Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: My Art II.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
domel
tag
válasz
gyurkikrisz
üzenetére
Én is hasonlóba futottam bele egy ébresztőórával kapcsolatban, nálam 5-7 perc is eltellik az ébresztési időpont után mire felébred. Már próbálkoztam az energiasémák állítgatásával is, de nem segített. Át kéne tervezni az egész programot, hogy öt perccel előbb térjen magához, és onnantól tíz másodperces intervallumokban várja ki az öt percet, de már ahhoz sincs kedvem.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- GARANCIÁLIS Acer Nitro 5 Gamer Laptop RTX 3060 144Hz 16GB 1TB SSD
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED 64GB+256GB MicroSD + okositott, Atmosphere 3 hó garanciával
- Playstation 5 Digital Edition 825GB (CFI-1116A) + 1 Joy + töltő 6 hó gar., Bp-i üzletből eladó!
- 700w psu
Üzleti előfizetők hirdetései
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- Hp 830 G7 Core i7 10610U 16Gb 512Gb NVMe FullHD IPS Boltból Számlával Garanciával
- iPhone 13 128GB 100% Green (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- iKing.Hu - Használt, karcmentes Google Pixel 9 Pro Fold Obsidian színben, 256 GB tárhellyel, 6 hónap
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest