Hirdetés

Aktív témák

• k850

addikt

válasz biokill1 #27004 üzenetére

-Nyelv kiválasztása: beállítások, nyelv és billentyűzet, angol.
    1. ". A névjegyzékben nem tudom beállítani hogy vezetéknév alapján rendezzen."
    A gmail fiókban fordítsd meg, majd onnan szinkronizáld. Természetesen ennek előfeltétele, hogy szakszerűen vannak felvíve a kapcsolatok, nem össze-vissza. Mert akkor nincs olyan program, ami kitalálja, hogy melyik melyik.
    Gmail fiók, címtár, egyebek, itt kiválasztod, hogy mi alapján szeretnéd.
    2.". Nem tudom beállítani, hogy a hét első napja hétfő és ne vasárnap legyen."
    A saját naptárban Hétfő a kezdő nap, egyébként 2.3.4 verzióban nagyon sokat fejlődött a naptár funkció. Ezért a Jorte kalendáriumot száműztem a készülékről. A Jorte-ben valóban nem hétfő volt a a hét első napja.
    Fölösleges olyan alkalmazásokkal terhelni a rendszert, ami alapból is meg van.
    ;)
    "Ezek viszonylag egyszerűen beállíthatók voltak symbianon (Nokia E71 -em volt)." :B
    Ha annyira meg voltál elégedve a Symbian rendszerrel, akkor fölösleges volt androidos készüléket venned. Tudom ez az első kétségbeesés, miatt van, de mélyülj el az android rejtelmeibe és meglátod, hogy sokkal személyre szabható, mint a Symbian.

Aktív témák