Hirdetés
Aktív témák
-
S e t h
nagyúr
Mi lehet annak az oka, hogy miután újra raktam a rendszert,csináltam volna egy biztonsági másolatot a htc synccel, de azt a hibaüzenetet kapom a számítógépen ,hogy nem lehet kapcsolatot másolni a pimről.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
volvoguy
addikt
Üdv! A marketen nincs még lehetőség olyan vásárlásra, hogy az egyenlegemet terheli meg az App árával? Tehát SIM-el például nem lehet fizetni ugye?
Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3
-
Danesz94
senior tag
hali.
Tudna nekem valaki olyan progit ajánlani ami zene váltásra jó?
ezt úgy értem ha megrázom a telót akkor átvált a kövi zenére....Köszike.
-
volvoguy
addikt
Üdv! A PowerAmp-on kívül még milyen (akár fizetős) zenelejátszó van, amiben van EQ?
Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3
-
volvoguy
addikt
válasz Psychonaut #22859 üzenetére
CM7-ben van a DSP Manager ugye. Ezt az appot szerintetek gyári (Nexus S ROM)-ra is fel lehet installálni, vagy csak főzöttnél van értelme?
-
schmo07
tag
válasz Psychonaut #22851 üzenetére
igen, ez a terv
(első körben kipróbálom, hátha 2.2 szoftverrel már jó lesz) -
meroly
veterán
Sziasztok!
Valami androidos cuccot akarok venni, nemtom telefon vagy tablet vagy netbook lesz belőle, egy a lényeg hogy 3G internetet bluetooth PAN-on meg lehet osztani Androiddal?
Impossible is nothing
-
meroly
veterán
válasz monti0222w #22866 üzenetére
és Tomate:
Köszi, de az egyetlen megoldás számomra a bluetooth PAN.
Ezt az oprendszer tudja alapból egy alkalmazással vagy készülékfüggő?Tetheringnek hívják? Elvileg 3.0-tól támogatott.
Ha pl egy T-mobile move-al próbálkozom ott is menni fog?
[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
-
Norbi14
senior tag
Olyan progi kéne amivel a telefonszámokat előtudnám csalni. Nagyon fontos lenne! Egy x8 -at frissítettem 2.3-ra és abban voltam, hogy gmail címtártba felvannak töltve a számok, de nem
-
schmo07
tag
válasz schmo07 #22863 üzenetére
2.2-es androiddal már megy a facebook messenger.
Viszont nem olyan group chat van rajta, mint amire én gondoltam :-)
Tehát én olyan app-ot keresnék, aminb lehet facebook csoport tagokkal chattelni (akik amúgy nem ismerőseim, szóval nem tudom őket egyesével betenni a beszélgetésbe)
Valakinek van ötlete esetleg?[ Szerkesztve ]
-
Brutális eb
addikt
Hali!
Van valami olyan beépülö(böngésző,stb)
ami kezeli az ms féle silverlight videókat?
Köszi.Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
-
flash-
veterán
van androidra olyan zajszint mérő ami jól müködik?
-
fatal`
titán
Van olyan app, ami magától felveszi a hívásokat és kihangosítja a telót?
A Car Modeot néztem eddig, de az nem veszi fel, csak kihangosít.
-
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Lehet kissé off amit szeretnék kérdezni, de sajnos Google baráttal nem lettem sokkal okosabb...
Azt szeretném kérdezni, hogy CM7 esetén a cpu használati módok (conservative, ondemand, smartassv2, poversave stb) között pontosan mi a különbség, illetve érdemes kísérletezni velük, vagy érdemes gyári beállításon hagyni?
Azért kérdezem mert azt írja a droid, hogy a cpu beállítások megváltoztatása jellemzően rossz irányba befolyásolja a rendszer teljesítményét, az előző (CM 7.0) romomban alapból ondemand volt beállítva, és megpróbáltam conservative-val, de visszatértem ondemand-ra, mert úgy tényleg jobb volt.
A jelenlegi romomban alapból smartassv2 van beállítva, és nem tudom, hogy érdemes lenne-e másra átálítani, vagy érdemes ezen hagyni?
Bármilyen infót is nagyon szépen köszi, illetve ha nagyon off, akkor azt is megköszönném, ha tudnátok olyan linket adni, ahol ez részletesen le van írva.
-
Mano_01
aktív tag
van ez a csevegő progi, whatsapp.ahhoz van valami count widget esetleg?
"Mindannyian keresünk valakit, azt a különleges személyt, aki majd megadja azt, ami hiányzik az életünkből. Valakit, aki képes társaságot nyújtani, vagy segítséget, vagy biztonságot, és néha, ha nagyon keressük, megtaláljuk azt, aki képes mindhármat nyújtani. Igen, mindannyian keresünk valakit, és h
-
Mano_01
aktív tag
válasz Mano_01 #22880 üzenetére
találtam ezt a képet, amin mutizza, hogy van vmi count a wp-nak is, de nem találom sehol a progit
"Mindannyian keresünk valakit, azt a különleges személyt, aki majd megadja azt, ami hiányzik az életünkből. Valakit, aki képes társaságot nyújtani, vagy segítséget, vagy biztonságot, és néha, ha nagyon keressük, megtaláljuk azt, aki képes mindhármat nyújtani. Igen, mindannyian keresünk valakit, és h
-
Mano_01
aktív tag
Köszi
-
Mano_01
aktív tag
válasz Mano_01 #22884 üzenetére
bár sehogy nem engedi telepíteni
-
atillaahun
veterán
válasz Canonfan #22879 üzenetére
Elméletileg smartass2 a legjobb, mert az nagyon intelligens, gyakorlatilag meg ahányszor elolvasom ezeket a governor-os leírásokat annyiszor nem értem, hogy melyik miben másabb mint az egyik. Itt van például a SA2 részletesebb leírása. Én konkrétan fejre álltam tőle.
-
Mano_01
aktív tag
végig néztem mind, de egyiket sem fogadja el
-
tonnoka
tag
Sziasztok!
Remélem jó helyre írok...
A kérdés az lenne, hogy van egy wifi hálózat, amin eddig tök jól netezgettem androidos telóval, de ez most már nem lehetséges, mert csatlakozás után pár mp-el ledob. Laptoppal tökéletes. Nem csak nálam van a hiba, mindenkinél aki telefonnal próbálja. Lehetséges hogy a hálózatról le vannak tiltva a mobil eszközök? Ha így van, van valamilyen szoftver amivel ezt ki lehet kerülni?Köszi a válaszokat
-
retroid
senior tag
Xperia Mini (nem X10 mini) Videot milyen formátumba érdemes nézni?
És milyen lejátszóval?iPhone 13 & Apple Watch 8 45mm
-
Mano_01
aktív tag
Köszi
-
Mano_01
aktív tag
Ez sem jó
"A csomag elemzése közben hiba történt"
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Hálózati / IP kamera
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Microsoft Excel topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Projektor topic
- Milyen egeret válasszak?
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest