Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- GoodSpeed: Miért úszta meg Albert Speer? (Reagálás a Telex cikkére)
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Pitterix: Gyógytorna
Aktív témák
-
hdman
őstag
válasz
kavics325i
üzenetére
PÜ ment!
-
hdman
őstag
válasz
kavics325i
üzenetére
Este 10 utan feldobom vhova, most mobilrol vagyok.
-
hdman
őstag
válasz
domerator
üzenetére
Szerintem sokkal rosszabb lett, mint az ezelotti verzio. Igaz, hogy tobb dial gombot lehet kitenni, de nalam sokkal lassabban mukodik, pl dupla kattintasnal laggol (GS2). A masik ami nem tetszik, hogy mar 1 kattintasra zarodnak a tabok. Nekem szimpatikusabb es "biztonsagosabb" volt a korabbi. Ment is vissza

-
-
hdman
őstag
válasz
atillaahun
üzenetére
szia! koszonom az ajanlast.
ezen felbuzdulva eleg sok videolejatszo/streamelo progit lekaptam, de mindegyikkel volt valami gaz.kiprobaltam a moboplayert galaxy s2-n. dropboxban rabokok az avi fajlra, felkinalja a moboplayert es a gyari cuccot. a gyari persze nem tud vele mit kezdeni, moboplayer viszont kb 10mp gondolkodas utan frankon viszi,nincs akadozas,nem esik szet a kep. egy gond van vele, a feliratot nem tarsitja hozza.elfelejtette: neked is koszi! yxplyerben ha megadom a fajl linkjet,akkor kb 15mp utan elkezdi jatszani a videot,de sajna vegig akadozik a kep, es full darabos. a hang viszont legalabb ok

-
hdman
őstag
Sziasztok!
Olyan progit keresek, amivel dropboxbol lehet streamelni a videókat. Létezik ilyen? köszi
-
hdman
őstag
nálatok is frissült a market? (Nálam GS2-n éppen most...)
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus E-SIM 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644
- Apple iPhone 14 Plus Yellow Super Retina XDR, hosszú üzemidő ,100% Akku,3 hó gari!
- Xiaomi Smart Band 8, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest