- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- zebra_hun: Hűthető-e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
sunahunter
senior tag
válasz
Arween #27971 üzenetére
Letöltötte az adfree amit kell neki? Nekem is fenn van, és teszi a dolgát.
Az én listám minimal stílusban ilyen. Mindenből próbálom a legkisebb memóriaigényűt használni, bár a készülék nagyobb teljesítményű, és adb-vel minden a kártyán csücsül (widgetek kivételével). Játékok nincsenek, nekem nem kell. Emilkliensnek ott a beépített, kezeli az összes fiókomat. Kamera szintén jó, nem kell hókuszpókolni. A roottal kiszedtem egy csomó, számomra feleslegesen elindulgató cuccot, mint pl. a bészfukk, talk, ilyenek. Sőt, a gyári launchert is letöröltem, a Zeam bárminél kisebb memóriát igényel, gyors, szép is.
Xperia NEO
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged