- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
Aktív témák
-
IkszIpszilon
aktív tag
Easy Filter
Ezt találtam hosszas keresgélés és legalább tíz alaklmazás kipróbálása után.Itt van lehetőség az általam kívánt beállításokra.
Hinky
ebben nem lehetett beállítani, hogy csak a telefonkönyvben lévők csengjenek ki.
91 Panda Firewall
Ez nagyon jó lenne, ha működne elvileg megmutatná azt is honnan hívnak(térképen)
Vki nem használja?ha az only conacts opciót választom, akkor pont fordítva csinálja és csak azok nem hívhatnak akik a telefonkönyvbe vannak,vagy vmit. ennyire elrontottam?!be lehet ezt úgy állítani, hogy azt csinálja amit szeretnék?tetszik benne hogy kiválasztható az elutasítás módja is ...
DroidBlock egyszerűen úgyanúgy kicsengtek a hívások és csak aztán szakította meg és itt sincs mód kiválasztani hogy "only conacts" ...
Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3020, 91% Akkumulátor
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Asus Zenbook 15 OLED UM3504 - 15.6" 2.8K 120Hz - Ryzen 5 7535U - 16GB - 512GB - 2+ év garancia
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest