- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Aktív témák
-
atillaahun
veterán
Elméletileg ADB Tools-al (amit a PC-re telepítesz, vagy lehet elég ha csak felmásolsz) bele lehet nyúlni a telóba, ha Recovery módban indítod, és a megfelelő parancsot begépelve a parancssorba (ha rákeresel arra, hogy ADB parancsok biztos, meglesz mi a törlés) kitörölni a /data/system/batterystats.bin-t.
Szerintem az akksikalibráló appok se csinálnak többet, bár egyiket se használtam még. És ez az egész folyamatot érdemes 100%-os töltöttségi állapotban csinálni.
Olyan appok meg szvsz nem fogsz találni, ami rendszer alól root nélkül tud törölni, vagy ha mégis akkor az kérdéses, hogy tényleg csinál-e valamit.Meg ugye van még a saját Recovery telepítős módszer is, amiben kicsit kényelmesebben egy gombnyomással ki lehet adni a batterystats törlését, de azt hiszem az ugyanúgy garivesztős téma, mint a root-olás. Már ha emiatt aggódsz.
Vaagy némelyik program nem véglegesen, csak következő újraindításig root-ol, de nem tudom, hogy garancia szempontjából ennek mennyire marad nyoma.
Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Építő/felújító topik
- Yettel topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- További aktív témák...
- Eladó iPhone 12 mini 64GB bevizsgált, hibátlan készülék
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
- 512 GB-os PCIe 4.0-as M2 SSD-k garanciával
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest