Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
Na, ma viszont szívtam mással.
Rávettem magam, hogy az Alcatel által 2 éve nem frissített telefonomra LineageOS-t (lánykori nevén cyanogen) rakjak, mert az valami miatt még frissül, decemberben került fel az xda-developers-ra. Ez természetesen teljes törlést, format system-et jelent, ahogy kell.
Namármost, ettől az alkalmazásom megőrült (meg én is). Nem hajlandó működni, eltelt egy kis idő, mire rájöttem, hogy azért, mert a telefon régi ROM-ja 5-ös volt, az újabb pedig 7.1-es, és itt már nem elég a manifestben beálltani a jogokat, az app-nak használat előtt ezeket meg is kell kérnie. Úgyhogy vehettem elő az android studiot, amivel már jó ideje nem foglalkoztam, hát persze, hogy előtte egy jó ideig frissítgetett, meg gradle-re panaszkodott, hogy elavult, meg tököm, meg miafene, mire bele tudtam írni azt a két sornyi kódot a jogosultságok megkérésére...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Crucial BX500 500GB 2,5" SSD
- Samsung 960 EVO 250GB M2 NVMe SSD
- Inno3D RTX 3070 ICHILL 8GB / Csavarmatricás! / Beszámítás OK!
- Eladó Konfig Intel Core Ultra 7 265KF 32GB DDR5 2TB SSD RTX5070Ti 16GB O11 EVO Lamborghini!
- Bontatlan Dobozos Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Laptop 14" -45% Ultra 7 155U 32/512 FHD+ Magyar!
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4325, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dynabook Portege X40-K - i5-1240P I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest