Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Internet fejlesztés országosan!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
mumk
tag
Ja, az első idő lassító app. Nem pont így értettem. Mondjuk inkább úgy, hogy ugyan olyan használat mellett reggel 6-tól este 6-ig kb azonos használat után eddig 20-30% maradt az aksiból, most 50-60%. Sok mindent tud, de a legtöbbet azon nyeri, hogy nincs folyamatos mobilnet és wifi, csak időközönként és szükség esetén használja ezeket. (szépen naplózza is)
MIUI 0.12.24.
-
tariattila
veterán
áruljátok már el, hogy desirén ez a stocks miért indul el mindig?
A sync-et leszedtem mellőle/a menüjéből kitöröltem azt a pár dolgot amiket frissítget.../végül az alkalmazás manágerből force stoppot adtam neki...
Legtöbbször az Advance T K még is felhozza mint futó app...
Megőrít...más nem ilyen féreg mint ez...
Nektek is túlbuzog?Törölni is akartam de szerintem nem is lehet...vagy. igen?
[ Szerkesztve ]
-
sippet
senior tag
válasz tariattila #1453 üzenetére
Ha a sync-et kikapcsoltad, igy nem general adatforgalmat, nem csinal semmi extrat, akkor most oszinten, miert zavar? Memoriaban elfer, nem? Lehet, hogy valamelyik szolgaltatasat egy masik alkalmazas is hasznalja, ezert van szukseg ra. De nem mindegy, hogy ott van-e, vagy sem? Ha meg azt akarod, hogy ne jelenjen meg a task killerben, tedd ignore listre, es kesz.
Egyebkent van desire topic, ez az egesz tema inkabb oda valo lenne.
-
MartOOn
addikt
letesztelném de nekem nagyon kínai a menüje... kell ezen valamit állítani vagy csinalja amit kell magától?
[ Szerkesztve ]
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
tariattila
veterán
Miért ? Csak a desirében van stocks?
Az idegesít, hogy nem tudom miért megy....nem pedig, hogy generál e adatforgalmat...
Az meg hülyeség,hogy ha az ignore-ba rakom akkor nem hozza a task killer...
Hozza, csak az ignore listában szerepelve...
A levelezés, üzenetek, óra, fring...mind ignoreban van
Semmi más nem indul magától csak ez az egy app...
De azóta megtudtam, hogy lehet a sense vonzata lehet...így beletörődök -
sbazsi
veterán
halas lennek ha valaki tudna mondani egy olyan progit, amivel csak adott szamokrol tudnak felhivni (hogy kicsong, vagy foglaltat jelez, az mindegy) es az sms sem ad hangot.
ejjel is elerheto kell legyek kb 3 telszamrol, es ma egy sms ebresztett... -
johnny6.d
tag
Én is android-os telefoncserén gondolkodom és közben már keresgélek progikat, amik kellhetnek. Ezeket találtam a kérésedhez kapcsolódóan:
Call Blocker Pro
Extreme Call blocker Invisible"There's no place like 127.0.0.1"
-
Pero
senior tag
hi meglett első androidos telefonom egy Magic személyében.
első gondom z volna h vmiért a régi winmo-s telefonomról nemigazn tudom áttenni a névjegyeket. hiába csinálok csv exportot outlookkal akkor is mindenki unknown lesz a névjegzékben. telefonon most 2.1 van fent.
vki tudna segíteni?esetleg nincs olyan cikk vhol kezdő androidosoknak....
[ Szerkesztve ]
-
Pero
senior tag
válasz #16820480 #1463 üzenetére
még szerencse, hogy múlthétvégén levágattam a hosszú hajam, különben most kitéptem volna, jól csináltam eddig is a beállítást csak 3x elírtam hol mailcímem hol mást. de a lényeg h müxik, bye-bye winmobile
nos h az alap megvan, esetleg hasznos olvasnivalót tudtok nekem linkelni, mert végig olvasni a hszeket sokáig tartana.
-
Lieut
csendes tag
Hello! Gondoltam ebben a topic-ban is megkérdem, hátha tud valaki segíteni. HTC Legen-em van. Próbáltam játékokat, programokat installálni, de ezek egy részét le is vettem, ezek után azonban mégsem lett ismét több szabad hely a teló saját memóriájába. Magyarul úgy néz ki, hogy több hely foglalt, mint amennyi program fent van. Mintha nem törölné ki teljesen a progikat amiket uninstallálok. Már alig van helyem.
Feltettem egy 'Astro" nevű file-kezelő programot - ami egyébként nagyon jó - , így meg tudok nézni minden mappát, de nem tudom, hogy mit kellene törölni.
Előre is köszi minden segítséget. -
Rickazoid
addikt
Üdv!
Hogy tudom beállíani a vuDroid-ot alapételmezett pdf-et megnyitó programnak? Ezt a programot nem ajánlja fel, amikor meg akarok nyitni egy pdf-et, csak QuickOffice-szal engedi.
Erkölcstelen csíkot húzni a másik krumplifőzelékébe csak azért, hogy legyen egy szünet.
-
Balinov
titán
Sracok,
kint van a LogMeIn Ignition beta a marketen, de Europaban egyedul csak UK-ban elerheto marketrol.
Nincs meg valakinek az install APK?
Orok halam uldozne azt, akinek megvan
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Goert
tag
válasz Balinov #1468 üzenetére
Létezik egy olyan app, hogy Market Enabler. Esetleg ezzel megszerezhető a kívánt app.
-
Stauffenberg
nagyúr
Azt hiszem most jött el a bőség zavara. Kicsit fura egy 4 éves SonyEricsson után egy Androidos telefon, persze abszolút pozitív értelemben fura. Már lassan 2 hete boldog tagja lettem a kis zöld robot-humanoidok társaságának, de eddig még nem találtam normális zenelejátszót.
Annyi van a marketen, hogy Dunát lehetne velük rekeszteni, ezért gondoltam megkérdezlek titeket, hogy ti miket használtok, mire esküsztök és ami fontos, hogy MIÉRT!
Amit én keresek annak tudnia kell:
- Normális playlist kezelés
- Equalizer
- Fusson a többi alkalmazás mellett is gond nélkül (értem ez alatt azt is, hogy ne zabálja az erőforrásokat)
- Fusson Android 1.5-ön
- Reklámmentesség!!! (ha van alternatív forrásod azt privát üzenetben szívesen fogadom)
- Nem árt ha MP3 mellett képes fogni az online netes rádiókat isEz kb fontossági sorrendnek is felfogható! És előre is köszi annak aki tud használható példányokat ajánlani!
-
Balinov
titán
megoldottam mashogy.
feltelepitettem Legend-re, megadva user/passomat latom a managelt gepeim listajat, idaig jo.
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Balinov
titán
-
Gigabyga
aktív tag
Sziasztok!
HTC Magic tulajdonos vagyok Openclaire 2.1 + 3D patch van a készüléken,az a problémám lenne se a youtube player,se böngészőből a youtube nem megy a videó rendesen...hang van kép nincs mi a megoldás rá??
előre is köszi...
sziasztok! -
No.01
őstag
Allitolag megjelent a Skype rendes verzioja (nem beta) csak azt nem tudom, h honnan lehet letolteni??? Sem a merketen nem talaltam sem a Skype oldalan...
-
Gigabyga
aktív tag
Segítsetek feltettem a készülékre egy 1.5 Hero Romot,névszerint a base.ZXHERO.1.0 de sajnos se WIFI,Se Mobil net nem megy..tud valaki ehez patch-et?
Segítsetek plz..
vagy olyan Sense felületes rom kellene ami jó Magicre 32B.. -
Balinov
titán
sms-t megkuldi ir mobilszamra, de az sms-ben levo letoltesi linket Legenden megnyitva azt mondja, hogy nem elerheto a keszulekre.
skpe beta tovabbra is gromek,halistennk
-
Balinov
titán
válasz CoolBoy323 #1475 üzenetére
remote desktop. eleg profi megoldas.itt van nemi info
-
Istwan
tag
Egy érdekes jelenség a Google Sky Map-al kapcs : A régi 1.3-as verz simán futott ahogy forgattam a készüléket.
Az uj 1.5 vagy 1.5.1 ami állitólag javitás, simán szaggat. Ugy hogy vissza kellett tennem a régit ami már ritka a neten.
(ha esetleg másnál is volt ilyen problema...) -
Balinov
titán
válasz CoolBoy323 #1484 üzenetére
router miatt? WGR614 v9 Netgear router mogul siman megy.
-
delbarta
senior tag
Sziasztok. Tudtok mondani olyan hívás blokkolót, amiben 'white list'-ként csoportot tudok kiválasztani (pl. család) és minden mást blokkol? Kösz.
Samsung Galaxy S3 + Samsung Galaxy Tab2 P5110
-
Balinov
titán
válasz CoolBoy323 #1487 üzenetére
lodd be a portforwardot. Egy kis utmutatas hozza
-
Balinov
titán
válasz CoolBoy323 #1489 üzenetére
a gyarto altala adott lehetoseg birizgalasatol? sztem ez igencsak ketseges, bar ha igy van, akkor nem renditi meg nagyon az msi-be vetett bizalmamat... lehet lapot, vga-t tudtank/tudtak jot, de az osszes tobbi kukas (tunerek, pl.)(
egyebkent meg ha tenyleg beszarik,- ne legyen igy persze- mindig ott lesz a reset, annak meg kell mindent oldani
-
petipetya
nagyúr
-
Gloob
addikt
Sziasztok
Giondoltam beteszem ide is (a T-mobile Pulse topikban már bent van) hátha érdekel valakit. Találtam egy alkalmazást amit megosztanék veletek. Ez a Phone Portal nevű progi, amit a telefonra kell telepíteni, és elindítva vagy WiFi-n vagy USB-n keresztül kapcsolódik a sz.géphez, és a böngészőn keresztül lehet kezelni a contact-okat, képeket és még sok mindent. A telefonkönyv bejegyzéseit le tudja menteni és vissza is tölti a mentésből. Érdemes kipróbálni. A Motorolla saját alkalmazása a Milestone-ban, de kipróbáltam és műxik a Pulse-on is.(más forrás szerint a HTC Hero-n is) Nekem különösen jól jött, mert a PC Suite nálam nem látja a telefont, és így a contact-jaimat nem tudtam lementeni, csak a backup programmal. Nálam sajnos az USB-s kapcsolat az nem működik, valószínű azért mert USB-n keresztül nem tudom a NET megosztást beállítani, viszont WiFi-n keresztül tökletes.
Bár a programot én más forrásból szereztem be, de a progi free, és semmi warez nincs bent. Feltettem az addat.hu-ra. Innen leszedhető. Ha valaki esetleg mégis warez dolgot sejt bent az kérem törölje a linket, bár szerintem semmi ilyen nincs bent.Samsung Galaxy A52S
-
delbarta
senior tag
válasz petipetya #1491 üzenetére
Köszönöm, de ezt már próbáltam. Sajnos ebben egyáltalán nincs whitelist csak black. Nemhogy csoport alapján. Viszont találtam egy Call Blocker Elite nevűt. Ebben már van whitelist, igaz csak egyesével kiválogatva kontaktok közül.
Samsung Galaxy S3 + Samsung Galaxy Tab2 P5110
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz Balinov #1490 üzenetére
volt már, h állítgattam, h legyen szabad portom utorrent végett...
nem sikerült, hanem összehullt a net itthon... reset, de semmi javulás... aztán mindkét gépen beállítgatni a netet, egyiken dinamikus, másikon statikus, meg jáccadozás áááá
szal ebből nem kérek mégegyszer... hetente meghalt a wifi egy időben, lekopogom, most egy ideje jó, működik egy kihúzás azért kellett neki 2 napja, de megint tökéletes...nem hiányzik nekem a galiba inkább nem phonemypc-zek, de netem van mind2 gépen
-
Balinov
titán
válasz CoolBoy323 #1494 üzenetére
hm...esetleg egy masik router beszerzesen nem gondolkodtal? ez igy szerintem messze nem normalis. nekem netgear-rel asztali vezeteken, asszony notija wifin, legend manageles wifin siman megy, portforward szinten.
-
kaller1
veterán
-
RoGGRR
csendes tag
Sziasztok.
Van egy telefon, amin android van, vmi szuper féle 3 betűs, de nem érdekes. Rá akartam rakni egy fájlkezelőt, hogy tudjak rá tenni programokat egyszerűen. Ehhez viszont kell a windowsra az SDK program... amivel ugye parancssorosan le kellene kérdezni a telefon szériaszámát vagy valamilyen számát.
Még az USB komponenset is feltelepítettem az SDK-n belül, de a parancssoros lekérdezésnél (adb devices) csak annyit ír, hogy device attached. Nem ír ki semmilyen számot! A telefon usb debug (hibakereső) módban van, ahogy ajánlották. Amúgy mikor a mobilt az eszközkezelőben telepíteném, és rávezetem az SDK tools mappájában az usb könyvtárba, nem tudja telepíteni... pedig oda kellene irányítani...
valami ötlet?
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest