Hirdetés
-
LOGOUT.hu
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
LonGleY
veterán
Erre nem lesz külön alkalmazás; a routeren, a beállított titkosításon és a készüléked tudásán múlik, hogy mit kezel le. Ha máshol nincs a wifivel gond, akkor marad a router vagy a titkosítás. Van pl, hogy a WPA2+PSK-t nem tudja kezelni egy kütyü - bár az újabbaknak illik -, de az is lehet, hogy az elavult WEP-et nem akarja (a kettő közti WPA-val, WPA2-vel nem szokott gond lenni). Erről szerintem a rendszergazdátokkal tudnál egyeztetni.
[ Szerkesztve ]
-
LonGleY
veterán
Más-más wi-fi chipek, és azon belül is más-más generációk dolgoznak a telefonokban, de a routerekben is (ráadásul az egyik nem feltétlen szereti a másikat), tehát ezt így nem lehet megmondani. A rendszergazdával való konzultáción kívül még a kütyüd topikjába érdemes benézni, talán más is találkozott hasonló inkompatibilitással. Illetve futtass egy rendszerfrissítést, hátha van valami fix rá a megvétel óta!
[ Szerkesztve ]
-
-
atillaahun
veterán
Tényleg nem sértegetni akarlak, de nekem ennek a telefonnak már a nevétől kiráz a hideg. És akkor a képét meg a specifikációt még meg se néztem.
Na jó, de, megnéztem. Van benne 700 mb ram, meg 2 gb rom. Gondolom kb. a fele használható is mindkettőnek. Ez kb. az a kategória, hogy ha ezentúl bármi rossz történik veled az életben, akkor ahhoz ennek a telefonnal köze van.
Nahh .. kicsit elkalandoztam, a lényeg: én egy ötöst rátennék hogy sem a router, sem az android nem rossz, hanem ez a "készülék" nem kezel valamit rendesen. Első körben próbáld meg más Android-os telefonokkal is a kapcsolatot, aztán amikor kiderült hogy ez a szar, akkor meglehet próbálni húzni rá egy custom rom-ot.(#49550) -Nándesz-
Ez jó eséllyel telefon specifikus kérdés lesz. Tehát a topic-jában érdeklődj. Nekem gyanús, mintha valami más program váltaná ezt ki, nem a szűk nadrágzseb. Nincs valamivel összekapcsolva a GDrive, ami szinkronizálni akarna képeket, zenét, ilyesmit?[ Szerkesztve ]
-
Én minden készülékem rootolom, mert nekem fontos, hogy a nem kívánt alkalmazásokat le tudjam tiltani/törölni, tudjak tűzfalat használni, ill. tudjak alkalamzás adatokat menteni TB-vel. Kérdés, hogy neked szükséged van-e ezekre.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
alex devil
senior tag
Én is szívtam a telefonom rootolásával épp tegnap este (LG G2), de aztán egy kedves fórumtárs ezt ajánlotta:
towelroot
ezzel simán menne még a nagyanyámnak is. A lambda jelre tapizva letöltöd az apk-t és telepíted. Utána telepíted a SuprSu-t is, újraindítasz és kész is van. Remélem a tiéden is működni fog.S23
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic ezüst 47mm bluetooth okosóra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest