Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Aktív témák
-
sssz
őstag
válasz
EVOkaa #26886 üzenetére
adnám én a sört, de ezt én is megtaláltam, kipróbáltam és nem működik sajna (a legutolsó kód lenne az).
viszont ez találtam itt: (1. válasz)
Just an update; using monitoring tools we've discovered that part of the reason the wakelock occurs is to do with the sensor. After a call is made or received, it appears the Dialer will constantly poll the sensor (unsure which sensor) and will not stop. Sensor usage will over time approach 100% for the Dialer.
Several users have reported that if their ROM has the option to enable/disable 'mute incoming call when phone face-down', disabling this option will resolve the issue. However this behaviour appears to be coded in to the dialer and many ROMs, including some stock ROMs, may not give this option and instead have this enabled by default.
kikapcsoltam a lefordítással némítást. hátha ez segít. enélkül bőven megvagyunk szerintem.
Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Negyedszerre utazik a peremvidékre az új GeForce driver
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- VoIP telefonálás
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- PlayStation 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tőzsde és gazdaság
- MILC felhasználók szakmai topikja
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7400 !!14" full hd, i7 8665U, 16GB RAM, 512 Gb SSD, jó akku, szép állapot!
- Professzionális fotó- és videófelszerelés bérlés
- XPS 7590 15.6" 4K IPS érintő i7-9750H GTX 1650 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Samsung Galaxy S24 Ultra (újszerű, Független, 256 GB, 12 GB RAM, Titánium sárga)
- Azonnali készpénzért veszek iPhone-t!
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple Watch Series 9 45mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Boya BY-M1 mikrofon
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest