Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
-
LOGOUT
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
szita.erno
üzenetére
Elvileg megoldható root -tal, gyakorlatilag szerintem elfelejtheted.
bendegruz: ha van root a telefonon, csak egy szöveges fájlba kell beleírni a site nevét, hogy blokkolva legyen. A hosts nevű fájlról van szó, és azért kell a root, mert a rendszer partícióin van.
-
válasz
attiati
üzenetére
Ha a magyar nyelv a custom rom része, akkor miért tűnne el factory reset után?
Egyébként ha legalább 5-ös android van rajta, akkor muszáj lesz szabályszerűen eltávolítanod a google accountodat, ami egy factory resettel egyenlő, különben más nem fog tudni belépni a telefonon más google accounttal.
-
válasz
7Sony7
üzenetére
Nem fogják elfogadni bizonyítéknak, ha mondasz egy számot, hogy ennyiszer dobta el a kártyát a telefon.
De a legegyszerűbb, ha veszel egy új kártyát, és azzal próbálod ki. Hiába nem volt gond a kártyával az előző telóban, előbb-utóbb tönkremegy, és az is lehet, hogy most jött el az ideje.
-
válasz
Heisenberg69
üzenetére
Miért 10 percenként? A push akkukímélőbb, kivéve ha mondjuk percenként kapsz emailt.
-
válasz
MasterMark
üzenetére
A gmail apphoz add hozzá a google/microsoft accountodat, de ne gmail accountként, hanem microsoft accountként (outlook, hotmail and live). Elvileg lehetséges.
mod: nem tudom ,hogy a naptárat így szinkronizálni fogja-e
mod2:
Amúgy meg az Outlook apphoz ugye nem gmail accountként próbáltad hozzáadni a microsoft accountodat? -
válasz
MasterMark
üzenetére
Miért, eddig elfogadta? Amúgy miért nem használsz gmail appot?
mod: aha, ez így bonyolódik. Az Outlook app nem csak Exchange-es emaileket kezel?
mod2: a play áruházas leírása szerinte működnie kell gmail accounttal is. De szerintem nem érsz vele semmit, mert akkor a google naptáradat fogja szinkronizálni.
-
válasz
sebijani1982
üzenetére
És utána?
-
válasz
sebijani1982
üzenetére
Én tavaly nyáron pont a Here-t használtam Görögországban offline módban, és tökéletesen működött.
-
válasz
picur10
üzenetére
Igen, tudja mutatni a nem olvasott levelek számát, de ezt felülbírálhatja a használt launcher. Szerintem csak push-t tud, mert nem találtam benn állítási lehetőséget. A mappa szerkezetes mondatodat nem egészen értem, már csak azért sem, mert egyáltalán nincsenek a gmail rendszerben mappák.
-
válasz
Viktor0610
üzenetére
Semelyik 3rd party facebook app sem tud pusht, mert a facebook maga nem támogatja 3rd party appokat.
-
válasz
Heisenberg69
üzenetére
Miért bukó? Nem működik?
-
válasz
istnag
üzenetére
Hagyjuk már ezt. A telefon tulaja mindig látja, ha rákeres valaki, sőt, eleve neki kell hozzáadnia az apphoz azokat a személyeket, akik rákereshetnek a helyzetére.
Persze a sok hívásrögzítő app meg ugye nem problémás (szinte minden nap keres valaki olyat ebben a topikban, valamint nagyon komoly visszaélésekre, akár zsarolásra ad lehetőséget), pedig azok használatát konkrétan törvény tiltja, ha nem tájékoztatják a felvételről a másik felet.
-
válasz
z123456789
üzenetére
Google Trusted Contacts
Fel kell telepíteni a mobilra, amit keresni akarsz, azon meg kell adni azokat a személyeket, melyek bármikor rákereshetnek a telefon helyzetére.
-
válasz
Viktor0610
üzenetére
Gondolom nincs közelségérzékelő a mobiljában, ezért nem érzékeli, ha a zsebében van, és úgy is kijelzi a képernyőn a hívást a felvevő meg elutasító gombokkal. Ez értelemszerűen nem túl jó, de nincs rá megoldás, mert a rendszerbe kéne belenyúlni (hacsak nincs valahol elrejtve neki a beállításoknál).
(#108819) robi212: nincs értelme annak, amit akarsz, csak jobban fog merülni tőle a telefon.
-
válasz
Heisenberg69
üzenetére
A android alapból biztos nem tudja, de ettől a készülék még tudhatja, ha lefejlesztett egy ilyen funkciót a gyártója (bár nem valószínű). Szinte biztos, hogy külső app kell hozzá, már ha létezik ilyen.
-
válasz
üzenetére
Nekem rögtön jelzi a bejövő emaileket, és semmit sem kellet beállítanom hozzá a fiókon kívül. Nem kell külön engedélyezned a mobilod menüjében az értesítéseket apponként? Esetleg nincs túl agresszívra állítva a memória menedzsment? Milyen mobilod van?
Az Account Settingsnél azért nézd meg a Notifications meg a Sync Schedule beállításokat (utóbbinak pl. Push-nak kell lennie, de alapállapotban annak kéne lennie).
-
válasz
janakbacsi
üzenetére
Ha szeretnél kint börtönbe kerülni, hajrá.
-
válasz
enginev3.0
üzenetére
Mert a youtube háttérben hallgatása egy fizetős szolgáltatás a google-nál, ezért nem szeretik, ha valaki ezt ingyen nyújtja. Gondolom majd a firefox-ból is kivetetik.
-
-
válasz
enginev3.0
üzenetére
Vagy VPN helyett csinálhatsz az otthoni gépre egy FTP szervert.
-
-
válasz
SteadyMan
üzenetére
Felesleges ezzel a foglalkozni. Ugyan igaz amit írsz, de amikor nulla százalékot jelez a telefon, akkor az akku még nem nulla százalékon van, direkt, hogy ne károsodjon.
Úgy hogy a telefon lemerülésével, nem fog károsodni az akku, csak akkor ha hosszú ideig "le van merülve", mert úgy is merül tovább, bár jóval lassabban.
-
válasz
szabacsik
üzenetére
Az eredeti SMS szabvány csak az itt található bal oldali táblázatban (Basic Character Set) levő karaktereket tartalmazza, így 160 karakteres üzenet csak ezekkel küldhető el. Ha ezen kívül használsz betűket/karaktereket, akkor újabb szabványt kell használni, ami azt jelenti, hogy 1 SMS-be jóval kevesebb karakter fér (akár fele, harmada, ha sok ékezetet használsz). Ezt előzi meg a Handcent ezzel az alapbeállításával, melyet minden bizonnyal ki lehet kapcsolni. Természetesen akkor is elküldi az üzenetet a telefon, ha túllógsz a 160 karakteren, de akkor több SMS-t küld, ami kellemetlen lehet, ha nem ingyen vannak neked az SMS-esek.
-
válasz
Juditta_56
üzenetére
A Microsoft Excel-t próbáltad?
mod: leellenőriztem, tudja
-
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Ez érdekes, mert nekem S7 edge-el semmi bajom nem volt a Deezerrel (mondjuk előtte sem), soha nem melegedett a telefon, nem terhelte, alig látszott akkuhasználatnál.
-
válasz
Tökimanó
üzenetére
Ne aggódj, a google accountod nem fog törlődni, csak az adott készülékről. Viszont, ez a probléma nem feltétlen fog eltűnni, én javaslok egy gyári visszaállítást.
Továbbá, ha a google play-ről telepítettek valamit a gyerekek, azt meg lehet nézni a My apps & games -> ALL listában, amit a google play appban találsz meg.
-
válasz
CoolBoy323
üzenetére
A videoreklámokat?
-
válasz
üzenetére
Bevásárló listára én a Google Keepet használom (lista nézetet kell választani). Még akár meg is lehet osztani másokkal a bejegyzést. Persze ez szög egyszerű, nincs előre elmentett lista a termékeknek, de mivel úgyis könnyű szerkeszteni PC-n, na meg ugye a prediktív szövegbevitel is egyre jobb mobilon, nem érzem hátrányát.
-
válasz
energy4ever
üzenetére
Felejtsd el, a lag miatt játszhatatlanok így a játékok, hacsak nem valami körökre osztott stratégiával akarsz nyomulni, de ahhoz meg kicsi a mobil kijelzője, és nem is igényel kontrollert.
-
válasz
üzenetére
Arról volt szó, hogy az eredeti, lementett képet mondjuk veszteségmentesen forgassuk. Ilyen szempontból tök mindegy, hogy a forrás veszteséges formátumban van, vagy sem, mert az kitömörítés után mindig ugyanolyan.
Senki sem beszélt arról, hogy van mondjuk egy raw vagy png kép, amit jpg-be karunk lementeni veszteségmentesen.
(#106271) Giinos: ne vigyétek már félre a beszélgetést, mert nem volt semmi ilyesmiről szó.
-
válasz
SimonJanos
üzenetére
1. csak 90 fokonként forgatva lehet veszteségmentesen forgatni
2. átméretezésnél is csak a nagyítás lehet veszteségmentes, és az is csak akkor, ha az eredeti kép többszörösére nagyítasz (a szorzónak egész számnak kell lennie, ellenkező esetben muszáj valami filtert futtatni, hogy ne legyen ronda a végeredmény, ami veszteségessé teszi)A kivágást hogy érted?
-
-
válasz
Robertó79
üzenetére
Nem az appok szűrik a spamet, hanem az email szerver.
Nincs is értelme appban szűrni, mert ha pl. PC-n nézed meg a leveleket, akkor értelemszerűen semmi sem történne. Nem értem hogyan jut eszébe ez valakinek.
(#106018) buci30: a google-nek van ilyen appja, Trusted Contacts néven, de nem tudom, hogy ez létezik-e iOS-ra.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Boya BY M1/AV Jefe TCM-100 lavalier mikrofonok
- Mantona Luis Retro kamera hátizsák fekete
- 2db Sony 128GB Uhs-II/U3/V90 és 1db Kingston 256GB Uhs-II/C10/V90
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- GeForce RTX 2070 blower (OEM HP) Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3684, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

crok
mobilizmo