Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Intelligencs: Karrierváltás - Első rész
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja - up: 2026.03.05
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
domel
tag
válasz
angyalpc2
üzenetére
Félelmed jogos!
Én egyszer úgy jártam, hogy egy nehezen megszerezhető adatbázist raktam a raw mappába, aztán egy év múlva unalomból letöltöttem az apk-t külső forrásból, mert a play áruház applikációi egy csomó más szoftverboltban is megjelennek a tulajdonos engedélye nélkül, na szóval letöltöttem, átneveztem az apk-t zip-re, majd belenéztem, és ott volt az én féltve őrzött adatbázisom eredeti formájában. Windows alatt a resource tartalom befordítódik az EXE-be, viszont android alatt ez nem így van.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- Gombászkönyvek egyben
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4457
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Dell Latitude 5490 14",HD,i5-7300U,8GB,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én egyszer úgy jártam, hogy egy nehezen megszerezhető adatbázist raktam a raw mappába, aztán egy év múlva unalomból letöltöttem az apk-t külső forrásból, mert a play áruház applikációi egy csomó más szoftverboltban is megjelennek a tulajdonos engedélye nélkül, na szóval letöltöttem, átneveztem az apk-t zip-re, majd belenéztem, és ott volt az én féltve őrzött adatbázisom eredeti formájában. Windows alatt a resource tartalom befordítódik az EXE-be, viszont android alatt ez nem így van.