Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oldman2
nagyúr
válasz
atillaahun
üzenetére
Ugyan ott a smiley, de remélem csak poennak szántad...
De, a Play fel is ajánlja neked a Lite verziót. Remélem azt már megtalálod egyedül is.
:-) -
zoleeno1
veterán
válasz
atillaahun
üzenetére
tomy86: köszi, de ez se szuperál, nem villogtatja a gombokat. Másik topikban "BLN"-t ajánlották, elvileg az műxik S2-n, csak ahhoz meg BLN-es kernel kell, most azt keresem, h melyik legyen

-
stefi68
addikt
válasz
atillaahun
üzenetére
Én meg beírtam, hogy proximity...

-
Oldman2
nagyúr
válasz
atillaahun
üzenetére
Beírtam a keresőbe, hogy screen...
-
droti25
őstag
válasz
atillaahun
üzenetére
jó ötlet!
Kösz a segítséget! -
droti25
őstag
válasz
atillaahun
üzenetére
Gondolom törlés után ha kell akkor playről visszatudom telepíteni rá!
Annyi a különbség gondolom hogy most magába a romba van integrálva.. -
stefi68
addikt
válasz
atillaahun
üzenetére
Kössz, átbogarászom a listát.
Ezek szerint ha lenne egy egyszerűsített (minimalista) GAPPS és a ROM telepítés után az lenne felrakva egyszerűbb lenne a helyzet a későbbiekben nem?
-
stefi68
addikt
válasz
atillaahun
üzenetére
Ez engem is érdekel...
A Play - Market csere az OK.
Lehet kicsit többet megtudni arról hogyan lehet kipöckölni a Google szolgáltatásait.
Mit is takar pontosan, hogy "lehajintottad" őket?
Melyik szolgáltatásért melyik apk felel. Ki is törölted őket, vagy fagyasztottad? -
hr2
őstag
válasz
atillaahun
üzenetére

Nincs mit.
-
St3ven
addikt
válasz
atillaahun
üzenetére
Csak meghívásokból free account esetén max. 32 GB-ot lehet összeszedni.
-
St3ven
addikt
válasz
atillaahun
üzenetére
Csak ugye az fizetős, a SugarSync meg ingyenes...Számítógépen megoldották, lehet, hogy droidon is, mindenesetre az pl. beállítható, hogy a fényképeidet automatikusan felszinkronizálja felhőbe, mindezt úgy, hogy a camera app mappájának a helye azért elég kötött szokott lenni.
Egyébként még az is megadható, hogy mondjuk csak wifin keresztül tegye, így spórolva a mobilnettel. De én konkrétan ezt kikapcsoltam, majd én magam eldöntöm, hogy melyik képek menjenek fel az online tárhelyre, és persze melyik mappába.
-
törölt tag
válasz
atillaahun
üzenetére
"ezért nincs memóriám soha elég"
[link] -
DS39
nagyúr
válasz
atillaahun
üzenetére
ha nincs net törlöd, a google play ekkor jelenteni akarja, azt kilövőd, utána addig nincs gondod vele amíg nem telepítesz vmi újabb programot play-ről. akkor ugyanis újra települ. ráadásul akkora surmó módon van megcsinálva, hogy annak ellenére hogy be van állítva a play-ben hogy csak wifi-ről frissítsen, ez a szar a belassított mobilneten is próbálkozik felkúszni. nem tudom miért olyan fontos ez a google-nek, ha tényleg lényeges szolgáltatás lenne beépítették volna a Play-ben simán, így is szépen hízik az is. nem tudom mitől, nem sokkal jobb mint mikor 3 megás volt és marketnek hívták.
-
törölt tag
válasz
atillaahun
üzenetére
Szükséges az új google calendarhoz. Nálam semmilyen forgalmat nem csinál, nem ébreszti a telefont. Az nem lehet, hogy nálad van valami elszúrva?
-
basaja
senior tag
válasz
atillaahun
üzenetére
köszi,megnézem:-)
-
Ryder1
senior tag
válasz
atillaahun
üzenetére
Bizony. Nem lenne jo, hogyha puskazas kozben megszolalna... khm...

-
cintula187
addikt
válasz
atillaahun
üzenetére
Nem backupoltam. Akkor ez "normális" dolog tőle

-
pvt.peter
őstag
válasz
atillaahun
üzenetére
én eddig tcm -et használtam, de ez sftp, smb kapcsolatot is képes kezelni, illetve cloud szolgáltatásokat is ismeri
-
droti25
őstag
válasz
atillaahun
üzenetére
Nekem jobban bejön a kezelőfelülete,dupla panel által könnyebben kezelhető,letisztultabb,átláthatóbb,
Egy dolgot hiányolok amit szerintem pótolni fognak, az az ftp-n keresztüli videó lejátszás,stream! -
.:LoMAX:.
aktív tag
válasz
atillaahun
üzenetére
Igen "arccal" lefele kell letenni, mivel a közelség érzékelőt használja.
Halkan megjegyezve, aki nem tudná: Érdemes azzal is számolni, hogy a szenzor folyamatos működtetésével picit megnőhet a fogyasztás
-
bozsozso
őstag
válasz
atillaahun
üzenetére
Köszönöm kipróbálom.
(#3790) Zsolt_72 köszi Neked is
-
Probert75
addikt
válasz
atillaahun
üzenetére
A linkelt oldalon lévő Youtube beágyazott videót Opera Mini-vel is le tudom játszani. Viszont ami nem Youtube-os azokat nem játsza a Galaxy Ace-m, csak szaggatva. Vagy, ha hosszabb, akkor sehogy. Pedig meg van bolondítva a telóm, nem gyári szoft van rajta, de így sem tökéletes a flash.
-
tomy86
addikt
válasz
atillaahun
üzenetére
Mert túlkomplikálod
Ne a webcímet írd a TuneIn keresőjébe, hanem a rádió nevét. Rádió M-re a legelső találat, ami neked kell. -
Joshi
titán
válasz
atillaahun
üzenetére
Köszi kipróbálom. Esetleg tudsz olyan jó böngészőt ami kezeli a Flash Playert?

-
Mr X
veterán
válasz
atillaahun
üzenetére
TuneIn ismer elég sok magyar adót.
-
kymco
veterán
válasz
atillaahun
üzenetére
Nekem a főzött GB (Wajk miui) maximálisan megfelel az igényeimnek. És itt nincs memória probléma, nincs újraindítási kényszer... sőt a plusz szolgáltatásai miatt a JB sem igen hiányzik.
-
kymco
veterán
válasz
atillaahun
üzenetére
Erről sokan vitáznának veled... Vannak olyanok, akik tök feleslegesnek tartják a memória manager progikat.
Én sem használom őket, amennyiben van elég ram-om a normális működéshez. A defy-m 512 MB-tal gyönyörűen muzsikál GB-n.
JB alatt pedig igazán a manager program sem segít túl sokat és túl sokáig. -
baandii
senior tag
válasz
atillaahun
üzenetére

-
baandii
senior tag
válasz
atillaahun
üzenetére
EZ lenne az a LuckyPatcher?
-
baandii
senior tag
válasz
atillaahun
üzenetére
és azt hogy kell?
adnál egy kis infót... (root-olt a teló) -
pethYeti
addikt
válasz
atillaahun
üzenetére
Köszi, ez is megfelel.
-
fatal`
titán
válasz
atillaahun
üzenetére
Nem szedték ki, nálam működik.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
atillaahun
üzenetére
hát, elvégre ez droid topik, nem? xDDD
(#3209) MaTMaN
az első linked tesztelve. fainul kezeli a winampot
-
- = Zk = -
félisten
válasz
atillaahun
üzenetére
csak nekem nem talál ilyet?

-
törölt tag
válasz
atillaahun
üzenetére
Igen ami alapból külön kezeli.
-
air
nagyúr
válasz
atillaahun
üzenetére
Hogyan? Nekem Xperia U-n semmi szűrési lehetőség nincs.
-
magicbox
senior tag
válasz
atillaahun
üzenetére
A simítást nem (vagy én nem találtam ilyet), a híváslistát meg olyan nézetre rakod amilyenre szeretnéd.
-
Oldman2
nagyúr
válasz
atillaahun
üzenetére
Egyetlen dolgot kellett csak beállítani rajta: Settings / Regional Band / World
És már meg is szólalt, úgy ahogy azt elvárja bárki...
:-) -
dokee78
félisten
válasz
atillaahun
üzenetére
Hardverileg kell támogatnia.

-
shaggy
aktív tag
válasz
atillaahun
üzenetére
Felraktam az elixirt. Be lehet azt valahol állítani hogy ne 1 percenként legyen frissitva henem 2-3 óránként?
Optimus blackem van és még szerintem ez LG sem tudja mikor jön ki rá az ICS. -
fatal`
titán
válasz
atillaahun
üzenetére
Lehetséges, nem figyeltem, csak rákerestem. De az is lehet, hogy korábban működött, mostmár nem.
Számológép: Én a Calculator++-t használom.
-
shaggy
aktív tag
válasz
atillaahun
üzenetére
köszi.
Ki fogom próbálni. És valami olyan widget ami a levél tartalmát is kirakja? -
magicbox
senior tag
válasz
atillaahun
üzenetére
Én szintén töröltem a gyárit, és hibátlanul fut. Így volt ez a régi és az új telómon is. Más a gond...
-
válasz
atillaahun
üzenetére
CM7 (White Rabbit 1.7.1) alatt nem telepítettem az eredeti SMS-alkalmazást (de volt, hogy felraktam és fagyasztottam Titaniummal), és gond nélkül tudtam küldeni-fogadni SMS/MMS-t, csak a Handcent-en belül be kell ikszelni, hogy az legyen az alapértelmezett SMS/MMS-küldő.
-
lacibacsi
addikt
válasz
atillaahun
üzenetére
köszi!
-
törölt tag
válasz
atillaahun
üzenetére
Cellainfo alapján kilistázza a környező helyeket, aztán ki kell választani hová akar az ember becsekkolni.
-
darvinya
titán
válasz
atillaahun
üzenetére
Nagyon egyszerű.
GSM modell, háromszögelés és az adótorony adataiból. pl: dátum, idő, stb. -
darvinya
titán
válasz
atillaahun
üzenetére
A Gmaps csak mobil net-tel hogyan mutatja hol vagyok?
Igen be kell kapcsolni a helyszolgáltatást. -
Ceko
senior tag
válasz
atillaahun
üzenetére
Bocsánat! Az kimaradt, hogy nem szeretnék a telefonhoz nyúlni és úgy szeretnék számokat váltani! Vagyis, ha laptopon rányomok a következő számra akkor az automatikusan szólaljon meg a telón is. Netán ezt is tudja?

-
Foose
addikt
válasz
atillaahun
üzenetére
Persze,mást nem tudtam,felraktam az opera minit. De nyilván okom volt,hogy opera mobile-t használtam. Meg ugye jön a kérdés,hogy "én miért nem használhatom az opera mobilt?" Másnak működik??

-
xSide
őstag
válasz
atillaahun
üzenetére
-
darvinya
titán
válasz
atillaahun
üzenetére
-
stefi68
addikt
válasz
atillaahun
üzenetére
Én már az első verzióktól kezdeve a BetterSleep-et használom erre a célra.
Ha a kezemben van a telefon, érzi a mozgást és nem kapcsol ki.
Ha leteszem kikapcsol.
Ha tokba rakom kikapcsol, ha beállítom, hogy használja a proximity-t is.
Ugyan ez érvényes zsebbe rakva, lefordítva is.
Alvó módban semmit nem fogyaszt. Mondjuk automata bekapcsolási funkciók nincsenek is benne, úgy mint a korábban említettekben, de nincs is rá szükségem.Nekem arra tökéletes, hogy amikor a kezemben van és olvasok rajta valamit és nem tapizo, ne kapcsolgasson ki állandóan.
-
bigrock
addikt
válasz
atillaahun
üzenetére
bocs, dupla... egyébként minimális akku fogyasztást generál, ahogy nézegettem.
-
bigrock
addikt
válasz
atillaahun
üzenetére
Van egy "wave" funkciója, azaz ha egyszer elhúzod a tenyered az érzékelő előtt, akkor screen OFF, ha mégegyszer, akkor ON.
-
törölt tag
válasz
atillaahun
üzenetére
mi a 600 ft? ersténél 0, Bár a net számlacsomagban amit már nem értékesítenek
-
Jazz
veterán
válasz
atillaahun
üzenetére
Nem tudom miért ROM-nak hívja mindenki, mikor az egy flash. A ROM ez egy csak olvasható memória chip, amit nem lehet se írni se törölni.
Én meg már összezavarodtam hogy hogy épül fel a telefon.
4Gb ram, abból 2Gb elkülönített telefon memória. A maradék meg belső memória ahola progikat telepít, pl. 800Mb...és ezen felül van még külön 512Mb RAM mint felejtős, írható olvasható rendszer memória?
- Szóval akkor ROM = Firmware = Flash = rendszer belső-belső memória?
- Ebben a mondatban mit jelent a "recovery"? Legújabb firmware CWM recoveryvelHome+Power, egyik se jött be.
Feltettem a Gemini App Manager-t...
-> Hosszú Home, majd kilőttem (jobbra kihúztam) egy almalazást.
Megnéztem Gemini-ben fut e még, és futott....szóval a hosszú Home nálam csak egy emélkeztető lista az utoljára megnyitottakról, se több se kevesebb. :SMegtaláltam, el volt rejtve: "Put out the screen flip"

-
Jazz
veterán
válasz
atillaahun
üzenetére
A hosszú home-ot nem nagyon értem:
- Olyan mintha ömlesztve lenne egy-két futó alkamazás + egyben könyvjelző az utoljára megnyitott alkalmazásokról.
- Olyan alkalmazások is vanna ott amikből tuti hogy exittel léptem ki.
- És nagyon nem hely takarékos....Erre van valami program, hogy a hosszú home megnyomásakor egy Feladatkezelő-szerű jöjjön ki?
- kicsi ikonok, esetleg csak szöveg az alkalmazás nevével
- külön sorban azért ott maradhatnak legutoljára megnyitott alkamazások, azért az is hasznos -
Jazz
veterán
válasz
atillaahun
üzenetére
512 a ram, szóval ezért fontos.
Ha felteszek egy ilyet "Legújabb firmware CWM recoveryvel" akkor lehet működni fog a hosszú back gomb?
ScreenSaver progiból te melyiket ajánlanád? (a PH-s beillesztést általában hogy oldják meg? PrintScreen, USB összedug, PC-n mappa megkeres, másol, behúz.....)
Valaki ért az iGO-hoz? Holt tárolja (vagy kéne tárolni) a POI-kat ha nincsen alapértelmezettem user mappa?
Elvileg itt kéne neki: primo/content/userdata/poiMás: Ha fejjel lefelé fordítom a telefont (pl. lefelé világítanék a kijelzőjével), kikapcsol, elmegy sleep módba...ez normális?
-
Jazz
veterán
válasz
atillaahun
üzenetére
Isteni ez a progi

-
Jazz
veterán
válasz
atillaahun
üzenetére
Egyébként igazán nem rosszindulatból, de szerintem az 1080p-s .mkv-től úgy befog állni a telefon mint a 2 hetes beton. Igazából nem vagyok vele tisztában mire képesek ezek az új sokmagos erőgépek, de hát a laptopom se egy gyenge cucc, mégis nagyon küszködik az 1080p-vel.
Szétvágtam MKVToolNix-el....
Olyan lazán viszi az 1080p-t mint a huzat!
Aztán átváltottam hardware-es dekódolásról software-esre is a próba kedvéért, és ygy is viszi! (igaz, így már be-be döccen a részletesebb jeleneteknél).Magam is meglepődtem. Hát, erről ennyit.

-
Jazz
veterán
válasz
atillaahun
üzenetére
Én is azt hittem, de ezeken vannak hardware-es dekódoló gyorsító áramkörök. A laptopod meg sofware-esen küzködik csak.
Feltettem az MX Playert, de nincs hang az avi lejátszása közben. :S Hogy hogy? Nem olyan mint az MPlayer, hogy eleve tartalmazza az összes codec-et?
(#1358) nxferenc: Ennyi év után...thx

-
Jazz
veterán
válasz
atillaahun
üzenetére
Mindig megakartam kérdezni, hogy tudom elérni egyszerűen a cikket az ilyenk linkelt cikkre indított fórumokból?
-
törölt tag
válasz
atillaahun
üzenetére
eléggé sok mindenre képesek ezek a telefonok. a raspberry pi-om is simán lejátszik 1080p-t. pedig az sem egy erős vas.
(#1353) Jazz: meghajtókat? olyan nincs. olvass utána a unix filerendszer felépítésének.
-
Jazz
veterán
válasz
atillaahun
üzenetére
Hagytam FAT32-őn, csak úgy működik.
-
Jazz
veterán
válasz
atillaahun
üzenetére
Ex Explorer: kevés. Kellenének rendszergazdai jogok, látni a system és rendszer file-okat. Teljes részletes file struktúra mint Total Commandernél....stb. A kijelző felbontása elbírja...
-
Jazz
veterán
válasz
atillaahun
üzenetére
Ez az Office Suite az összes Microsoft Office docx, xlsx formátumot is kezeli, és módosítás után helyesen formátumot megtartva eltudja menteni? Létezik egyébként hivatalos MS Office Full Androidra?
-
varp
csendes tag
válasz
atillaahun
üzenetére
Igen. Ez a problémám nekem is az összes fellelhető androidos programmal. Kell egy app a telefonra és egy a gépre, amin fut a ppt. Na ez a macera és nem jó megoldás.
De amit belinkeltem és Iphone-os kiegészítő, az olyan, hogy csak a telefonra kell app, a gépre nem, mert oda megy az usb-s stick és kész.
A kérdés....
Létezik-e ilyen androidra is, vagy nem? -
varp
csendes tag
válasz
atillaahun
üzenetére
Igen, igazad van, és vannak is nagyon jó kis presenterek pl.: Logitech Presenter, de ha már van az embernek egy úgymond "okos" telefonja, ami elvileg tudhatna ilyesmit, minek vegyek egy másik eszközt?
De köszi a hozzászólást. -
Sátán44
addikt
válasz
atillaahun
üzenetére
Jelenleg Görögben tartózkodom és nagy hasznàt veszem. Leirjàk, vagy megmutatjàk a kérdésemre a választ. Értékelik, ha pròbàlkozol a saját nyelvükön.
-
jdirteen
tag
válasz
atillaahun
üzenetére
Köszi közben találtam egy jól működőt! Az akksi nem probléma mert nekem elég ha reggeltől kibírja délutánig aztán vagy akkku csere vagy mobiltöltő! Köszönöm a segitséget
-
DS39
nagyúr
válasz
atillaahun
üzenetére
nálam naponta kétszer indítja be a GMaps-et egy bizonyos TrafficWidgetUpdateService szolgáltatás, és csak kényszerített leállítással lehet kilőni. pedig nem is használok ilyen widgetet, nincs mit frissítsen. ki lehet ezt vhogy kapcsolni a GMaps beállításai között vagy vhol?
-
Dottore
addikt
válasz
atillaahun
üzenetére

-
fil
őstag
válasz
atillaahun
üzenetére
Köszi...

-
droti25
őstag
válasz
atillaahun
üzenetére
Számomra igen fontos információt osztottál meg amit köszönök.
-
fatal`
titán
válasz
atillaahun
üzenetére
Nyílvan az az ok. Ja nem, mégsem. Ha gondolkodnál rájönnél, hogy a wifis helymeghatarozás vajon honnan tudja hol vagy? Bingó, a térkép (google maps) segítségével. Mivel ez egy hattérmodul, vagy service, ha úgy jobban tetszik, ezért mindig futni fog. Ha kilövöd, akkor nyílván, amikor legközelebb lekéri a pozíciót, akkor elindítja... Semmi érdekesség nincs ebben.
-
LordAxwell
senior tag
válasz
atillaahun
üzenetére
Köszönöm!
-
air
nagyúr
válasz
atillaahun
üzenetére
"tetű távszámla csak a legutóbbi 3 hónapot mutatja,"
Számlák - Összes számla oldalon ott lesz mindegyik. Én még a 2008-as számláimat is látom. -
adam3
aktív tag
válasz
atillaahun
üzenetére
Nekem a kezdetek óta. En is a számlán vettem észre, hogy a végén levonja az összes smst ami még belefér a havidijba
-
csaba1203
addikt
válasz
atillaahun
üzenetére
Köszi a választ!

-
Bone123
HÁZIGAZDA
válasz
atillaahun
üzenetére
Könnyen megszerethető, kirakhatod a főoldalra a kedvenc járataidat és azonnal látod a legközelebbi időpontokat adott megállóból, de a Közelben fül pozíció alapján mutatja a közeli megállókat és időpontokat. Már csak a térkép és útvonaltervezés hiányzik belőle.
-
Bone123
HÁZIGAZDA
válasz
atillaahun
üzenetére
Fölül ott van, hogy Jun 27 5PM és mellette nyíl, amivel előre-hátra lehet lapozni időintervallumban.
-
Bone123
HÁZIGAZDA
válasz
atillaahun
üzenetére
Sajnos nem vagyok rootolva (sic), de főmenüben alul ott az időrendi lebontás (Month, Day, Hour, Plan).
-
Bone123
HÁZIGAZDA
válasz
atillaahun
üzenetére
A MyData Manager akár órára lebontva megmondja neked, mi mikor mennyi forgalmat generált.
-
agoka07
senior tag
válasz
atillaahun
üzenetére
Sajnos nincs neki topicja

-
Gaabor80
aktív tag
válasz
atillaahun
üzenetére
Mindig tanul az ember...
köszönöm! -
Gaabor80
aktív tag
válasz
atillaahun
üzenetére
mi van abban az esetben, ha felraktam a rocket dialert, nem tetszik, de nem tudom leszedni???
-
Gaabor80
aktív tag
válasz
atillaahun
üzenetére
Köszi, kipróbálom.
-
TRob1
veterán
válasz
atillaahun
üzenetére
Lehet hogy nem az egyetlen, de én egyelőre nem tudok másikról. 
-
TRob1
veterán
válasz
atillaahun
üzenetére
Nem megy ez ma neked, ez is félrement.
Amúgy mondom, Handcent SMS ha az ékezetek átalakítása a fontos.
Mivel nekem nem, én most perpill a Pansi-t próbálgatom. -
atillaahun
veterán
válasz
atillaahun
üzenetére
Hát oda a környékre.

Egyébként még az én drága CM7-es gyári SMS app-om is megtossza az ékezeteket. Ma 5 perc alatt írtam meg egy háromsoros SMS-t, és még így is Agnes-nek kellett megszólítani a főnököt, remélem nem leszek kirúgva.

... szóval bepöccentem rajta kicsit. Mit tegyek fel helyette, ami tudja az említett dolgokat.(#184) BigBlackDog
Szerintem ha fizetni akarsz, akkor nem sűrűn kötekednek.
Tudod hogy van... pénzt vissza nem adunk, viszont bármikor elfogadunk.
-
TRob1
veterán
válasz
atillaahun
üzenetére
Ez jó helyre ment?
Amúgy köszi a tippeket.
A szokásos wipe-ok elég gyakran megvannak (minden romcserénél).Tudtommal az ékezeteket csak a Handcent "baxxa el" nem magyarra.

Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Horgász topik
- Direct One (műholdas és online TV)
- PlayStation 5
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- PayPal
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Phantom Black, fóliás új állapot, Regalaxy
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Samsung Galaxy Watch 8 40mm, Új, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.

Csak ugye az fizetős, a SugarSync meg ingyenes...

crok
mobilizmo