- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sellerbuyer: HDMI vagy DisplayPort kábellel szebb a kép?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- skoda12: Webshopos átverések
Aktív témák
-
killipoly
aktív tag
válasz
#16820480 #1268 üzenetére
Szia!
Tehat akkor ez az ekiga egy hasonlo tudasu program mint a fring?
Mivel a fring nekem nem mukodik rendesen igy hogy tobbszor is probaltam,kozel teljes halozati lefedettseg mellett olyan szinten szaggat a hang,hogy hasznalhatatlan.
Telepites utan teszteltem egy 10 perces hivassal,setalas kozben az utcan,egy magyarorszagi vonalas telefonra es hibatlanul lehetettt hallani.
Erre mikor masnap probalom ugyanolyan jo lefedettseggel,mar hasznalhatatlan volt es ezutan tobbszori probalkozasnal is.En pedig minden esetben mobilnettel csatlakoztam,HSDPA,majdnem teljes jelerosseg,a vodanal van elofizetesem es ott 3,6mbit/s es atlagsebesseget igernek,ami nalam eddig 2 nek bizonyult de elegnek kene lennie.
Holnap azert meg tesztelem wifin keresztul is,bar itt nincs annyi public wifi,ha meg mar itthon vagyok nyilvan skypolok a PC-mrol..sbazsi:
Lehet nem mondtam ujat,de ezt a mobilnet kilovese kerdest en ugy oldom meg hogy kikapcs gomb hosszan lenyom,majd alul lesz egy olyan menupont hogy mobilnetwork es ott ki/be tudod kapcsolni a 2g/3g-t.
Aktív témák
- Eladó két darab JBL PartyBox 520 hangszóró újszerű állapot, 34hónap garanciával!
- Megválnék a fotós arzenálomtól 6D MkII, Sigma üvegek, vakuk, és még sok más
- DELL T3620 WORKSTATION INTEL XEON I7-6700 / NVME SSD / DDR4 - vga tápkábel
- Gamer PC - R5 5500, RTX 2060 és 16gb RAM + GARANCIA
- 2025-Ös 10 Magos Legújabb Intel Core Ultra 5 225F 10x4.9Ghz RTX 5060TI 16/32Gb DDR5 5600Mhz 1TB M.2
- JBL Xtreme 4 új, bontatlan akciós áron eladó!
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone SE2020 64GB / 12 hó jótállás
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest