Hirdetés
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
thiclyoon
aktív tag
válasz
hodav1993
üzenetére
Szia!
(Amit írok az natív fejlesztésre vonatkozik: android studio, java/kotlin. Ha crossplatform-egyéb megoldásban gondolkodsz (xamarin, react, c#, ...), akkor érdemesebb lehet más tapasztalatát elolvasni.)
Én személy szerint csak oop + "event driven programming", vagyis Java tapasztalat után tudtam megtanulni az androidot, bár régebben nem használtam az udemy-t, lehet, hogy ezzel már menne tapasztalat nelkül is. Tehát udemy-n tanultam meg végül, ezt a kurzust választva. Nem bántam meg, szerintem nagyon jól elmagyarázzák, de hátha mástól is jön 1-2 tipp. Ahogy írtam, nekem volt a kurzus előtt is tapasztalatom több nyelvben is, de a leírás alapján erre nincs szükség. (Mindenesetre ha a "Java Deep Dive" fejezet után se érzed magadat magabiztosnak a java körül, akkor érdemes lehet egy programozós videosorozatot / egyebet keresni.)
Jelenleg egyre inkább nyomatják a Kotlin nyelvet is a Java mellett/helyett - én azonban most is Java-val kezdenék, és utána ismerkednék meg a Kotlinnal (egymást ki tudják egészíteni, nem idegen nyelvek). Eléggé kihalt topiknak tűnik, de ha kérdésed van, igyekszem segíteni
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Formula-1
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen TV-t vegyek?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Lexus, Toyota topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 8440P - i5-540M I 4GB I 250GB I DVDRW I 14" HD I Cam I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4677
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- ÚJ AKCIÓS HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest