Hirdetés
- D@reeo: Send to qBittorrent Firefox kiegészítő (with SavePaths)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Aktív témák
-
Storms
őstag
Mivel kevés volt a belső memóriájában a szabad hely, link2sd-vel áthelyeztem pár app-t. Ezért root-oltam!!! Tisztába vagyok mit hogy kell nagyjából,sokat olvastam előtte. csak kérdeztem pár dolgot mivel rengeteg program van rá és ti gondoltam jobban tudjátok....hogy mit hol találok mi a jobb launcher, stb...bocs.
-
Storms
őstag
1. Ti milyen launcher használtok ami szép, és a kezdőképernyőre egy órát is kitesz meg időjárást is mutatja mellette, valahol láttam ilyet de nem tudom a nevét. Tudtok segíteni?
2.
Témákat, mozgó háttereket hol tudok letölteni?
3. Olyan programot tudok ami mutatja hány métert haladtam (megtett út), nem navigációra gondolok hanem például biciklizéshez mikor elindulok bekapcsolom és mutatja a max sebességet a megtett távot stb...
4. Status bar módositásra tudtok már valamit?(super status bar fizetős)
(Android 2.2.2)
köszi -
Storms
őstag
üdv
Tudtok olyan camera programot amivel lehet panoráma képeket is csinálni?
ezeket probáltam: Photaf.3D.Panorama.Pro, camera 360, lgcamera, pudding camera, advanced camera, zoomFX. Elsőbe találtam csak a panoráma funkciót de 15 perc mire elmenti a képet..Tudtok valamit ? Esetleg olyat ami szebb képeket készít mint a gyári?
Aktív témák
- Huawei E5785Lh-22c hordozható Wi-fi Router, 4G/LTE
- Eredeti Canon BG-E11 Elemtartó Markolat (5D III, 5DS, 5DS R)
- Nikon D810 Full-frame, 36MP Workhorse Magas expószám, rendkívül alacsony ár!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Canon EOS 5DS R váz (50MP felbontás, AA szűrő mentes) - Stúdió minőség a legkedvezőbb áron
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- HP EliteBook 850 G7 (15.6") i7-10610U - Garancia, Akció!
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi