20) nap múlva lejár a határidő (mivel a határidő előtt tennivalóm lenne az ügyben).
* a WM utáni időkben (Android és WP7) csak 15 perc-től két hétig terjedő időszakot lehet megadni "Reminder"-ként.
Aktív témák
- LEGO klub
- Háztartási gépek
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Szólánc.
- Konzol Screenshot
- Milyen egeret válasszak?
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Hegesztés topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- További aktív témák...
- HP Spectre x360 Érintős TERVEZŐ Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- 6 DARAB! DELL Latitude Laptop Tartós-Golyóálló-AKÁR SULIBA IS 7410 7430 7440 7320 5320 5410 5420
- Ohh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Én megvettem és a widgetje jól működik.
)