Hirdetés
Aktív témák
-
Tesztelo.hu
senior tag
Az Igo április közepén frissült! (És ezzel "odaszólnék" a magyar androidos oldalaknak is, mert többet is olvasok, és egyik sem említette. De ha én emlékszem rosszul, akkor elnézést kérek.)
-
Rickazoid
addikt
Üdv!
VoIP hívásokra mit használtok Android és PC közt? Már majdnem az összeset néztem, ami elérhető a Marketben, de egyik se jó, van aminek nem is értem a működését, mint például a Tubaloo, de a többinek meg nincs PC-ra programja. Eddig csak a Skype-ról és a Google Voice-ról tudok, ami működik, de előbbihez nincs kliens, a Nimbuzz nem frissíti a kontaktlistát és semmit nem tudok kezdeni vele (feltéve, hogy bejelentkezik, általában nem jön össze neki, ahogy a webes felületen se), pedig először úgy tűnt, működik, a Fring meg 5-ből egyszer működik csak, akkor is megszakad egy idő után a beszélgetés és órákig képtelen újracsatlakozni a Skype hálózatára, az utóbbi meg csak az USA-ban elérhető, ott is csak meghívásos alapon, hogy szakadjanak meg.
Egy vagyont elköltök a hálózatok közti hívásra Barátnőmmel, pedig ilyen halál egyszerű lenne a megoldás. Nincs véletlenül valakinek elérhető androidos Skype? Tudom, hogy a Verizon-nál letölthető, de nyilván ha már a telefonon van, nem tudja ellenőrizni, hogy nem csak külföldön jár a gazdája. Esetleg Skype kliens még abból a korból, amikor elérhető volt (volt ilyen?)? Vagy legalább java-s verzió? Esetleg más ötlet?
Eléggé kiábrándító ez a helyzet.[ Szerkesztve ]
Erkölcstelen csíkot húzni a másik krumplifőzelékébe csak azért, hogy legyen egy szünet.
-
Balinov
titán
válasz Rickazoid #1606 üzenetére
a fogadas is?
a hivas skype outtal csak bizonyos orszagokban mukodik, MO-n ill. IRL-ben nem, asszem csak UK,NZ,CAD,meg tan usa...
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
pokadv
csendes tag
Körülbelül 4 napja nem frissít a latitude automatikusan. Ha ki be kapcsolom ezt a szolgáltatást akkor frissül de csak egyszer. Volt már valakinek ilyen gondja esetleg valami megoldása?
HTC Hero Official firmware
-
tibi666
senior tag
mondjatok már nekem fasza 3d-s játékokat!
nem hiszem el, hogy egy jó lövöldözős, vagy autós, kaland, stb nincs... -
Rickazoid
addikt
válasz Rickazoid #1606 üzenetére
Senki nem tud semmit? Sajnos még mindig csak a Fring és a Nimbuzz tűnik alkalmasnak, de előbbi 5-ből egyszer működik, gyakran be se jelentkezik Skype-ra, nem tudom miért, de nem lép be és egyébként is megszakad 20-25 perc után, utóbbi meg még mindig olyan kontaktokat mutat, amik már nincsenek ott és pont olyat nem, akit hívnék, és ő se tud engem hívni. Újratelepítés után is.
Nincs más megoldás hanghívásra Android és PC között?Erkölcstelen csíkot húzni a másik krumplifőzelékébe csak azért, hogy legyen egy szünet.
-
adp
őstag
Olyan kérdésem lenne hogy most vennék Lg gd620- at és abba korlátozva vannak bizonyos dolgok mit tudok vele tenni. Pl: Bt kékfog
meg rá lehet valahogy varázsolni 2.1 es adroiot? vagy a garivesztéssel jár? -
adp
őstag
valaki please!
-
Jinxx
senior tag
Sziasztok!
A Maverick progival kapcsolatban lenne egy kérdésem. Offline használathoz rajta van az sd-n a google terrain, viszont a Maverick, ha nincs műhold engedélyezve, nem mutat térképet. Lényegében, ha csak meg akarok nézni valamit a térképen, akkor is kinn kell lennem a szabadban, és engedélyezni kell a műholdas kapcsolatot??? Van erre megoldás, vagy ez van, használjam így. Esetleg valami másik progi a Trekbuddy-n kívül, ami alkalmas az offline google earth, terrain, stb használatra és műhold nélkül is használható???
-
n0_gAboR
őstag
G1-ben ugyanaz a proci van, kijelzoje mindenkepp jobb, kinezet meg szubjektiv, en mindenkepp azt vennem.
Raadasul annak van messze a legnagyobb community-je, rengeteg nagyon gyors custom rom erheto el hozza, 2.1-es is.Masik jo valasztas a Spica, 2.1 hivatalos frissitessel, 800MHz-s procival, csakhat azon nincs hardware-es qwerty billentyuzet.
-
viger
tag
Hali! Nekem LG GW620-as telóm van. Semmi baj nincs a kijelzőjével. Nem kell agyonnyomni!!! Rárakod az ujjad, enyhe kis nyomást kell csak hozzá, de az picsafüst.
Szerintem nagyon jó kis telefon. Én teljes mértékben meg vagyok vele elégedve. Egyszer valamiért megfagyott. Lehet nem szereti a Tesco-s Cherokee ruhaosztályt.CSAK AJÁNLANI TUDOM!!!
Nexus 4 --> Nexus 5X --> OnePlus 3T --> OnePlus 6T --> Pixel 7 Pro
-
Zoltán77
csendes tag
Sziasztok!
Hasznalja vki az ultra keyboard-ot?
1.5 Hero-ra telepitettem fel, de nem akar mukodni, pedig elvileg rendesen aktivaltam a settings-ben.
Tud vki segiteni a hasznalata illetoen?
Elore is koszi! -
Jinxx
senior tag
Megnéztem a Mapdroydot, de inkább akartam a Maverick-nél maradni, ezért babráltam egy kicsit, és rájöttem a dolgokra. Ha esetleg valaki ugyanezzel a problémával szenvedne, elég egy waypontot csinálni, és rábökni a show on map gombra, és máris van térkép gps jel nélkül. Így már lehet nézelődni offline google earth-ot.
Sbazsi, kösz a segítséget, már majdnem feladtam. -
rhen
senior tag
Sziasztok!
Egy olyan programot keresek, ami a netforgalmamat számolja (természetesen wifi-n nem, csak 3g/edge-n) és valahogy be lehessen állítani, hogy a mobiltv-t ne számolja (mert azért elvileg nem kell adatfargalmat fizetni).
Ha van widget is hozzá, az még jobb lenne.Eddig a 3G watchdogot használtam, de most, hogy néha mobiltvzek, nem látom, hogy valójában hogy állok adatforgalommal.
Ti hogyan oldjátok/oldanátok meg ezt a problémát?
-
Istwan
tag
Én meg "auto reset" progit keresek...ha létezik egyáltalán.
-
Istwan
tag
válasz CoolBoy323 #1628 üzenetére
A szomszéd csajt.
Bizony az androidra is ráfér a soft reset idönként, mert hiába zárok naponta Task killerrel, mindig kevesebb-kevesebb szabad memoriát mutat utánna. Sr után közvetlenül meg 100 megát mutat.
-
trblaise
tag
Sziasztok!
Olyan programot keresnék, amivel hasonlóan a MyPhoneExplorer-hez (telefonszámok, sms, hívások, stb.), gépen tudnám szinkronizálni a Desire masinámat.
Előre is köszönöm a válaszokat! -
HardRic
addikt
a remotedroid progi nagyon jo. iranyitani lehet vele a gepet, tamogatja a multitaccsot, a trackballt ctrl gombkent lehet hasznalni, igy meg sem kottyan neki a ctrl+c, ctrl+v. egyetlen hibaja a billentyuzet, nem tamogatja az ekezetes betuket, ahogy latjatok.
-
BalanceR
addikt
Valaki esetleg nem tud használható kézírás-felismerő appot?
A market-en egyet találtam, de az demó...#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
aggleány
addikt
Találtam egy jó progit a Market-en: PhotoFunia nevezetűt. A hasonló nevű weblapon meg lehet nézni, hogy miket tud: előregyártott képekbe teszi be egy arcfelismerő program az általad választott képről kiszedett arcot. Nagyon cool cuccok is vannak benne
-
zserbox
őstag
navigációra ti mit használtok?van vmi normális ingyens navigáció?
vagy pl. google mapshoz nem lehet mondjuk előre letölteni a térképet h. ne keljen mobilnetről nyomni? -
Soockit
aktív tag
válasz zserbox #1636 üzenetére
Én most próbáltam a CoPilot Live-ot, de nem utasított beszélgetés közben, hogy merre mennyek.
Próbáltam a Navigon-t is, de az csak akkor tud magyarul ha felteszem a MoreLocal2-őt amit pedig nem akarok...nem akarom félig magyarul félig angolul használni a telefonom. Elég lenne ha nekem csak a program tud magyarul. -
Jinxx
senior tag
válasz zserbox #1636 üzenetére
Google mapshoz nem feltétlen kell wifi és mobilnet, pl én Mavricket és sd-re töltött térképeket használok, csak sok helyet foglal. Navigációra ez inkább csak túra vagy városnézés közben jó, autóba, nagyobb távolságokra én Felraktam az Ndrive-ot az igo mellé. Tapasztalataim alapján az igot lassan le is törlöm.
-
sazabi
aktív tag
Üdv mindenki
Volt nemrég egy nemzetközi android fejlesztő verseny, aminek nemsokára meglesz az eredményhirdetése. A huffingtonpost már cikkezett róla.
A munkahelyemen(helloandroid.com) feldobtam egy (jó ) ötletet, és csapatban megvalósítottuk. A top 10 helyezett(246ból) már megvan, és abban benne vagyunk.
Még nincs fent a marketen, de a helloandroid.com-ról letölthető a program(1.6 kell hozzá minimum), 5 Minutes Break a neve. A telefon mozgásérzékelőjét használja, mozgásra ösztönöz.
Próbáljátok ki! Ja és a huffington postos cikknél lehet szavazni..[ Szerkesztve ]
-
-
ghoster888
csendes tag
Sziasztok! Már egy jó ideje van android telefonom, nagyon szeretem minden okés vele, teljesen meg vagyok vele elégedve, az az egy gondom van vele, hogy nem tudok rajta olyan alkalmazást futattni amit egy windows telon tudnék. Asszem a windows alapu teloknak .cab a kiterjesztése, az android programoknak .apk, de erre nincs semmiféle konvertálás, legalábbis én nem találtam. Azokat a programokat amik windowsos gépen futnak szinte mindig csak windows alapu telora csinálják meg, és esetleg van, amit iPhonre. Netán tudnátok mondani nekem valamilyen megoldást, hogy lehetne a windows telokra írt progikat futtatni androidos felületen?, vagy ezzel a log me in-nel ha bejelentkezek telefonrol , akkor a gépre feltelepitett programot tudom futattni? Segítségeteket előre is köszönöm!!
-
Tesztelo.hu
senior tag
válasz ghoster888 #1645 üzenetére
A rövid válasz: sehogy. Egészen más rendszer a kettő (a három). Ezt legfeljebb emulátorokkal lehetne megoldani, de ahhoz meg túl lassú a telefon és kevés a memóriája, hogy pl. lenne Androidra Windows Mobile/Phone emulátor, és azon még normális sebességgel az adott szoftver is fusson.
-
Balinov
titán
válasz ghoster888 #1645 üzenetére
alapvetoen szvsz nincs olyan, amit keresel. viszont szamos winmo/szifon programbol keszult androidos verzio vagy mas fejlesztotol hasonlo funkcioval biro program.
LogMeIn hogy jon a kepbe? az tavoli asztal menedzsmentre jo, magyaran wifi/3g-n tudod elerni a logmein-es klienseket futtato tavoli pc-ket
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
sazabi
aktív tag
válasz CoolBoy323 #1644 üzenetére
A telefon mozgásérzékelőjét használja, mozgássorokat kell végrehajtani. A téma az irodai munkások mozgáshiányos környezete, olyan feladatok vannak benne amiket irodai környezetben is el tud végezni az ember.
Pl karkörzés telefonnal a kézben. A feladatokat ütemre kell végezni, instrukciók szövegesen, és videóval vannak benne. Előre rögzített mozgássorokhoz hasonlítja a user mozgássorát, és ad egy %-os eredményt.
A feladatok elvégzése után az elért eredményt twitteren és snaptic noteba lehet közzétenni.
Nagyjából ennyi[ Szerkesztve ]
-
m0rd0k
senior tag
Sziasztok!
Tudtok nekem mondani egy olyan progit amivel le tudom védeni bizonyos képeimet jelszóval?
Photo Safe nevü progit találtam,de az fizetős,és amit okosba le tudtam szedni,az 1.0 ás verzió és nem működik.Esetleg valakinek nincs ez e meg? vagy egy másik ami ingyenes? Akár mappa védő is jó lenne.
Köszi.
[ Szerkesztve ]
Minden szinten,szinte minden.
-
ghoster888
csendes tag
Nagyjából értem..vagyis akkor nincs ilyen konvertálás.. am pontosan nem tom, hogy hogy működik a logmeIn szóval lehet, hogy nem ide való, a lényeg, hogy a brókercégem kereskedési programját szeretném elérni vhogy androiddal, de a kreativitásom nem elég nagy ahhoz ezek szerint, hogy sikerüljön..:S Miért pont a windows telefonokra gyártyák ezeket a programokat ált.. tök rosszak ált
Aktív témák
Hirdetés
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Sorozatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- Filmvilág
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- BIOS frissítés
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest