Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
- 

TRob1 veterán válasz  canniball

üzenetére canniball

üzenetéreCsak rád vár a #16720-ban lévő linkek egyike, hogy kipróbáld.  Ha új névjegyet hozok létre, ki kell választanom hogy a fiókomba, vagy a telefonba mentse. 
 Gondolom hogy törölhető a gyári, hisz mikor felteszed, megkérdezi mindig (míg alapértelmezetté nem teszed), hogy melyiket használod, ezt vagy a gyárit.(ugyanúgy, mint pl. egy launchernél is, vagy képnézőnél, vagy bármi másnál)Ezen rész tesztelése szintén rád vár.  Ha felteszed, valszeg pár perc alatt kiderül minden számodra fontos kérdés. Eleve lehet hogy nem is fog tetszeni a felület, vagy a sebesség, vagy bármi más. Szerintem mindenképp próbáld ki, aztán számolj be nekünk.  szerk: Én csak a gmail-es fiókba mentek, szinkronizálok, és nem is távolítottam el a gyárit (elfér), ezért nem tudok ezekről érdemben nyilatkozni. Sorry. 
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z270 GAMING PRO CARBON alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Zalman T4 PLUS FSP 700W
- DELL Thunderbolt TB16 Dock (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő