Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
Kiory
csendes tag
válasz
atillaahun
üzenetére
attilahun (#26217)
Köszi. Igen, szép lassan én is ide lyukadok ki... És igazából nem értem. PowerPointot minden bővítménnyel lejátszani az egy furcsa elvárás egy androidos tablettől? Egyik ismerősöm (kertész) épp most agyal, hogy laptop helyett (ami nehéz és körülményes, meg nemigen tudja terepre vinni), milyen eszközön tudna rögtönzött bemutatót tartani kint terepen leendő ügyfeleinek...De ha már a témánál vagyunk: Esetleg létezik-e olyan android képnézegető progi, ahol be lehet szerkeszteni képeket egymás után, van végig játszható zene és kézzel lehet lapozni? Mert akkor esetleg PowerPoint diák helyett csinálnék egy jpeg fényképalbumot, amit elvileg ugyanúgy lehetne lapozgatni....???
Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Jövedelem
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- A Transcend lehet a RAM-para következő áldozata?
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- Nintendo Switch
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Hoya HD Filter CIR-PL 58 Digital - Prémium cirkuláris polárszűrő + Dörr Advanture filter tartó
- Corsair MP600 CORE XT 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - 100/99 - 7000-5800 MBs - Eladó!
- Sapphire Pulse RX 6700 XT 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- Nikon AF-P DX Nikkor 10-20mm f4.5-5.6G VR
- ASUS RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X TUF GAMING OC Eladó!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i3-7G I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi