- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- weiss: Pant* rant
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Vízóra :D (okosóra számlap)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
Aktív témák
-
"De ha már a témánál vagyunk: Esetleg létezik-e olyan android képnézegető progi, ahol be lehet szerkeszteni képeket egymás után, van végig játszható zene és kézzel lehet lapozni? Mert akkor esetleg PowerPoint diák helyett csinálnék egy jpeg fényképalbumot, amit elvileg ugyanúgy lehetne lapozgatni....???"
Pl. a QuickPic a gyors képnézegető (magyarul), ebben az alkalmazásban van mappánként is diavetítés, be lehet állítani a képek lapozási időközét. A zenét szolgáltatod háttérből. Olyan, mint a román hi-fi torony ( hokedlin egy sámli, azon meg egy sokol rádió ), aki a hetvenes években volt tinédzser az ismeri ezt a viccet.
Csak szükség megoldásnak ajánlom! -
ko9
addikt
Vegyen Windowsos tabletet
Lehet leütni, de PPT-re tényleg ez a tudtom szerint egyetlen normális megoldás...Bár lehet jobban jár amíg megvárja az ARM támogatással rendelkező Windows 8-at akkorra megindulnak lefele a Windowsos tabletek árai. Meg hátha addig az Androidra is kiadnak egy normális Office-t.
-
atillaahun
veterán
Szvsz is teljes reális volna. De hát számomra már rég kiderült, hogy az Office programok nem éppen a Google erős oldala. Én a GoogleDocs miatt szoktam szidni őket. Beraktak az online szerkesztőkbe vagy 6 beállítást, aztán dógozz velük hülyegyerek, ha tudsz...
Ilyenről sem hallottam még sajnos. Fényképalbumok ugye alapból lapozósak, de hogy ehhez még zenét is szinkronizálj.
Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest