Hirdetés
Aktív témák
-
FlagellumDei
csendes tag
válasz hodostamas #20194 üzenetére
Akkor nem erőltetem,leszedem és élek tovább nélküle.(valahogy csak el leszek a shell nélkül is ) Köszönöm.
-
cintula187
addikt
Lehet alap kérdés. Hogy tudom frissíteni az Operát? BEnne nem találtam ilyen funkciót. HA leszedem és felrakom az újat a könyvjelzők stb. megmarad?
Peasant Blinding©™ Ez az állítás hamis.
-
total90
veterán
Galaxy Minire fm adó app létezik?
Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
Necc
addikt
válasz jegenye77 #20197 üzenetére
Ajjj, olvasni kellene egy kicsit najo nem mindenki beszeli az ingrish-t de azert a lenyeg le kellett volna hogy jojjon: az egy remote desktop-szeru alkalmazas (azaz madzsar forditassal tavoli asztal hozzaferes), annyi kulonbseggel, hogy uTorrentre van optimalizalva.
Mas szavakkal: azzal a programmal egy uTorrentet futtato gepet tudod tavolrol (net, otthoni wlan) vezerelni.
Ha telefonon akarsz torrentezni, akkor amiket fentebb is irtam: atorrent, ttorrent, stb...
Yo momma's so FAT she can save files bigger than 4GB!
-
vlevi
nagyúr
Az a baj, hogy nem működnek
Launcherpro is működött, LP Sense is, egész addíg, amíg nem frissült a gmail. Azóta egyik sem megy, mert az írás szerint "Unfortunately with Googles latest gmail update they have blocked third party apps from reading gmails data." -
Zaji
őstag
Sziasztok,
Egy árfolyam program kellene nekem amihez van widget is. Ki milyet tudna ajánlani?
-
sssz
őstag
de ki is próbáltad? mert a pure messengernél ezt írják a leírásban:
It can read messages from Gmail (even 2.3.5, if you are rooted) with 3 different solutions explained here : http://bit.ly/ph4T0a
szabályok:1. privátra illik válaszolni. 2. ha TE jelzed,hogy venni szeretnél tőlem valamit, de utána meggondolod magad, legalább írj egy privit!!!
-
Verhóó
tag
Helló, Hogy lehetne beállítani hogy a Facebook ne csak 30 percenként frissüljön hanem kevesebb időközönként?Meg beállítottam, hogyha akármi történik villogtassa a LED-et, rezegjen.Semmi sem történik a Marketről töltöttem a facebookot
-
TRob1
veterán
válasz hodostamas #20214 üzenetére
Nah, ahhoz is kell egy bátorság (hacsak nem fals a gmail címed, és semmire nem használod )
¤ R'n'R ¤
-
Verhóó
tag
nekem Defy
-
baandii
senior tag
hellosztok
aki használ Jorte-t megtudná mondani hogy van lehetőség benne egyedi gmt időzóna beállításra?
(azért lenne szükségem rá mert nekem vmiért a fb-ról való események szinkronizálásánál mindent 1 órával pluszba rak a tényleges időhöz képest :S) -
RootRulez
félisten
HUF/Deviza, Árfolyamok, Currency Converter, Portfilio
Ezekre akadtam...
═════════════════════════════════════════
-
chab7
addikt
válasz RootRulez #20225 üzenetére
"Árfolyamok"-ra szavazok Az MNB adatok miatt.
(Bár az a magenta T ne lenne rajta, de hát ettől lett free app.)
Még esetleg ez: Árfolyam Figyelő
Ezek miatt:
Magyar valuta és deviza árfolyam összehasonlító alkalmazás
Árfolyam figyelő alkalmazás
* 18 Magyar bank deviza és valuta árfolyamait követhetjük nyomon
* módosítható frissítési periódus
* módosítható rendezés
* szűrhető megjelenítési lista
* kiválasztható bankok[ Szerkesztve ]
Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)
-
RootRulez
félisten
Widget van vmelyikben?
═════════════════════════════════════════
-
doddencs
senior tag
getjar-hoz hasonló app/oldal van még?
-
dokee78
félisten
Nem tudom ismeritek-e,de nekem tetszik és ráadásul magyar nyelvű.
-
sssz
őstag
igen, de miután megvetted 15 percig ki tudod próbálni és ha nem jó,akkor ezidő alatt vissza tudod kérni a pénzt. ha jo,akkor meg nem sok érte az ára.
szabályok:1. privátra illik válaszolni. 2. ha TE jelzed,hogy venni szeretnél tőlem valamit, de utána meggondolod magad, legalább írj egy privit!!!
-
Keresztapper
senior tag
válasz hippo0315 #20200 üzenetére
(#20200) hippo0315
TouchPal Dialer szerintem elég jó.
jegenye77 (#20197)
Azért csak óvatosan azzal a torrentezéssel, mert olyan gyorsan gyilkolja meg az SD kártyádat, hogy nem is hinnéd. A flash memóriák nem valók ilyen sok lemezműveletet végző alkalmazás kiszolgálására.
http://palscoffeetech.com/
-
jegenye77
addikt
válasz Keresztapper #20236 üzenetére
Néha egy két alkalmazást töltök le.Nem használnám ill. használom túl gyakran.
De azért odafigyelek rá köszönöm.Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
rtzmp
aktív tag
Sziasztok!
Van androidon olyan log, ahol lehet látni eddig milyen programokat próbáltam ki? Tehát install majd uninstall történt.
Törekedjünk olyasmikre, amik elősegítik a békét, és amik egymás épülésére vannak. (Róma 14:19)
-
VD
őstag
A marketeltárolja. Ha PC-ről logolsz be a my market account alatt láthatod a marketből az összes valaha telepített alkalmazásodat. De ebben csak a marketből telepített alkalmazások lesznek benne. Az egyéb appstroeból, vagy alternatív módon a készülékre került appok nem.
A készülék a cache tárol még adatokat, de root kell hozzá, illetve factory reset esetén ez is törlődik.
-
lajcsiii
csendes tag
Sziasztok!
Tudtok nekem javasolni valami halálegyszerű és megbízható prg-ot, amivel a telefonkönyvem bejegyzéseit lementhetem, aztán később visszatölthetem? Csak a kontaktokat akarom lementeni, de a személyekhez sokszor tartozik lakcím, jegyzet (note), stb.
Ja, és a készülék egy HTC Hero, ha ez számít.
Előre is köszi! -
rtzmp
aktív tag
nekem a marketes accountom alatt nem az igazi a lista. Olyat jelez installáltnak, amit már rég leszedtem, illetve nincs fenn rajta egy csomó, amit kipróbáltam, de kukáztam. Szóval nem igazán használható
Törekedjünk olyasmikre, amik elősegítik a békét, és amik egymás épülésére vannak. (Róma 14:19)
-
perempe
addikt
be lehet állítani vhogy, hogy szenzor nélkül automatikusan vízszintesen írjam a szöveget? sokkal egyszerűbb lenne szerintem.
* Brahms: 4. szimfónia *
-
deino
csendes tag
Tegnap született egy App Alapozó névre hallgató cikkünk, ahol összeírtunk 7 témában egy rakás (össesen 90 darab) alkalmazást, ami jól jöhet az androiddal frissen ismerkedőknek
Ha gondoljátok nézzetek be / ajánljatok a kommentek között kimaradt appokat, nekem már nincs több ötletem
http://appdroid.blog.hu
-
lajcsiii
csendes tag
válasz F-ECT$ #20241 üzenetére
na akkor leégetem magam, végül is egyszer élünk...
google címtárral hogyan csinálom? bemegyek a telefonkönyvbe ("People"), és ott mit tegyek? csak olyat találok, hogy Sync Exchange contacts, ez gondolom, nem segítene rajtam. (?)
ráadásul a gmail-es fiókomban van x db kontakt, a telómban y db, ezek egy része átfedi egymást (de ott is vannak eltérések, pl Mucikához a gmail-ben van 2 telszám, míg a telómon egy harmadik telszám meg egy lakcím). namost mit fog csinálni ezekkel a nem is teljes átfedésekkel? (mert azt nagyon nem szeretném, ha elvesznének adatok.)
-
flash-
veterán
Androidra van olyan sms kezelő alkalmazás ami úgy kezeli az smseket,ahogy még pl az s40 es nokia?
hogy minden egyes sms külön bejegyzés,nem pedig úgy hogy egy kontakt egy bejegyzés azon belül meg chatszerűen írja... -
vinacarlos
tag
Samba Filesharing app helyett mit ajánlotok? Wifin keresztül megosztásból szeretném elérni az sd kártyát. Köszi.
-
vétó
aktív tag
válasz lajcsiii #20245 üzenetére
a telefonodon lévő kontakt adatokat tedd be egy darab vlc fájlba, azt told át a gépedre, és olvastasd be a gmail címtáradba. utána telefonon mindent törölhetsz, és a legközelebbi gmail szinkronnal hagyod betöltődni a névjegyeidet.
- Nézd egy stoppos! - Á, biztos csak lájkol minket.
Aktív témák
Hirdetés
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest