- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Gurulunk, WAZE?!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
Aktív témák
-
atillaahun
veterán
válasz
aggleány #16944 üzenetére
Én ADW Ex alatt leirtottam a dockbar-t,és raktam a helyére szimpla asztali ikonokat. Úgy kijön arányosan a 4, vagy ahány oszlop van az asztalon.
(#16947) RootRulez
Én is épp most raktam fel, és a Dropbox, meg LAN miatt nagyon tetszik, hogy lát mindent a helyi hálózaton, és bármit megtudok nyitni/streamelni.
Viszont ha még kényelmesebb megoldást akarnék, és nem ES-en belül másolgatni fájlokat telóról a gépre, hanem PC-n szeretnék ezt csinálni egy FTP alapú megosztással, mint ahogy a SwiFTP is működik, akkor azt hogyan állíthatom be?
Mert végignyomkodtam már az összes szerver beállítást, de mindig sír valamiért, hogy nem jó.
Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- iPhone topik
- OLED TV topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- PlayStation 4
- BestBuy ruhás topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- További aktív témák...
- Honor 90 + gyári gyorstöltő
- HP 15.6 ",AMD A10,jó állapotú,magyar billentyűzet
- Fujitsu ,15,6",8.gen.i5,világító.bill, 4G LTE,8-32GB/256-512,jó akku,szép
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440H(fiz.4MAG!),8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku,szép
- HP,15.6" FullHd IPS,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku, szép á
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ!!! Dell Latitude 5320 i3-1125G4 16GB 512GB magyarbill. 1 év garancia
- Új Lenovo 14 Ideapad 5 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2050 4GB WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3437, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest