Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
Új hozzászólás Aktív témák
-
thon73
tag
Pontosan. Ha onPause-ban bezárom, akkor nem lesz.
DE:
onPause után a rendszer bármikor bezárhatja a programot, és akkor az onStop ill. onDestroy nem kerül meghívásra. Ha a zárás az onDestroy-ban van, akkor soha nem kerül meghívásra és bezárásra.Ez a helyzet sokkal gyakoribb, mint gondolnánk. Most próbáltam tesztelni: ha home-mal lépek ki a programból, és utána egy csomó minden mást elindítok (ez azért gyakori), akkor az eredeti program figyelmeztetés nélkül bezár ((egyébként a gyakorlatban ez az onStop után következik be, elméletileg már az onPause után is bekövetkezhetne))
Azt nem tudom, zavarja-e az adatbázist és a cursor-t, ha nyitva marad. Szerintem nem, mert adapterről van szó, tehát csak olvasásról.
Zavarja-e a rendszert, ha nyitva marad az adatbázis? Mem-leak?
Vagy ne foglalkozzak az egésszel, mint ahogy a legtöbb példaprogram teszi.Egy ideje olvasgatok erről, de sehol nem találtam korrekt módszert a zárásra. Kivéve az onPause-onResume párosát, de annak meg más baja van. (vagyis túl gyakran kerül meghívásra.) Szerintem az egyik legnagyobb hiba az Android tervezésében, hogy az onPause után megengedett a rendszernek az erőltetett kilépés. Mi a nyavajáért nem fejezheti be ilyenkor a dolgát a program!?
((A listView esetén sajnos teljes activity-ben kell gondolkodni: amíg a listview látszik, addig az adapter aktív, tehát kell a nyitott cursor és adatbázis is.))
Új hozzászólás Aktív témák
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Samsung Galaxy S24 Plus 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 27% - Samsung S27FG904XU Odyssey 3D IPS Monitor! 3840x2160 / 165Hz / 1ms / FreeSync
- 27% - ASUS Hyper M. 2 X16 V2 4X M. 2 PCI-e SSD Beépítõ Kártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest