Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
-
LOGOUT
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
GEPESZ66
üzenetére
Google Meet, Google Chat, Signal, Telegram... De bármit is használsz, csak akkor fog működni, ha a másik félnek is fel van telepítve a telefonjára.
Ja, és bármelyik appal előfordulhat, hogy a videó hívás nem jön össze, mert sok mindentől függ. Lehet, hogy épp az app szervereivel van gond, vagy nálad nincs elég sávszélesség, vagy a másik félnél nincs elég sávszélesség. Vagy, ha a másik fél épp mobilneten van, és nincs korlátlan mobilnetje, akkor lehet, hogy eleve visszautasítja a videóhívást.
-
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Biztos vagyok benne, hogy illegális úgy eladni valamit, hogy nem tüntetik fel az árát, hanem csak levonnak valamit a kártyádról. Más pénznemben sincs feltüntetve?
-
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Mert értelmeznie is kell az asszisztensnek a beszédet. Hangalapú gépelésnél és maps-nál csak a betűket kell felismerni.
-
válasz
Winnie The P
üzenetére
Mindenhol működnie kell.
-
válasz
Winnie The P
üzenetére
Felmész az outlook.com-ra böngészővel, bejelentkezel, és a white list-hez adod a domain-t.
Settings -> Junk email -> Safe senders and domains -
válasz
üzenetére
A két dolog nem összehasonltható, mert a SafeInCloud nem a saját szerverén tárolja a jelszavakat, hanem lokálisan a te gépeden (vagy teheted az adtbázist felhőbe is, de az appnak és fejleszőtnek semmi köze nincs hozzá). Szóval ha az utóübbit feltörik, semmit nem nyernek vele, mert nincs náluk semmi adatod.
Amúgy meg pont arra céloztam, hogy mivel a google féle jelszókezelő csak nagyon korlátosan használható, így mindenkjéppen kell használnod valami mást is mellette, akkor meg minek használja azt az ember, amikor van más, ami minden kezek.
-
válasz
üzenetére
Az nem működik windows alatt, ha nem chrome-ot használsz. És a google féle megoldás eleve csak weboldalakra használható, ami erősen korlátozza a hasznosságát.
#168844 tomy86: köszi! Persze itt jön az, hogy miért venném meg az újat, ami semmi olyat nem nyújt, ami kéne, meg mikor leszek mégis kénytelen fizetni az újért, mert majd mégis úgy dönt a fejlesztő egy idő után, hogy nem támogatja tovább a régit. Már eleve az gyanús az egészben, hogy a hivatalos weboldalon nincs semmi infó arról, hogy mi a különbség az első meg a második rész között, és még a google store-os leírásában sincs semmi említve.
-
válasz
DrKapocs
üzenetére
Pontosítok, az új verziónak is van teljes ára, utólag vettem észre. De az első verzió licence akkor sem vonatkozik a másodikra, így előbb-utóbb újra meg kell majd venni.
Kis, inkább nagy kontraszt. A Total Commander licence-em PC-re több, mint 20 éve vettem meg, és azóta is érvényes az összes új verzióra (folyamatosan megy a fejlesztése). Sőt, pár éve egy kis baki miatt elvesztettem a licence fájlom, írtam a fejlesztőnek, és elküldte újra emailben (több, mint 15 évvel a vásárlás után). -
válasz
DrKapocs
üzenetére
Nekem automatikusan frissült a PC-s verzió a 2-esre (az adatbázis kompatibilis az elsővel), de nem látok nagy különbséget a régihez képest. Az biztos, hogy a 2-es verzió csak havi előfizetéssel működik, ami gáz, mert az elsőért ugyan fizettem (teljes árat), de az nem vonatkozik a 2-es verzióra androidon. Így idővel várhatóan abbamaradnak az update-ek az elsőre, és kereshetek másik password manager-t.
-
válasz
szita.erno
üzenetére
Nem lehet. Ha szerencséd van, van egy hasonló a másik telefonra is.
-
-
válasz
makoss
üzenetére
Ja, MIUI, az szeret minden kivágni a memóriából, ha kell, ha nem. Nem a Google Photos vagy OneDrive hibája, hogy nem minden képet töltenek fel, hanem a MIUI lövi ki azokat (Photos-t és OneDrive-t) a memóriából. Azon a telefonon minden ilyen program megbízhatatlan lesz.
-
válasz
optical_test
üzenetére
Nagyon remélem, hogy nincs olyan, szabadon elérhető alkalmazás, amivel fel lehet törni a telefonokat, mert az durva lenne.
-
-
válasz
mAtThEw0319
üzenetére
Hát ha fizettél érte, akkor nem warezolsz.
-
válasz
Viktor0610
üzenetére
Nincs fólia a közelségérzékelőn?
-
-
Egyébként csak úgy szólok, hogy Samsung Galaxy telefonokon hamarosan Prémium nélkül fog működni a háttérben a Youtube Music (néha lesznek viszont reklámok). Kanadában már 2 napja bevezették, hamarosan máshol is várható.
-
válasz
SunMount3r
üzenetére
Ti meg majszoljátok itt, hogy ha biztos forrásból telepítesz, akkor semmitől sem kell félni,
Ez nem igaz, tovább meg nem is olvastam, mert innentől kezdve nem számít mit írsz. -
válasz
SunMount3r
üzenetére
Nehogy már az legyen a baj, hogy a régi sz@r, kritikus, biztonsági hibáktól hemzsegő androidot már nem támogatja a google.
-
válasz
SunMount3r
üzenetére
Gondolom már nem támogatja a Microsoft azt a régi androidot, ezért nem találod. A megoldás az lehet, ha egy régebbi apk-t letöltesz az apkmirror-ról, de úgy sem garantált, hog működni fog.
-
válasz
7Sony7
üzenetére
Nézd, én megértem a felháborodásod, elég szar dolog bizonyítani a nyilvánvalót, ami legalábbis neked az. A szolgáltatók viszont bármikor ellenőrizhetik a szolgáltatást használók jogosultságát. Lásd, ha felszállsz a buszra, jöhet ellenőr, hogy megnézze a bérleted/jegyed, akár többször is.
Lehet, hogy valami változott a szokásaidban, amit kiszűrt egy algoritmus, és tartanak tőle, hogy feltörték az accountod, és most kértnek tőled valami bizonyítékot. De az is lehet, hogy tök véletlenszerűen csinálják ezt, és most a te nevedet dobta ki a gép. Ha lehet, kérdezd meg, hogy erre miért van szükség.
-
válasz
7Sony7
üzenetére
Valószínűleg blokkolni fogják a google accountodat. Valamiért azt hiszik, hogy nem vagy még 18, és fiatalkorúak csak szülői felügyelettel használhatnak google accountot. Egész pontosan a határ Magyarországon 16 év, a felett már nem kell szülői felügyelet, de akkor is bele kell egyeznie a szüleidnek, hogy legyen accountod, ha még nem vagy 18.
Itt minden le van írva: [link]
-
válasz
Wolfskin
üzenetére
Ez nem android, hanem készülékfüggő, a topikjában kéne megkérdezni. De amúgy még nem láttam olyan androidos mobilt, amiben ne lett volna lehetőség a rezgés komplett tiltására a saját, gyári menüjében. Sőt, a legtöbb mobil beállításai között még keresni is tudsz, beírod, hogy rezgés, és kidobja hol tudod letiltani.
-
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Jelenleg csak a K&H bank van szerződve a google-vel. Amúgy én jobban megbízok a google-ban, mint az otp-ben, úgyhogy inkább nem simple-t használnék, de ha már eleve otp-s kártyád van, akkor neked már úgyis mindegy.
-
válasz
Zozo0525
üzenetére
A kártyaadatok megmaradnak még akkor is, ha telefont váltasz, mert azok online vannak tárolva a Google accountodhoz rendelve, mivel ez eleve egy online szolgáltatásként indult. Az appal X fizetésig lehet offline is használni. Amúgy ez online kb úgy műkdök, mint a PayPal, és már egyre több magyar webshop is elfogadja a GPay-t, mint ahogy a PayPal-t (ennek persze nincs köze az offline, mobilos fizetéshez, csak érdekességként írtam).
-
válasz
Kuruc2
üzenetére
Amit belinkeltél, ott van a megoldás:
For anyone who encounters this problem in the future, this is being caused because you have Media Storage disabled. Enable it and you will be able to load your images and set your wallpapers again.
Go to Settings - Apps - Click Show System Apps (top right) - Scroll to Media Storage and click Enable
-
Mit lehet még tenni...
Megpróbálsz a hagyományos módon ismerkedni.
-
válasz
sinci01
üzenetére
Ha ráböksz egy képre, akkor jobb fent lesz egy 3 pontos menü, arra bökve lesz egy olyan opció, hogy delete from device.
Vagy van a Google Photos beállításaiban egy olyan opció, hogy Free up device storage. Azzal törölsz minden már szinkronizált képet és videót a telefonról (csak a telefonról).
-
-
válasz
efi99
üzenetére
Pedig de, a GDPR miatt tette nehézzé a Google, hogy csak mindenféle trükkökkel lehessen a hívást felvenni, és pont e miatt nincs egységes megoldás ami minden telefonon működne. Ezeket a kiskapukat is folyamatosan foltozgatják, így évről-évre nehezebb működő hívásfelvevőt találni. Hozzátenném, hála istennek, túl sokan éltek vissza ezzel.
-
válasz
mizoli
üzenetére
Akkor még egyszer: a papír sérülékeny, ráadásul nagy (A4-es), problémás cipelned, összehajtod, beleteszed a pénztárcádba, ha belefér, és ezt cipeled mindenhova ahol kérik? Persze meg lehet csinálni, de hamarabb szétszakad az A4-es papír, mint hinnéd. Ráadásul már késő így gondolkodni, hogy az orvos majd nyomtat róla papírt, amikor már az unió lakosságának kb a fele megkapta az oltást. Menjen vissza a papírért? Plusz nem fogják neked elfogadni az orvos papírját külföldön. A legjobb megoldás, ha mindenki letölti az appot, és ott beregisztrálja az oltást.
-
válasz
mizoli
üzenetére
A covpass app nem elérhető nálunk. A második appnak nem sok köze van a passhoz, hanem figyelmeztet, ha olyan személlyel kerülsz kapcsolatba, aki coronás (már ha ő regisztrálva van hivatalosan). De azt is kétlem, hogy utóbbi működik magyar adatokkal, nem hiszem, hogy a magyar kormány kiküldi az EU-nak a fertőzöttek listáját. Na meg a fertőzöttnek is fent kell lennie a telefonján az appnak hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Boya BY M1/AV Jefe TCM-100 lavalier mikrofonok
- Mantona Luis Retro kamera hátizsák fekete
- 2db Sony 128GB Uhs-II/U3/V90 és 1db Kingston 256GB Uhs-II/C10/V90
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3552, 100% Akkumulátor
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.