Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
-
LOGOUT
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Foose
addikt
Sajnos
Én nemrég kezdtem el használni az appot. (meg magát az Insta-t is) De Facebook-on azt írja egy magyar instagram közösség csoport,hogy érdemes várni a törléssel. Szerintem én nem hagyok meg semmit hogy felhasználják. közben már ez zajlik: "Olyan ütemben törlik magukat a felhasználók az Instagramról az online médiában elterjedt hírek miatt, hogy alig találni működő szolgáltatást, amely segítségével még idő előtt letölthetnénk minden fotónkat róla. Szinte kivétel nélkül mind elérhetetlen, vagy akadozik. Még a fizetős szolgáltatásoknál is érezni, hogy a szervereik túlterheltek amiatt, hogy ezrek próbálják meg most rajtuk keresztül lementeni és biztonságban tudni teljes Instagram galériájukat. Kíváncsiak leszünk, hogy nyilvánosságra hozzák-e az adatokat, hogy hányan hagyták itt ezt az egyébként remek közösséget a felhasználói feltételek várható, de még be nem következett változásai miatt. NE FELEDJÉTEK! Ezek a változások még nem léptek életbe és pont azért közölték őket idő előtt, hogy még lehetőség legyen a változtatásra! Mi azt javasoljuk mindenkinek, aki a törlésen gondolkozik, hogy várja ki, hogy mi is lesz ennek az egész hajcihőnek a vége!
"
És OFF vége
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Alien: Rogue Incursion - Jön a VR mentes kiadás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Elite: Dangerous
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Everest / AIDA64 topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Új Dell 16 Inspiron 5630 FHD+ IPS i5-1340P 4.6Ghz 12mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- AMD Ryzen 5 5600X Dobozában
- MacBook Air M1 (13", 8/256 GB) Szép állapotban, dobozával, töltőjével!
- Lenovo legion 5 gamer RTX3060 tgp130w 32gb ddr4 , 1.5 terra m2 ssd
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest