Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fclub
tag
válasz
LonGleY
üzenetére
Köszi a segítséget, le is cseréltem a Clean Mastert.

Esetleg tudsz/tudtok olyan alkalmazást, amelyik mutatja a pillanatnyi RAM használatot?
Ami könnyen elérhető, mondjuk az értesítési sávból vagy widgetként.
Nem kell, hogy tudjon bármit is, csak mutassa az adatot és ne egye az akksit, ha lehet.
-
LonGleY
veterán
válasz
LonGleY
üzenetére
A példa bizonyos okokból elmarad. :] Nade nem sok az, amit az Opera Classic kér - ez lett volna a lényeg.
fclub: Don't do it! Fölösleges, és amúgy az egész Clean Master is (az automata indulásával és mindenekkel). Régebben jó volt, de nem jó irányba fejlődtek. Az
SD Maid csak azt csinálja, amit kell, azt pedig jól. Szerintem az egy jobb takarító.Az Androidra készülgető CCleaner is abba a hibába esett, hogy ramkiller került bele, amely vakításba nem gondoltam, hogy ők beleesnek - ismerve a PC-s hozzáállásukat.
-
törölt tag
válasz
LonGleY
üzenetére
Talán így van, talán nem. De minek kockáztatni azzal, hogy a másolatot is ugyanolyan adathordozón tárolom? Sztem ésszerű különböző technológiát használni. Aztán még valami. Van olyan ismerősöm, akinek egy betörés miatt lett oda minden archivált "kincse". Ez sztem sajnos, valós kockázati tényező és csak a felhő a reális megoldás rá.
havri1:
Ez így van. Egyszer, talán a Note2 -höz volt ilyen akció. Az elsőt megadta, de amikor a másodikat, harmadikat "vásároltam", akkor már nem növekedett tovább a tárhely. -
törölt tag
válasz
LonGleY
üzenetére
"Amúgy a szalagos adattárakat sem véletlenül alkalmazzák még mindig egyes ipari környezetben."
Ezt már itt meg sem mertem említeni. Én használtam a PC -t videószerkesztésre, ezért van rajta port a DV kamerákhoz. Bizony, a házi archiválás egyik legbiztonságosabb módja, a DV kazettára visszaírás. Ez nem összekeverendő a videókazettával. Azon analóg jeleket rögzítettek, amik nem időtállóak. A DV mágnesszalagján viszont digitálisak és a nullából hosszú idő után sem lesz egy. -
beg
veterán
válasz
LonGleY
üzenetére
Csupán annak, hogy ha xda-ról telepítek apk-t (van jópár). Be van kapcsolva a gugli saját ellenőrzője, de kicsit paranoiásabb vagyok a kelleténél
Nem mellesleg a kínai romokban fellelhetők kétes alkalmazások, azokat is szeretem átvizsgálni vele. Volt már pár warning.
Ha csak Play áruházat használnék, nem lenne fent. -
LonGleY
veterán
válasz
LonGleY
üzenetére
Illetve az OSMand-nál elébb le kell tölteni térképet. Ezt a beállítások / térképek kezelése / offline adatok letöltése vagy frissítése menüpontból teheted meg (itt becsekkolható Magyarország, illetve az alaptérkép is ekkor kerül fel). Bár jelet anélkül is fognia kellene.
-
petipetya
nagyúr
válasz
LonGleY
üzenetére
LonGleY: egyrészt szeretem látni az uptime-ot, másrészt így az igazi kezesbárány a telóm, amin a Chrome / Facebook / Google+ / Play könyvek / Gmail / WhatsApp / Facebook Messenger / Hangouts állandóan bent vannak az utoljára használt alkalmazások listájában. Egy restart után pedig megint mindent meg kellene nyitogatni első alkalommal.
S e t h / Somatom: az androidpolice oldalán sem írtak új funkciók tömkelegéről, így nem erőltetem a felrakását - majd megjön és kész.

-
quailstorm
félisten
válasz
LonGleY
üzenetére
Nekem is egyre kevesebb, de küzdelem...
Aztán amennyire a rezisztív a nyomást érzi, annyira a kapacitív. Az is felületet érzékel, csak ott nem mindegy mivel nyomod.
Ha mindkettőnél az ujjaddal, rá lehet fogni hogy nyomásérzékeny.
Egyébként a rezisztív kijelző abból áll hogy pixelenként keresztezik egymást a szálak. N900 érintője úgy blokkolja a fényt mint egy napszemüveg.
-
Bozek
nagyúr
válasz
LonGleY
üzenetére
Ez meg akár WAV-ba, MP4-be, OGG-ba, FLAC-be, 3GP-be, AAC-be és AMR-be is rögzít (igaz, MP3-ba nem) és 400 Ft-ba kerül. Attól, mert Neked nem kell a szüneteltetés, másnak még lehet, hogy szüksége van rá.
Egyébként a Field Recorder nem csak ebben tud többet az általad említettnél, hanem akár a túlvezérlést is meg lehet szüntetni vele felvétel közben.
-
pete_21
addikt
válasz
LonGleY
üzenetére
Köszi, írok majd nekik.
Egyébként tényleg jó az Apex, amiket leírtál azokat használom is jóideje (Notifier-rel).
Ezért is lenne követelmény egy újabb launchernél.
Nova-t is használtam sokáig, aztán egyik főzött romon eltűntette a power control widget-et, így megrendült benne a bizalmam...
Írok az Apex fejlesztőknek, az a biztos, és közben azért várom a tapasztalatokat.
-
pete_21
addikt
válasz
LonGleY
üzenetére
Köszi a választ!
Moto G topikban megerősítették ezt a hibát, Apex bug, 4.4.4-en. 4.4.2-vel tökéletes volt. Lehet, hogy más 4.4.4-en is jó, csak a Moto G-vel van baja, de erre kevés esélyt látok.
Gyári launcher is gyors, csak funkcionalitásban eléggé nulla. Nincsenek gesztusok, nincsen számláló, és fent egy kikapcsolhatatlan Google keresősáv van, ami nekem fölösleges, és a helyet is foglalja...
Esetleg KK launcher, vagy hasonlókkal van tapasztalat? Ahogy látom Play-en, ezt frissítik szorgosan. -
Edi77
őstag
válasz
LonGleY
üzenetére
Köszönöm szépen, kipróbálom a szkennelő progikat.
Lehet, nem jól fogalmaztam a másik kérésemet illetően
Maga a telefon hangereje ilyen gyárilag, csak gyári csengéseket használ a barátnőm a telón (Sony M2 4.3 rendszerrel.) Na, ez vagy túl halk, vagy, ha eggyel magasabbra van véve a hang, akkor meg túl hangos. Valahogy a kettő közé kellen optimalizálni. 
Szkennelésnél: gyors, egyszerű legyen, felhős mentés ill email küldés.
-
oncsi
őstag
válasz
LonGleY
üzenetére
Az nem lenne baj, mert azt már megoldják.
Családban szétosztogattam az itthon már nem használt, közben értéktelenné vált telefonokat, és anyós, após, 3 unokaöcs, meg +3 rokon.
Végülis azt találtam ki, hogy mindre felteszek egy erre a célra regisztrált fiókot, de így sem tudtam törölni az eredeti fiókomat. Újra telepitgetni meg nem szeretném mindet.Gipsztigris.
Ez lehet az oka. Az egy ICS-es telefon törölhető. A többin 2.3.7 van. -
gipsztigris
addikt
-
Crvsh3R
senior tag
válasz
LonGleY
üzenetére
Egyszer élném meg, hogy aki nem tud segítően, építő jelleggel hozzászólni, az az okoskodás helyett inkább maradna csendben (mert még ha RAM-ot írtam volna):
LG G2 mini / Műszaki adatok / Memória:
"Belső / külső (microSD) memória: 8GB (eMMC) / microSD kártyával bővíthető (32 GB-ig)"
A beépített "tárhely" is "memória". Majd veszek bele "tárhelykártyát"...

A többieknek köszönöm a segítséget!!
A másodikra valaki? -
Bozek
nagyúr
-
törölt tag
válasz
LonGleY
üzenetére
kuruczz:
Ezt én sem értem. Nem emlékszem mindenkire, akivel a topikokban kommunikáltam, de amikor az előbb küldted a privit, akkor tudatosult bennem, hogy neked van egy beüzemelt NAS -od. Azon alapból fut az összes szükséges szerver. Még usb -s router sem kell, csak egy wifis. Legalábbis az otthoni használathoz. -
törölt tag
válasz
LonGleY
üzenetére
Pontosan ezt gagyogtam én is.

Atillahun (#53454):
Igen, ez elméletileg lehetséges, bár nem tudok rá példát. Ahogy egy épületet, úgy egy metróállomást is fel lehet térképezni és pl. adapterek IP -i alapján meg lehet határozni a pozíciódat. Legalábbis a szükséges mértékben. -
törölt tag
válasz
LonGleY
üzenetére
A navigálás feltétele a pillanatnyi pozíció ismerete. Ennek hiányában nem beszélhetünk navigálásról, csak útvonaltervezésről. Mivel tömegközlekedés esetén az offline pozíció meghatározásnak fizikai akadálya van, ezért tömegközlekedéssel korrekt offline navigáció nem lehetséges. Tehát vagy offline navigál, vagy tömegközlekedéssel tervez. A tömegközlekedéssel offline navigál -opció nem megy.
-
törölt tag
válasz
LonGleY
üzenetére
Mégis mi az a más? Amíg a műhód repülő állat és nem költözik a főd alá, addig milyen technológia tud egy metróban offline navigálni? Honnan tudná, hogy a Déli, Keleti, vagy a Nyugati pu. alatt vagyok? Offline tömegközlekedéses navi metró nélkül egy nagyvárosban nekem elég félkarúnak tűnik. Az csak útvonaltervező, nem navi.
-
Flind
senior tag
válasz
LonGleY
üzenetére
Ezen a körön én is végigfutottam, pont azért nem értem hogy mitől lehet. Illetve értem, és te is érted, előbb válaszoltad meg magadnak, valami szoftveres torzítás. De nem hiszem hogy ez mindenkinél lenne, nézd meg a Playes adatokat.. Szerinted ennyi emberből semmi sem hallgat flacben?
A lockscreenjét legjobbaztam le, persze csak ahhoz tudom viszonyítani amit ismerek, és oda is írtam hogy szerintem. Az "etalon lejátszó" pedig nem véletlenül van idézőjelben.. -
cozmo
őstag
-
törölt tag
válasz
LonGleY
üzenetére

fdisk:
Miért gondolod, hogy akik megalkották a teló töltésvezérlőjét, azok nem ismerték az akku tulajdonságait? A Te elképzelésedből kiindulva, biztos vagy benne, hogy amit a teló a töltöttség 100% -ának mutat, az nem az akku ideális (szerinted 95-96% -os) töltöttségi állapota? Ugyanez a másik végpont tekintetében, szerinted amikor a teló kikapcsol, az az akku mélykisülési állapota? Nem lehet, hogy előbb kapcsol ki a teló, minthogy ez bekövetkezne?Acef:
Már csak azért is, mert energiatakarékossági szempontok miatt a töltő is kikapcsol, ha a teló nem vesz fel több töltést. -
-
Spartaqs
csendes tag
válasz
LonGleY
üzenetére
Asztali gépen outlook expressben évek óta be van állítva a gmail-es címem, rengeteg levelem van már ott. Szeretném ha a leveleim megjönnének a telóra, de mellette továbbra is az outlook expressbe is letöltődjenek. Ezért amikor a telefon letölti a leveket hagyjon másolatot a kiszolgálón. Remélem érthetően irtam le.
-
ctibor
senior tag
válasz
LonGleY
üzenetére
"Az újabb Androidokon a Chrome a "beépítetett" böngésző, nemde?"
Biztosan így van, nem tudom, nem vagyok szakember... Csak azt tudom, hogy a Note 8.0 sem túl régi, max. egy éves típus. Eredetileg 4.1-es androiddal jött ki, viszonylag gyorsan megkapta a 4.2-es frissítést, és hosszú várakozás után most jött ki hozzá a 4.4.
És valamennyi ROM változatban volt-van egy gyári böngésző, PLUSZ Chrome.
-
drmotto
őstag
válasz
LonGleY
üzenetére
És (#52255) beg:
A többi widget átméretezhető a G2 gyári launcher-én, csak ez nem. Szóval nem a launcher a hiba.
Amúgy nem szenvedek vele, láttam, hogy frissült, ezért kipróbáltam. Ennyi.Megjegyzem egy se ér semmit szerintem, mert a lakóhelyemre (pest melletti település) egy hete ír vihart az összes, még akkor is, amikor 30 fok volt. 6 andoidon 6 féle van, mind hülyeséget ír.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- 8x16 ddr4 vízhűtéses ram
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900XT 20GB Be quiet Pure Base 500FX EVGA750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI X99S i7 5820K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB GAMDIAS TALOS E2 Elite ADATA 600W
- D5 next pumpa és D5 ULTITOP (POM kiadás)
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Silvercrest Rajztábla
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.

.

crok
mobilizmo