- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Aktív témák
-
orkati
tag
Új vagyok az okostelefonok világában, így baromi láma dolgokat fogok kérdezni, előre is bocs, ha valakinél kivágom a biztosítékot
Szóval vasárnap vettem egy Galaxy 3-ast, remek teló, de ugye megy netre agyba főbe. Feltettem az APndroidot, szépen le is lehet tiltani, működik.
Csakhogy. Ez ugye teljesen letiltja a 3g-s netet. Ha veszek netes előfizut, akkor viszont olyan érdekesség lesz, hogy ha engedélyezem, akkor ő maga ismét nekiáll felmászkálni olyan helyekre, ahová nem szeretném (hiszen alapból is ezt csinálja), így plusz adatforgalmat fog nekem generálni.
Megoldható az valahogyan, hogy legyen rajta net, de csak akkor és oda menjen, amikor és ahová én azt szeretném?
(Igazából azt sem tudom, hová mászkál, miket firssít magától vagy mit csinál, de elég bosszantó a dolog.)
Aktív témák
Hirdetés
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest