Hirdetés

2024. június 28., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#29402) idegenufo


idegenufo
tag

AZért senki nem idióta,mert sok a felmerülő probléma és mindig kérdez az illető!

A tények azok tényeg!

A telefon hangja telefonálásnál,akit hallok bárkit is hivok,dobozhangja van,nincs mit szépiteni!

Az aksi ma reggel 100-as volt,idefele munkahely fele 1 órán át hallgattam armin mixet és mellette neteztem kicsit index.hu,mire beértem 76 százalékos volt az aksi,ennyi!

Ha átlagosan használnám a telefont,akkor is estére alig maradna kb. 15 százalék,ha csak bekapcsolom és nem nyúlok hozzá és éjszaka kikapcsolom,akkor bir ki 2 napot,ismétlem ha nem csinálok rajta semmit szinte!

Az sms irás is megoldódott,mert hogy ugye elegem volt abból hogy apró betükkel képtelen csak 10 perc alatt kb.megirni az ember egy rohadt üzenetet,na a lényeg:nem kell ide csiri viri smartkeyboard meg anysoft stb.,a saját gyári lg beviteli módja tökéletes rájöttem,csak hát mindenki ugye lecseréli alapból én is igy tettem és meg se néztem milyen jó a gyárija,ami a következő: Egy gombon ugye 3 betü és addig nyomod amig kell,mintha normál telód lenne,úgyhogy ez is megoldva!

A wifi kérdéseimre hivatkozva meg sokprogramot kipróbáltam ami összeköti a gépet és telót,egyik szarabb volt mint a másik,mire végre rátaláltam az igazi jóra az Airdroidra-,egyszerű és működő,tökéletes!

A zenei dolgos témáimra is azért hezitáltam ennyit,mert a legjobb leghangosabbat akartam megtalálni,és sikerült is,a saját beépitett kalap szar ugye,olyan kellett amiben van eq,a mixzing mediaplayerbe volt és nagyon komoly eq-js van és hangos is teljes hangerőn,de itt néha néha véletlemszerüen bepattog zenejátszásnál mintha nem birná a teló vagy az eq lenne szar.A music player pro meg olyan volt mint a többi átlagos lejátszó,nem annyira hangos,és ha adtál mélyet vagy magasat rá,fokozatosan halkitotta elnyomta a zenét szép lassan,ha a csúszkát felére már feltetted mondjuk a mélynél vagy akár a magasnál,a zene halkult elnyomta a frekije,szarul csinálták meg,sok ilyennel találkoztam,a legjobb a poweramp,brutál hangos,fullos az eq-ja! Ennyi!

Nem tudom még mit kérdezhettem de azok is jogosak voltak,na ennyi.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.