Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- P.e.t.ya.: Agyvízgőz-szelep
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
spiritex
veterán
Most, hogy nagy Launcher próbálgatásban vagyok adódott egy problémám:
Nagyon szeretem a telefonomat, de gyárilag csak 173MB ROM van benne, ami állandóan betelik. Úgy tudom, hogy az SD-re nem lehet olyan app-okat átpakolni, amiknek widget-je van kirakva a képernyőre. Így is jártam el mindig, de amíg a gyári TwLauncher-t használtam, hozzá kellett szoknom, hogy az SD-re pakolt alkalmazások sima indítóikonjai (pl. Skype, Angry Birds, Bonsai Blast...) is eltűntek újraindítás után a Home screen-ről és az AppDrawer-ből is. Rájöttem, hogy ha lezárom a TwLaunchert és újraindul, akkor megjelennek az ikonok. Azt hittem, hogy ez természetes, ezért igyekeztem minél kevesebb app-ot áttenni SD-re.
Most, hogy áttértem a GO Launcher-re nem jelentkezik ez az egész mizéria! Minden SD-n levő app ikonja minden probléma nélkül megjelenik újraindítás után is.
A kérdésem tehát az, hogy az indítóikon az ugye nem számít widget-nek? Tehát most GO alatt már ugye nyugodtan átpakolhatok minden app-ot az SD-re, ami az áthelyezhető (Movable) kategóriában van az Android Assistant szerint? /u.i.: nem root-olt a telóm/
Aktív témák
- Ryzen5 4500/ RX5700XT/ 16GB DDR4 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- HP ProDesk 600 G3 SFF PC, 6. generációs i5-6500 Proci, Jogtiszta Windows 11
- Asus TUF Gamer PC, i9, TUF B560M-Plus, TUF RTX 3060 TI, 32 Gb, 1,5 Tb SSD, Liquid Cooling, ARGB
- Iphone X 64gb Space Grey független 100% akku
- X1 Carbon 9th 14" FHD+ IPS i7-1185G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 18 Ai - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 - Black - 128GB - Akku: 100% - ÚJ - BONTATLAN - 1 ÉV APPLE JÓTÁLLÁS - FÜGGETLEN
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- LED Neon kötél 5 méter 8W/méter / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest