Hirdetés
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pajac: PassMark - Intel Core2 Quad Q9400
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#79335424 #103005 üzenetére
Annyira nem vettem komolyan, hogy nem tudtam aludni éjjel :-) de ahogy öregszek, érzékenyebb leszek úgylátszik
70 éves koromra méginkább, érzékenyen érint ha nem cserélik időben a pelenkámat.Amúgy ebbe a topikba, meg még pár másikba olyan érzésem van hogy vagy nem érkezik válasz a problémára, ez ok. is, mert nem tudja. Ha meg tudja, akkor vagy sajnálja/nem akarja/terhes neki megosztani a tudást, vagy élc és bújtatott gúny jön le, hát te még ezt se tudod, láma.
Nem személyre irányult eme megállpításom, általános.
Tudom hogy amit valaki tud, és már 1000x elmondta, akkor megunja, de gondolom azért jönnek ide emberek, mert most kezdik az "ipart", van valamennyi hozzáértésük, azt bővítenék, és nincs még minden a kisujjukba.
Pl. a kérdésem, a tabletet elérni wifin fájlkezelővel is. Konkrét érdemi válasz tán egy érkezett, de semmi olyan hogy ezt és ezt az appot tedd fel, így és így konfigold be stb.
Google ismét segített, és a fordító is (angolból nem vagyok vérprofi) és életemben nem használtam samba servert, de most legalább ilyet is láttam, és használok. Csak akkor minek a fórumok, minden fórumtéma címe a
Keresd meg, oldd meg" lehetne.Sorry a kisregényért.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen monitort vegyek?
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Gumi és felni topik
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- PlayStation 5
- Csak jövőre jelenik meg a Heroes of Might and Magic: Olden Era
- Renault, Dacia topik
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L14 G2 i5-1135G7 16GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI X370 R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 970 4GB Zalman Z9 Neo FSP 600W
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest