Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
ertz
aktív tag
-
ertz
aktív tag
válasz ladatuning20 #23404 üzenetére
Netelérés ugye van? (wifi, vagy egyéb...)
-
ertz
aktív tag
válasz ladatuning20 #23407 üzenetére
A facebookhoz nem kéne esetleg szerinted?
-
ertz
aktív tag
válasz ladatuning20 #23409 üzenetére
Szolgáltatód?
Függetlenül vetted vagy szolgáltatónál?[ Szerkesztve ]
-
ertz
aktív tag
válasz tboldi #23411 üzenetére
gondolom az iq harcos barátjának be volt állitva rajta minden a neteléréshez és engedélyezve is volt... az ő telefonja pedig nincs beállitva, vagy csak nem engedélyezte rajta... kiváncsi lennék az életkorára
(#23415) ladatuning20 : nyilván nem kéne, de egy ilyen (most miért nem megy a busz, anyu?) tipusu kérdés után...
[ Szerkesztve ]
-
ertz
aktív tag
válasz Dragbajnok #24724 üzenetére
Ezt a kérdést szerintem inkább a telefon topicjában tedd fel.
De általánosságban elmondható, hogy a Set CPU progival lehet húzni a procit, a marketen lehet megvásárolni, viszont csak rootolt telefonokon működik, úgyhogy szerintem először azt kell megoldanod. -
ertz
aktív tag
A mai felhozatalból először megvettem volna a Train Conductort... ''This app is incompatible with your LGE LG-P500.'', mondom f..sza... aztán megvettem volna a Where' My Water?-t is és ugyanez fogadott... egyik játék sem tűnik annyira húde hardverigényesnek. Miért van ez hogy nem engedélyezik erre a telora? Ssok ilyen volt már a múlt héten is pl. az ashalt 6 hd, azt még meg is értettem hogy nem fut, de ezek... tébolyda.
-
ertz
aktív tag
Igen én tabletet tervezek majd venni... nyilván akkor már nem 23ftért lehet majd megvenni, de így megvettem volna most több appot is amit nem engedett.
Úgy néz ki a helyzet ugye, hogy megvenni sem engedi, ha a market szerint nem jó hozzá a telód, legalább a pénzt se veszik el érte... de akkor is. Valahogy nem jó rendszer ez.[ Szerkesztve ]
-
ertz
aktív tag
válasz Something_ #25533 üzenetére
Annyi szabad memóriám még akad. De nem ettől függ az egész, hogy most mennyi memóriám van igazából, hanem ha a market eldönti, hogy márpedig nem fogom letölteni a telóra... akkor nem.
Az lenne a jobb, hogy megengedi letölteni, én megnézem, hogy jó-e, rendesen fut-e, és ha nem 15 percen belül visszakérem az árát. Ha meg igen mindenki happy.[ Szerkesztve ]
-
ertz
aktív tag
válasz flash- #25633 üzenetére
Nekem ugyan nem ír ki ilyet a telefon, hogy 'alapsáv', de csak arra tudok gondolni, hogy az a kernel verziója. Az ugyanúgy maradt, csak raktál rá egy új romot.
De talán érdemesebb lenne a saját topicjában ezt megkérdezni, mert azt sem írtad le, milyen telefonról lenne szó.Szerk.: Látom az adatlapodon, hogy Samsung Galaxy Ace... nem mondhatod, hogy annak nincs topicja, vagy nem lenne elég hozzászólás/hozzáértő ember ott.
[ Szerkesztve ]
-
ertz
aktív tag
Sziasztok!
Biztosan volt már róla szó, de nem olvastam most vissza, elnézést.
Olyan alkalmazást keresek, amivel lehet kölcsönözni/megvenni e-bookokat a telóra, és sokféle könyvformátummal megbirkózik. Ha jól értem az Aldiko ilyen pl. csak nincsenek rajta magyar nyelvű könyvek. Na nekem olyan kéne, amin vannak...
Előre is nagyon szépen köszönöm! -
ertz
aktív tag
Köszönöm, ez is valami... de olyan kéne, ahol akár a legújabb könyveket is megvehetem pénzért, aztán letölthetem a készülékre. Ennél a programnál ebből a 2 feltételből 0 teljesül.
Értem én, hogy torrent... de tényleg nincs erre manapság Magyarországon egyetlen legális eszköz/szoftver/áruház sem? -
ertz
aktív tag
válasz atillaahun #27184 üzenetére
Tehát adtak a sz_rnak egy pofont... Bohóckodni jó vele, de ha tényleg ellopják nem segít.
Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Filmvilág
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Háztartási gépek
- Kupon kunyeráló
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest