Hirdetés
Aktív témák
-
lmno
őstag
válasz hodostamas #23240 üzenetére
Köszi az infokat, többieknek is; kipróbálgatom őket.
-
Tesztelo.hu
senior tag
válasz fatal` #23247 üzenetére
Nehéz értékesíteni. Ingyenesen ott a Google navi, ami valószínűleg sokat fog még fejlődni (ha megnézzük az első Google Mapset és a mostanit, látni a fejlődést), vagy a Waze. A rengeteg androidos telefonra viszont megírni, optimalizálni és támogatni az Igót pedig iszonyatos erőforrásokat (értsd: pénzt) követel. Valószínűleg felmérték: nem éri meg. Aztán lehet, hogy meggondolják magukat, mert most már elég sok androidos teló van, nőtt a potenciális piac, de ők most inkább az autókba épített navikra helyezik a hangsúlyt.
-
fatal`
titán
válasz Tesztelo.hu #23256 üzenetére
A rengeteg androidos telefonra már most meg van írva, hiszen warezban elérhető mindenre.
A google maps meg sosem lesz jó, lévén a teleatlas térkép Kelet-Európára egy rakat fos, oda csak a TopMap jó, ami szintén a navngo tulajdonában van, így továbbra sem értem miért nem forgalmazzák, főleg, hogy meg van írva.
-
llaszlo
veterán
Van olyan white list app ami MIUI-val is működik? És néma módnál is működik? Mert ami most van fent az kiírja ugyan, hogy white listes hívás érkezik, viszont nem csörög ki csak némán jelzi a hívást.
-
dokee78
félisten
Zenelejátszót keresek.
-ingyenes legyen és teljes verzió (tehát ne legyen külön fizetős Pro verziója)
-skinezhető -
VD
őstag
válasz BalanceR #23258 üzenetére
Az f@sza rész!
Cheat-ről nem tudok. (nem is szeretem, oda a játék élménye). De Youtube-on biztos van guide videó.
Nekem kb. 4.-re sikerült. Lefunti nem lehet, mert utolér és ledarál.
A trükk az volt, hogy futás közben felfelé kell célozni, így még látod a terepet, de amikor megfordulsz rögtön tudsz a zöld kapcsolókra (amiket befele menet kikapcsolsz, hogy tovább tudj jutni) lönni. Amikor a sugár telibelövi a fúrótankot, akkor pár pillanatra megáll, így van időd átfutni a következőig. -
janes74
senior tag
Help!Tegnap market böngészés közben jött néhány popup,amit csak elfogadtam (ész nélkül) azóta van a statusbaron 1 HU ikon és nem tudom,hogy tüntessem el.
-
TRob1
veterán
Emlékeim szerint ( ) a SoundHound eddig nem volt magyar, a mai frissítéssel meg az lett.
¤ R'n'R ¤
-
Verhóó
tag
Defyre keresek (CM7) olyan böngészőt amivel tudnék honfoglalózni.Opera, gyári, Dolphin kilőve, nem jók...
-
gyuszmó
őstag
Egyre több vírus támadja az okostelefonokat
[ORIGO] TECHBÁZIS | 2011. NOVEMBER 17.
http://pulse.me/s/3eKIOUgrásszerűen megnövekedett az androidos telefonokra és táblagépekre írt kártevők száma az elmúlt fél évben a Juniper Networks
Ma olvastam
üdv
"Ne tégy olyat mással amit nem szeretnéd,hogy veled tegyenek"
-
tomi613
aktív tag
válasz fatal` #23247 üzenetére
Ez hivatalosnak tűnik:
[https://android.naviextras.com/shop/portal/downloadAPK]iGO My way Release Notes
Version 8.4.2.139242
NavNGo Kft2010.04.19 (8.4.2.139242)
New features:
* Feature 0052957: The current speed is displayed while navigating.
* Feature 0051511: The user can view the itinerary in three different modes.
* Feature 0051101: The user can switch on the GPS receiver if navigation was started without it.Bugfixes:
* Issue 0050272: Breadcrumbs are wrongly positioned on the small map.
* Issue 0051219: Checking for updates cannot be cancelled.
* Issue 0050076: Warn the user if the startup time is too long (eg. because some other process keeps the CPU busy).
* Issue 0050418: The GPS receiver is not switched off while the screen is locked.
* Issue 0049865: Contact navigation doesn't work before first iGO start....and many other user interface improvements and minor bugfixes.
2009.12.11 (8.4.2.124036)
This release contains the following bugfixes:
* Issue 0048871: Correction of wrong GPS time.
* Issue 0048799: After program restart (e.g. because of language change) no GPS signal found.2009.12.08 (8.4.2.123334)
Initial release of iGO My way.___________________________________
Known bugs:
* Issue 0047953: On certain devices iGO randomly exits during loading. Starting iGO again succeeds.
___________________________________Frequently Asked Questions (and answers) may be found at the following URL:
http://www.igomyway.com/android/en/faq.html[ Szerkesztve ]
※ Samsung Galaxy S21 Ultra 5G (SM-G998B) Android 14 ESIM※ Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B) 1TB 12GB RAM Android 14 ESIM※
-
TRob1
veterán
válasz tomi613 #23272 üzenetére
"The software downloaded from here cannot be used alone. It can only be used in conjunction with an original SD card that contains the iGO My way content package."
Annakidején adták 1-2 Samu telefonhoz, ennyi a történet (azóta minden Warezoló "abból él" )
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
tomi613
aktív tag
Akkor bocsi!
※ Samsung Galaxy S21 Ultra 5G (SM-G998B) Android 14 ESIM※ Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B) 1TB 12GB RAM Android 14 ESIM※
-
VD
őstag
válasz BalanceR #23276 üzenetére
Menni fog az nyugi! Csak kell egy kis pihenő! Nálam be szokott jönni, ha elakadok valahol.
Ha már ezzel izzadsz, akkor az utcsó Boss fight-ot imádni fogod!!!
Kb. az 50. próbálkozás után abbahagytam a számolást. Aztán egyszer csak sikerült.Most nekiáltam újra nehezebb fokozaton.
-
BalanceR
addikt
Nem, nem fog menni...
ha maxra húzom az érzékenységet, akkorsem fordul elég gyorsan ...
Az első beamet simán aktiválom, elfutok a következőig, és ott mire megfordul, és céloz már ott a daráló...
5"on játszom, és az irányítástnál azt nem lehet testre szabni hogy a fordulást mekkora területen érzékeljen, ezért vagy túl lassan fordul, vagypedig egyáltalán nem fordul semerre...
Vagy kijön valami cheat, vagy törlöm a p..csába az egészet, nem idegesítem magam vele...#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
-
VD
őstag
válasz BalanceR #23279 üzenetére
Akkor a Blood and Glory-t fel se ragd. Engem meg attól b@sz szét az ideg! Ilyen szemét, mocskos, rohadt, csaló módon megírt játékot még életemben nem pipáltam! Még jó, hogy ingyenes!
By the way!
A Sprinkle is megszűnt Tegra only lenni!
[link]
Hasonló mint a Burn the City, csak itt a tüzet kell egy locsolóval eloltani, minél kevesebb víz felhasználásával.
Van belőle free pár pályás verzió is. -
BalanceR
addikt
Azt már töröltem, ha nem fizetsz, nemnagyon tudsz továbbjutni... egyszerűen nem lehet elég pénzt összeszedni rendes felszereléshez...
Ja, a Shadowgunban meg megtaláltam azt a file-t ami a pályákat kapcsolgatja, szóval a fúrós f@szságon végre túlvagyok...
A ModerCombat3 ról lehet tudni valamit?
Gondolom, azt is tegrára dobják ki legelőször, remélem azt még majd elbírja a hardverem...[ Szerkesztve ]
#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
VD
őstag
válasz BalanceR #23282 üzenetére
Csaló!
De legalább nem törölted!MW3-at Én is várom! Az 1-2 is nagyon tetszett, pedig nem voltam oda elsőre az FPS irányításért amikor iPhone-on próbáltam elöször. Aztán 4.3" rögtön megjött a kedvem.
Gameloft nem szokott Tegra only lenni.Most hegesztem a Shadowgun-t a tab-ra, kíváncsi vagyok 10" milyen lesz!
[ Szerkesztve ]
-
BalanceR
addikt
Én nem csaltam, csak debug volt... (hiba volt a harmadik pálya végére egy ennyire idegesítő bosst rakni, a 4,5,6 pálya bossai somán lezúzhatóak, a harmadik meg szinte legyőzhetetlen... a final bossba is belefutottam már, kemény lesz... )
10"on biztos adja
Azt nem értem, hogy ha ennyire jó grafikát, mint a Shadowgun, meg pl a MC2,Samurai II ...meg lehet csinálni 2-3 évvel ezelötti hardverre, akkor mért nem használja azt a motort több játéknál is az adott gyártó?#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
BalanceR
addikt
Ez lesz még nagyon nagy játék, ha végre elkészül....
Viszont dícséretes, hogy a béta ingyen tesztelhető...
Angry bots beta#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
-
aminat
tag
Létezik olyan program amelyben időzíthető, hogy a telefonom csak akkor használja a 3g-t amikor szinkronizál egy program? Pl. beállítom, hogy a gmail fél óránként szinkronizáljon akkor arra az időre 3g-t engedi majd lekapcsolja.
-
Tesztelo.hu
senior tag
-
fatal`
titán
válasz Tesztelo.hu #23290 üzenetére
Nálam jól működött, bár még csak próbálgattam, mert mint mondtam PNAval navigálok.
A TopMap térképeket sztem aranyárban mérhetik, mert nemnagyon használja más. A Sygic is teleatlast használ, éppen ettől fos.
Google nem fogja megvenni, leszarja Kelet-Európát.
-
llaszlo
veterán
válasz domerator #23288 üzenetére
Nem vagyok hülye én is tudom, hogy a kettő nem ugyanaz. Viszont eddig használtam egy programot ami beállította, hogy néma módban is csörögjenek bizonyos számok. Csak azt nem tudom, hogy ha csak kötözködni akarsz akkor minek írsz ide, ha már a választ nem vagy hajlandó leírni.
-
domerator
veterán
válasz llaszlo #23294 üzenetére
Ne légy ingerült ennyire... leírtam a választ, hogy létezik ilyen app.
Viszont ha már van egy ilyen appod, ami némában is engedi csörögni a kiválasztott számokat és van miui romod, ahol van hívásszűrés, akkor mi akadályoz meg benne, hogy ezt a kettőt használd?Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
llaszlo
veterán
válasz domerator #23295 üzenetére
Tudom, hogy van ilyen app fent is van egy. Viszont sehogy sem működik. Hiába állítom be, hogy csörögjön nem csörög. Ezért keresek olyat ami megy MIUI-val. A hívásszűrést DND-t én nem hoztam elő. Az az app amit használok az whitelist-nek írja azokat a számokat amiknek csörögni kellene.
A MIUI-ban eleve máshogy van a hangkezelés. Pl van amelyik játéknál más romnál néma módban is volt hang MIUI-val meg nincs. Nem gond csak ez a néma módos csörgés. -
domerator
veterán
válasz llaszlo #23297 üzenetére
Hmmm... végülis három-négy postodból jött össze az az infó halmaz, amit egy rendes kérdésbe elsőre illik beleírni... de mindegy...
Ha keresgéltél - márpedig minden bizonnyal ugye... akkor nem akadtál bele pl. egy Selective Silence appba? Mert rögtön ott van a többi mellett... én nem kerestem tovább - nem ennyire bonyolult a telefonálási szokásom, hogy whitelist---némamód---és még abból is egy kicsi whitelist... te hát ez már a te problémád... a lényeg, hogy egyetlen pillantással sikerült újabb appot találni a nehéz feladatra, szerintem lesz több is. Én nem tudok helyetted kipróbálni efféle programokat, ugye tudod?
OFF: az mit jelent az adatlapodon, hogy: * A felhasználó jogait az Alapelvek sorozatos megsértése miatt végleg felfüggesztettük! ?
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
Aktív témák
Hirdetés
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest