- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Oldman2: Magyar feliratos/szinkronos játékok PS4/PS5 konzolokra
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
domel
tag
válasz
angyalpc2
üzenetére
Félelmed jogos!
Én egyszer úgy jártam, hogy egy nehezen megszerezhető adatbázist raktam a raw mappába, aztán egy év múlva unalomból letöltöttem az apk-t külső forrásból, mert a play áruház applikációi egy csomó más szoftverboltban is megjelennek a tulajdonos engedélye nélkül, na szóval letöltöttem, átneveztem az apk-t zip-re, majd belenéztem, és ott volt az én féltve őrzött adatbázisom eredeti formájában. Windows alatt a resource tartalom befordítódik az EXE-be, viszont android alatt ez nem így van.
Új hozzászólás Aktív témák
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- LEGO klub
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- EAFC 26
- Kutya topik
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Én egyszer úgy jártam, hogy egy nehezen megszerezhető adatbázist raktam a raw mappába, aztán egy év múlva unalomból letöltöttem az apk-t külső forrásból, mert a play áruház applikációi egy csomó más szoftverboltban is megjelennek a tulajdonos engedélye nélkül, na szóval letöltöttem, átneveztem az apk-t zip-re, majd belenéztem, és ott volt az én féltve őrzött adatbázisom eredeti formájában. Windows alatt a resource tartalom befordítódik az EXE-be, viszont android alatt ez nem így van.