Aktív témák

• atillaahun

veterán

válasz delbarta #15708 üzenetére

És szerinted a kliensek vagy a szolgáltatók miatt vannak nagyobb eltérések a hangminőségben?

Csak mert felraktam végre egy olyan romot amiben megy alapból a VOIP, hogy legalább ez a változó kiessen a tesztelés során, mert én is olvastam pár helyen, hogy jobb mint bármilyen külön program.

Szolgáltatók közül viszont kettő van csak, amiknek szerintem érdemes a magyar mobilpercdíjaival foglalkozni, a Voipcheap, és az Easyvoip, mindkettő 10 forint körül, csak velük meg nem merek bepróbálkozni, főleg hogy VOIP-os témával foglalkozó magyar fórumot sem találtam az egész tetves neten, pedig nem egy órát töltöttem el a keresésükkel. Vagy rég kihaltak már, vagy nem foglalkoznak mobilos témakörrel. :-(
    Valakinek nincs ötlete esetleg hol olvashatnék hiteles infókat a témában, ahol hozzá is lehet szólni?

(#15721) S. Szabi
    Én is kipróbáltam elég sok lock screen kiiktató programot, sajnos mind hibás, most épp Widgetsoidot használok többek között erre is, de azt is kapcsolgatni kell néha, mert nem képes sokáig megtartani a beállítást. Sajnos nem tudok segíteni érdemben, ez egy szar téma.

Aktív témák

Hirdetés