- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- perge666: Anbernic kézikonzolok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
takjoe
tag
Kösz a választ, megpróbáltam, de ha a Cool Reader-ben elindítom a felolvasás opciót a kék kijelölés végigfut a szövegen , de meg se mukkan. Ez a hangprobléma az Android szervízban való frissítés után keletkezett, amikor az olyan programnál, ahol hangot használtam, kiírta, hogy a Google TTS alkalmazás leállt. Ekkor töltöttem le a SVOX-ot meg vettem hozzá magyar és angol hangot, (amúgy van hang más alkalmazásnál pl. szótárnál, vagy a próbánál ,ha beírok valami szöveget, szépen felolvassa) viszont nekem az beállításoknál nem találok olyat, amilyet te írtál (még csak hasonlót sem,pedig a SVOX használatánál is írja, hogy valahogy így kell beállítani az alapértelmezett motort) de nekem csak olyan van ,hogy nyelv és bevitel-beszéd- hangalapú keresés ,(ennyi),úgyhogy sehol sem tudom az alapértelmezett motort beállítani, minden egyes alkalmazásnál amiben beszédet használok, felugrik a SVOX és úgy kell kiválasztani...
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó egy XMG P406 laptop
- GeForce RTX 2070 (OEM HP) Garanciával
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3075
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest