Hirdetés
-
LOGOUT.hu
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Obyboy
addikt
Nem találtam külön topikok ami foglalkozna androidos eszközökkel IT/OT hálózat felderítésével így itt kérdezek:
Ha OTG kálbelen + USB-RJ45 átalakítón keresztül rádugok a telefonra egy hálózati kábelt akkor meg tudom pingelni a hálózaton lévő eszközöket? Esetleg bele tudok hallgatni a hálózatba? Valamilyen cél app létezhet ilyen művelethez? Eddig a Fing nevű appot használtam wifi hálózat felderítéséhez."Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye."
-
Obyboy
addikt
Köszönöm a gyors választ.
Igazából csak annyit szeretnék, hogy nem mindig van nálam a laptop amikor szükség lenne rá (megpingelni egy terepi eszközt). Viszont egy OTG kábel és egy USB-RJ45 átalakító kis helyen elfér. Így örülnék neki ha a telefonról meg tudnék pingelni egy eszközt.
Benézek az Android szakmai topik-ba.[ Szerkesztve ]
"Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye."
-
Obyboy
addikt
Sziasztok!
Létezik olyan applikáció amiben ütemezni tudom adott készüléken az összes bejövő hívás átirányítását?
Pl:
- 2022.09.12. 8:00-kor az 1234567 számra irányítja automatikus az összes bejövő hívást
- 2022.09.13. 8:00-kor a 2345678 számra irányítja automatikus az összes bejövő hívást
- 2022.09.14. 8:00-kor a 3456789 számra irányítja automatikus az összes bejövő hívást
-stb...
Playstore-ban több tucat átirányító appot megnéztem de nem találtam ilyet. Legideálisabb az lenne számomra ha legalább egy hétre előre tudnék ütemezni."Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye."
-
Obyboy
addikt
válasz Viktor0610 #160247 üzenetére
&Somatom & Mcrazy:
Köszönöm szépen a segítséget.
Nem is gondoltam rá, hogy ezt az igényemet egy automatizáló app fogja megoldani. Már le is töltöttem a MacroDroidot és teszek vele egy próbát.
UI:
Mcrazy: köszi a linkeket, ha elakadok akkor a MacroDroidot topicban jelentkezem."Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye."
-
Obyboy
addikt
Sziasztok.
Adott egy Samsung Galaxy A5(2017) Android 8.0-val a fedélzetén. Már nem mobiltelefonként hanem smart eszközként szeretném használni így folyamatosan töltőre szeretném tenni. Ez szerintem nem biztos, hogy jót tesz az aksinak. Létezik olyan akku védő app amiben be tudom állítani, hogy pl töltse fel 80%-ig az aksit majd hagyja lemerülni 40%-ra és innen töltse újra?"Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Mobilinternet
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- OLED TV topic
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Milyen notebookot vegyek?
- Politika
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix G15 Gamer laptop , R7 4800H , RTX 3050 Ti , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 144Hz
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest