Hirdetés
Aktív témák
-
TRob1
veterán
válasz volvoguy #21201 üzenetére
Amit először megadtál, az az elsődleges, nem lehet cserélgetni. Factory reset után tudod újra megadni (amivel mindent törölsz)
(Nah, pl. többek között az ilyesmik miatt is tartom feleslegesnek a több gmail accot... Persze csak akkor, ha "falsból" van vmelyik. Ha eleve volt is több, és használja mindet az ember amúgy is, akkor megértem.)
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
Storms
őstag
1. Ti milyen launcher használtok ami szép, és a kezdőképernyőre egy órát is kitesz meg időjárást is mutatja mellette, valahol láttam ilyet de nem tudom a nevét. Tudtok segíteni?
2.
Témákat, mozgó háttereket hol tudok letölteni?
3. Olyan programot tudok ami mutatja hány métert haladtam (megtett út), nem navigációra gondolok hanem például biciklizéshez mikor elindulok bekapcsolom és mutatja a max sebességet a megtett távot stb...
4. Status bar módositásra tudtok már valamit?(super status bar fizetős)
(Android 2.2.2)
kösziASUS PRIME Z690-A ■ Core i5 12400 ■ 32 GB DDR4 RAM ■ Intel ARC A750 8 GB GDDR6 ■
-
r4z
nagyúr
válasz Storms #21213 üzenetére
4. Rootolj és látogasd meg az UOT kitchent.
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
sssz
őstag
csak egy költői kérdés : de miért rootoltál ha nem akarod kihasználni a lehetőségeit? azt írtad pár napja van androidos telód, úgy tűnik nagyon még a használatával és alapfunkcióival se vagy tisztába, de már rootoltad.
(bocs, nem neked szólt közvetlenül a mondatom, hanem az 'elvnek", hogy miért kell nulla tudással rögtön nekiesni egy telefonnak és rootolni. nem csak te vagy így ezzel, ne érts félre)
szabályok:1. privátra illik válaszolni. 2. ha TE jelzed,hogy venni szeretnél tőlem valamit, de utána meggondolod magad, legalább írj egy privit!!!
-
r4z
nagyúr
Van egy ismerősöm, aki első okostelefonjának vett egy HTC Legendet. 1 hónap alatt már nem tudtam neki olyan mondatot mondani a moddingot illetően, amit ne értett volna 100%-osan. Szóval nem kell egyből rosszra gondolni
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
HollyBoni
veterán
Téves.
[ Szerkesztve ]
-
mokus1
addikt
Gyaei bongeszo.folyton letoltesnel kidobja h sikertelen.miert csinalja ezt?megoldas?
-
Storms
őstag
Mivel kevés volt a belső memóriájában a szabad hely, link2sd-vel áthelyeztem pár app-t. Ezért root-oltam!!! Tisztába vagyok mit hogy kell nagyjából,sokat olvastam előtte. csak kérdeztem pár dolgot mivel rengeteg program van rá és ti gondoltam jobban tudjátok....hogy mit hol találok mi a jobb launcher, stb...bocs.
ASUS PRIME Z690-A ■ Core i5 12400 ■ 32 GB DDR4 RAM ■ Intel ARC A750 8 GB GDDR6 ■
-
sssz
őstag
Hmm,,, a 6-7tel fentebb lévő postjából a kollegának nem azt szűrtem le hogy profin nyomná
de ne legyen igazam aláírom, hogy egy hónap alatt tökéletesen el lehet sajátítani mindenfajta moddolást egy adott telefonnál.én csak azt akartam volna kifejezni, hogy ismerjük már meg a saját igényeinket és a telefonunkat mielőtt olyan dologra adjuk a fejünket amiről a végén kierül, hogy nem is használjuk ki az általa nyújtott lehetőségeket....de ennek ellenére első lépésünk vásárlás után a root volt, mert miért is ne? hiszen mindenki ezt csinálja és akkor biztos nekem is kell
na, de inkább hanyagoljuk a témát, mert ez úgyis örök "vita" köztünk amit már csak mi értünk és valaki ha belecsöppen megint engem fog leszúrni, hogy root ellenes vagyok, holott nem is.
Storms: bocs, mint írtam, nem ellened szólt
más: megkért az egyik forumtárs hogy írjak egy cikket az appokról. lehet úgy fogom megírni, annak tükrében, hogy mi az amit a rootolás nélkül is meg lehet oldani bizonyos app-okkal, ha az ember kicsit körbenéz a marketen (vagy máshol)
[ Szerkesztve ]
szabályok:1. privátra illik válaszolni. 2. ha TE jelzed,hogy venni szeretnél tőlem valamit, de utána meggondolod magad, legalább írj egy privit!!!
-
TRob1
veterán
Mikor megvettem az első (és egyetlen) androidos telefonom, nyomkodtam kicsit, lemerült (elég hamar annyi szuflával ami benne volt ), töltőre vele, addig olvasgattam, mikor feltöltött, go root, és főzött rom.
(#21225) sssz:
1 hónap? 1-2 óra (férfiaknak )Ok, írd úgy, csak légyszi legyen olyan írás is benne, pl. miként lehet full backupot csinálni minden alkalmazásodról és adatairól is. Vagy mi módon lehet esetleg 1-2 rendszer által telepített alkalmazást törölni esetleg másra cserélni. És reklámmentesség megoldás is jó lenne (pénz nélkül )...
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
sssz
őstag
reklámmenetesség : játék alatt kikapcsoloma netet (nem tölt be reklámot)
full backup? :minek, nem akarok romot cserélgetni (és aki nem rootolt, az valószínűleg szintén nem). my backup pro amugy szinte mindent lement root nélkül
a rendszerprogik nem zavarnak, elférnekDe ne vitázzunk, úgyis meddő a vita
-
TRob1
veterán
Bocsi, nem vita, hanem tényleg érdekel.
(#21232) Storms:
Igen, én is azt használom, de itt most arról volt szó, hogy ezt root és pénz (mert ugye a fizetősökben nincs) nélkül hogy oldom meg.(#21234) porse:
Az miért semmi szerinted, ha vki olyan ellenzi állandóan a rootot, aki nem tudja megoldani egyébként a dolgokat? Tök mind1 milyen appokat talál a marketen, rendszerszinten nem lehet megoldani semmit root nélkül (többek között pont ezért találták ki a root-ot).
(és egy nagyon off, de már a leges legelső windowsomban is rendszergazda voltam a pc-n, hát ugyanígy tettem a telefonon is, hadd "uraljam" már, ami a sajátom )[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
sssz
őstag
bocs, már itt se vagyok.
TRob1: majd ha lesz időm megcsinálom a cikket és megmutatom
azt meg nem tudom honnan veszed, hogy nem tudok megoldani semmit se a telómon. És megint csak nem érted a lényeget, nem ellenzem a rootot. nem ez volt a lényeg. sajnálom, ha csak ezt szűrted le belőle. de nem tépem többet a számat inkább.[ Szerkesztve ]
-
TRob1
veterán
Bocs, félreérthetően fogalmaztam. Nem azt akartam mondani hogy a telefonodon nem tudsz megoldani semmit, hanem hogy root nélkül a rootot igénylő dolgokat. Az egyébként-et helyettesítsd: másként vagy root nélkül
A root-ellenzést meg megint félreérted. Nem ebből szűrtem le, hanem az egész eddigi hsz-eidből, mikor felmerült a root szó.
(#21240) porse:
Lehet. De ez is csak nézőpont kérdése. Van aki megelékszik mindig azzal amit mások adnak/eldöntenek helyette, és van aki magának keresi meg a "legjobbat" (ami szintén relatív). Mert azt is furcsának tartom, hogy a HTC cuccai egységesen mindenkinek tetszenek, hisz a világon nincs semmi ami mindenkinek bejön. (A legszebb nők se tetszenek mindenkinek, a lenagyobb filmek se jönnek be sokaknak, a világ legszebb építményeiért se rajog mindenki... stb)[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
porse
őstag
Mert a hölgy már többször kifejtette, hogy felesleges rootolni, és amúgy is mindenki eltudja dönteni, hogy szüksége van e rá vagy nincs.
De ha egy desire s em lenne lehet, lehet! nekem se lenne szükségem, hogy gyári appokat töröljek és hasonlók.[ Szerkesztve ]
... szerintem.
-
tomao
tag
remélem nem veszitek rossz néven ha megosztok veletek egy alkalmazás bemutatót, amit írtam a SwipePadról, nagyon hasznos kis app, bárhonnan elővarázsolható vele egy quicklauncher panel
bővebben itt
-
sssz
őstag
na az már biztos, hogy itt soha többet nem fogom felhozni ezt a root témát.
petipetya: ott a pont
[ Szerkesztve ]
-
TRob1
veterán
válasz petipetya #21242 üzenetére
Elhiheted, hogy akkor én lennék ott is a kivétel (már csak az alább említett okok miatt is... )
(#21243) sssz: Azért ne sértődj meg, nem bántásból mondtam. De mint kiderült, az illető is - hiába most kezdte -, máris használ rootot igénylő appot.
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
dokee78
félisten
Nem tudjátok a NoLED appnál,hogyan kell kikapcsolni,hogy a telon lévő LED,ne vibráljon?
Ugyanis ha készenlétben van a telo akkor vibrál a LED kéken és engem zavar. -
veterán
Van ez a SPB Shell 3d program. Megér szerintetek 3240 pénzt? mire lehet pontosan használni?
iPhone 13 Pro Max
Aktív témák
Hirdetés
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest