Hirdetés
Aktív témák
-
zzz03
őstag
Köszi a válaszokat. Kíváncsiságból azért kipróbálom de nem fűzök hozzá nagy reményeket.
-
Necc
addikt
Bocs a duplapostért de a memóriakártya korrupt volt és későn vettem észre.
Szóval én így szabályzom szigorúan kézzel a dolgokat:
Ha éppen melóba vagyok, nem kell nekem wifi, mobilnet meg BT így ezeket 1 érintéssel kiütöm.
Ha végzek melóból bekapcsolom a mobilnetet és a BT-t (sztereó headset miatt), hazaérve a wifi is bekapcsolásra kerül.
Így sikerül kb. 8-9 óra alatt 40% akkuenergiát megtakarítanom és abba a gyors 1-1 tapiba se fog belesorvadni az ujjam, és így nyugodtan tudom hogy nem kontárkodik bele semmilyen 3-rd parity alkalmazás a dolgaimba és nem kapcsolja ki a dolgaimat amikor éppen kell valami, vagy be, amikor nem.
Aztaq..a következőnek le fogom méretezni a képet, nem fogtam fel agyilag hogy ekkora a 480x854 felbontás képként beszúrva a fórumba
[ Szerkesztve ]
Yo momma's so FAT she can save files bigger than 4GB!
-
TRob1
veterán
Hogyhogy hogy jön ide? Itt appokról van szó, jelen esetben egy full feleslegesről, ha csak mutatóban használod, főleg a Te meglátásod alapján. Lásd Launcher. És nem ismerted fel az idézetet? Tőled van. (Csak rá akartam mutatni, hogy ami neked "felesleges eyecandy és a(z újabb) hely és RAM zabálás" az másnak bejöhet, és itt az ellenpélda is a fordítottjára.)
¤ R'n'R ¤
-
zzz03
őstag
Ha érdekel valakit:
Android Market 3.2.0
Google Music 4.0.1
Google Maps 5.10.1
Street View 1.7.0.4
Google+ 2.0.0[ Szerkesztve ]
-
-
half333
őstag
Konyit valaki valamit egy Hd játék feltelepitése microsd-ről (HVGA)?
-
sssz
őstag
válasz half333 #20913 üzenetére
miért? valami különleges telepítést igényel mint általában? apk file-t rámásolod az sd-re elindítod, feltelepül. gondolom van valahol a környéken egy mappa is ami tartalmaz egyéb dolgokat, azt meg bemásolod az sd gyökérbe.
szabályok:1. privátra illik válaszolni. 2. ha TE jelzed,hogy venni szeretnél tőlem valamit, de utána meggondolod magad, legalább írj egy privit!!!
-
dim dim
tag
Üdv!
ZTE Blade mobilon android 2.2-t használok. Nemrég megújult a market kliens, és azóta úgy tűnik, meg is bolondult.
A helyzet: ugyanazt a 10-15 app-ot (mikor mennyit) naponta jelzi update-re a market kliens. Egy darabig rányomtam, hogy update all, de egy idő után gyanússág vált, hogy mindig uazok az app-ok minden egyes napon frissítéssel jönnek ki.
Ellenőriztem manuálisan a market státuszt, ami ugye mutatja ha update van, ha nincs, akkor csak a sima Open látható-és lelepleződött a dolog: nincs is update ezekből az app-okból!
De akkor miért jelzi a market, hogy van-nap mint nap?Köszönöm
-
zzz03
őstag
Valakinek valami ötlet, hogy az Android Market 3.2.0 -t miért nem engedi feltelpíteni a telefonom?
Telepítés előtt kiírja: "Ez egy rendszer alkalmazás. Ennek ellenére szeretné lecserélni? Minden előző felhasználói adat mentésre kerül."
Rábökök az OK-ra. El is kezdi telepíteni, 10-20másodpercig a jól megszoktott telepítést jelző csíkot látom majd hirtelen bedob egy ilyen üzenetet:
"Az alkalmazás nem került telepítésre"
(még viccesen egy pipát is odarak a hiba üzenet elé, mintha mindent jól végzett volna és sikeres lenne a telepítés)(android 2.3.3, sense 2.1 van jelenleg a telefonomon.)
Szerk: 2-es marketra (stock), illetve (manuálisan updatelt) 3.1.5 -re se akar felmenni, ugyanezzel a hibaüzenettel
[ Szerkesztve ]
-
zzz03
őstag
köszönöm.
-
Necc
addikt
Még mindig nem értelek. Az eyecandy óra szerintem valahol itt kezdődik, ahol a túlcsicsomázott design már gátolja a gyors, könnyű és egyszerű leolvasás lehetőségét.
Ráadásul azok az órák (amikre egyébként évek óta szükségem van) hol növelik nem elhanyagolható mértékben a készülék válaszidejét? Hol generálnak azok extra animációs időt ahol a szemeid csak a csillivilli animációt bámulják a készülékkel való interakció egyértelmű hátrányára? Mert ugyebár ez is a része lenne a teljes idézetnek.Igaz, eszik a RAM-ot, de a rendszer szerint ~3.5MB-ot ami alig több, mint 1%-a a teljes "user memory" -nak, szerintem vállalható.
Igen, eszik rendszererőforrást, mert újra kell rajzolni percenként, ha az adott főképernyő aktív állapotba kerül, de mégis semmiség ahhoz képest mikor az eyecandy gömb formába préselve a júzer görgeti a listát.Akárhogy is, elrágódhatunk mi ezen az idők végtelenségéig, azon nem fog úgyse változni semmi ha a júzer eyecandizni akar a mobilján akkor eyecandy-t fogja nyomatni ezerrel, vagy a saját dolgait/szokásait megkönnyítve a funkcionalitásra fókuszál.
-
zho-lee
addikt
Bocs, de elolvastam a hozzászólásokat is az apphoz.. mésem olyan rossz.
Én személy szerint messzire kerülöm a Voda858-cal az ilyeneket, de azért abban is van valami, hogy akkor akár a régi monochrom nokia 5110-es elég lenne..
Azért veszek érintős készüléket, hogy könnyebben, gyorsabban, és szebben csinálja azt amit tud.
Olyan ez, mint aki spóról, spóról.. aztán meghal. Mellé temetik a pénzt?
Szerintem ezt akarták neked mondani..
De mivel mindennek két oldala van, mint az éremnek, ez is, meg az is egy vélemény, el kell fogadni, de úgy látom ebből nagy vita lesz majd. Kár lenne, nem erről szól ez az egész.Inkább abban tudnátok segíteni, hogy olyan voice changer app van, ami hívás közben is üzemel?
Köszi a segítséget!"Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
TRob1
veterán
válasz zho-lee #20924 üzenetére
Dehogy lesz nagy vita (legalábbis részemről). Olvastam a hsz-t, és direkt nem is válaszoltam. És pont ezért kérdeztem meg finoman azt is, hogy munkához kell-e az a 3 óra... régebben már én is kifejtettem a véleményem a szerintem "eyecandy" baromságokról (mindenféle fél képernyős órák, meg csillivilli időjárás...), többször nem fogom. Ezt se terveztem hosszabbra, csak a saját szavaival szerettem volna tudatosítani, hogy nem feltétlen van úgy mindenki szemében, ahogy ő gondolja.
¤ R'n'R ¤
-
Necc
addikt
válasz zho-lee #20924 üzenetére
Kultúrált PH!-sok között ez nagyon kevés értelmetlen (troll) vitahelyzet kialakulásához
Amúgy én nem olvasom el a felhasználói véleményeket a marketen, sokszor csak idióta értelmetlenül megfogalmazott trollkodás az egész, vagy pöfeteggomba módjára benyomott "szar me nem működik!ununstal!!11!1!" szövegekkel van tarkítva az egész, mikor az esetek 90%-ában elég lett volna megcsinálni azt a bizonyos RTFM-et.
És ez fordítva is igaz, a sok zéróbrain user agyonisteníti az amúgy pocsék módon megírt, közel nulla funkcionalitású alkalmazást.De mint írtad:
"Azért veszek érintős készüléket, hogy könnyebben, gyorsabban, és szebben csinálja azt amit tud."Azzal ugye tisztában vagy, hogy az utóbbi kettő egy bizonyos szint után éles ellentétben áll egymással? És a fenti vita alapja is ez volt, hogy mi az ami már túlzottan a csillivillire megy a sebesség rovása árán.
"Inkább abban tudnátok segíteni, hogy olyan voice changer app van, ami hívás közben is üzemel?"
Beszélgetés közben tarts üres WC papír gurigát a szád elé, a hatás garantált
-
zho-lee
addikt
Köszönöm a hatalmas seggítséget!
De nem tudom, olvastad-e, én csak annyit írtam, hogy kár ezen vitázni, mert olyan, mint a vélemények az appoknál, a megítélésük a fórumon is eléggé kétoldalú.
Nem bántani akartalak, de nem vagyok benne biztos, hogy te sem akartál.Hát, jó takarékoskodást a ramokkal, én egy picit szeretem "pazarolni" őket, és gondolom nem fogunk változni.
Más meg jót röhög rajtunk.
Azért ha tudsz ilyen appot elmondhatod, meg fogom köszönni..[ Szerkesztve ]
"Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
cintula187
addikt
Sziasztok!
Olvasgattam a forumot a winamp -al kapcsolatban. Még mindíg nem oldható meg hogy mappákat keressünk vele?
Peasant Blinding©™ Ez az állítás hamis.
-
chab7
addikt
válasz IkszIpszilon #20883 üzenetére
30?
100-on fölül vagyok most is és még nincs is sok próbálgatós, csak olyanok amiről olvasgatva megtetszettek és úgy véltem a rendszert erősíthetik, bővíthetik.Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)
-
AXisBOLD
addikt
-
jobbacsabba
aktív tag
Sziasztok!
Valaki használja a Periodic Table appot?
A kvíz részében előfordul, hogy beírok egy helyes megoldást és erre azt mondja, hogy nem jó a válasz, majd kiírja amit én is beírtam. Pl.: Röntgenium vegyjele Rg (beírom), nem jó, a helyes válasz Rg. Ezt miért csinálja?
Köszi előre is!
Csaba -
sssz
őstag
-
TRob1
veterán
Akinek gondja volt a GoLauncherrel fekvő módban:
GO Launcher v2.61 Beta
Notice! Here is the beta version of GO Launcher 2.61. We will release it to Market next week.
1. (New) New user interface and function for theme preview
2. (New) Add preview to GO Launcher shortcut
3. (New) Cylinder and sphere transition for home screen
4. (Improve) Disable elastic scroll in app drawer vertical mode
5. (Improve) Return to app drawer after exiting an app opened in drawer
6. (Fix) Dock error in horizontal modeszerk: És esetleg nem tud várni jövő hétig a Market verzióra, vagy csak egyszerűen kipróbálná: [link]
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
BDave
őstag
Nekem az Ex-szel vannak gondjaim, nem is válaszolnak a feedback-es levelemre...
Másnak is vannak gondjai az Ex-szel?Flash Player minden telefonra! - akinek esetleg szükséges...
[ Szerkesztve ]
-
aggleány
addikt
Új, többek között nekünk való topikot találtam, Android OS-t használók szakmai topikja néven. Most indul, minden olyan dolog lesz benne, ami általánosságban az android rendszerrel és a működésével foglalkozik.
[ Módosította: 7 ]
Aktív témák
Hirdetés
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest