- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Lehet hogy off lesz amit írok, (ez esetben előre is bocs) de eszembe jutott egy dolog, és erről szeretném megkérdezni a véleményeteket, hogy mennyire eretnek a gondolat...
Szerintetek mennyire eretnekség sense felületen nem a sense, hanem pl Go, Zeam, ADW stb launchert használni, egyáltalán mennyire lehetséges a dolog?
Nekem a gyári rom (1.6) az alapból sense-es volt, + még a Tattoo-ra nem volt teljes értékű 2.3-as rom, addig főzött romokból is sense-es romokat használtam, és tetszik is a sense felület, semmi gondom nincs vele, nagyon jók a sense appok, és a sense widgetek is, de szerintem a sense launchernél pl egy GO launcher az többet nyújthat, (pl. több ikont lehet kipakolni a dock-ba) ha a widgeteket nem számítjuk.
Most egy 2.3-as cm7-es romot használok, és bár nem mindenből találtam sense szintű widgetet, (pl galéria) tetszik nagyon (talán már egy kicsit jobban is) ez a letisztultabb felület is, ezért gondolkoztam el azon, hogy mennyire érhetné meg pl egy sense-es romnál a sense felületet egy másik launcherrel használni...Válaszotokat előre is köszi!
Aktív témák
Hirdetés
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Új állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy S9+ 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest