- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
killipoly #1353 üzenetére
az ekiga az nagyjából egy olyan program, mint a netmeeting, csak opensource. alapból ez van/volt egy csomó linux kiadásban, és azért használom ezt gépről, mert be lehet benne állíŧani tulajdonképpen akármilyen sip szervert. én voipbusterrel használom, ezért kell a fring-et fent tartani, mert a nimbuzz jelenlegi verziójában androidon sajna nincs lehetőség sip account hozzáadására. én eddig csak wifi-n próbáltam a voip hívást, de nálam nem volt vele semmi gond, tökéletesen működött (ellenben a sipdroid és hasonló progikkal). viszont szerintem az is lehet a gond esetleg, hogy amikor 3G-n próbálod, akkor abban az időben éppen sokan akarják használni azt a cellát, így lecsökken a sebességed, vagy akár ledobál a 3G hálózat.
No.01: nálam Milestone-on semmi lassulás nincs nimbuzz-zal.
sbazsi: nézd meg a task killer-t, hogy nem lövi-e le az ébresztőt, illetve a widgeteket.
Aktív témák
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 FE / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest